17.5.2014

Stockholm Outfit

Huomenta ihanat! Täällä on ensimmäinen ilta Tukholmassa takana!:) Päästiin eilen hotellille vähän ennen seitsämää ja suunnattiin yhdeksäksi syömään. Varattiin aikaisemmin pöytä mm. Lindan kehumasta B.A.R ravintolasta. Ei tarvinnut kyllä pettyä – ihan taivaallista ruokaa!

Tänään tarkoitus on nautiskella auringosta, päivästä ja ennen kaikkea Tukholmasta:) Illalla sitten juhlitaan Nellyn 10.v synttäreitä!!:) Seuraavaksi suunnataan kuitenkin pienen salitreenin kautta hotellin aamupalasta nautiskelemaan.

Ihanaa lauantaita kaikille!!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  LeAnn
  17.5.2014 at 17:23

  Oi, miten ihana ja hyväntuulinen Mona! :) Mutta on kai tuollaisen ohjelman takia… ;)
  Ihanaa lauantaita Kaunotar!

  • Reply
   Mona
   19.5.2014 at 13:58

   Kiitos ihanuus<3 Lauantai oli kyllä huippu. Shoppailua, Abba museo, aurinkoa ja niin kaunis Tukholma<3 Pitäisi useammin tehdä tällaisia pikaisia vkl reissuja ystävän kanssa:) Niin kivaa vaihtelua arkeen:) Tosin nyt onkin taas ihan veto pois parin reissu päivän jälkeen;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *