14.5.2014

Wishlist

Johtuneeko sitten epävakaasta säästä vai mistä, mutta asuinspis on ollut ihan nollassa viime päivinä. Olenkin hengaillut tarpeettoman paljon treenivaatteissa ja samalla huomannut tekeväni listaa tarpeista niiden saralla. Toissapäivänä keräsin inspiskollaasia värikkäistä ja pirteistä Niken kamppeista, mutta tällä kertaa kokosin päivän toivelistan.

1. Vesipullo // 2. Putkirulla // 3. Shock Absorber urheiluliivit // 4. Nike Air unit lenkkarit // 5. Nike Free run lenkkarit // 6. Juoksutakki // 7. Huppari (Nelly.com Adlink)

Putkirulla meiltä jo löytyy, mutta se on vain leikattu putken palanen ja kova sellainen. Sen kanssa rullailu on – noh “vähän” kivuliasta. Kaipaisin kotiin ihan kunnon putkirullaa, mutta yllätyin noiden korkeista hinnoista. Onko teillä suosituksia edullisesta, mutta hyvästä versiosta? Youtube on muuten täynnä ohjeistuksia putkirullaukseen mikäli se on vielä vähän vieraampi juttu!

Niken juomapullo, jossa on pilli olisi kätevä ihan kotonakin pitää pöydällä jatkuvasti täytettynä muistuttamassa juomisesta! :) Pirteä väri tietty vetoaa tuossa;)

Urheiluliivejä ei varmaan voi olla liikaa. Oma etuvarustukseni tosin on sen verran pientä kokoluokkaa, etten tarvitse mitään kaikkein tukevimpia liivejä, mutta kyllä hyvät ja myös tukevat liivit tuo treenimukavuutta myös pienirintaisille. Olen jo ties miten pitkään pohtinut kaikkien kehumia Shock Absorberin sporttiliivejä, mutten edelleenkään ole niitä raaskinut ostaa. Ehkäpä nyt viimein olisi aika. Kollaasin yksilöt ovat ihan mega ihanan väriset! Ne menisi kesällä helteillä loistavasti ulkona ihan toppina shortsien kanssa:)

Lenkkareita kotoa löytyy jo ihan riittävän monet, mutta kun mä niin tykkään noista vaaleansinisistä;) Vitsit, kun nyt pääsisi Nycin reissulle ja siellä outlettiin shoppailemaan Niken liikkeeseen. Okei ehkä ihan hyvä, etten pääse ;) Saattais tulla tuliaisina kotiin ihan liian monet lenkkarit :D

Juoksutakki on ehdottomasti hankintalistalla. Musta Niken ohut takki kotoa löytyy jo, mutta haluaisin vähän paksumman ihan perus ulkoiluun sopivan yksilön ja tietysti jonkun värikkään! Keltainen olis aika räväkkä.  Sinne alle vielä mega söpö turkoosi huppari niin vola  – pirteä lenkkivaatetus olis valmis. Jalassa pitäs tietty olla jotkus neonvihreät pökät;)

Nyt on kyllä tullut höpöteltyä täällä blogin puolella huomattavasti normaalia enemmän treenijutuista.. Lupaan koittaa kehittää välillä jotain muutakin;) Energistä päivää kaikille! :)

You Might Also Like

13 Comments

  • Reply
    Jenna
    14.5.2014 at 10:30

    Mulla on Prisman alle 20€ maksanut rulla ja hyvin toi toiminut kovassakin käytössä :)

    • Reply
      Mona
      14.5.2014 at 10:47

      Prismaan siis! Kiitti vinkistä Jenna!! :)

  • Reply
    Katja
    14.5.2014 at 12:18

    Minä itse olen hankimassa juoksutakkia, se mikä minulla oli meni rikki. :/

    eilen täyttin vuotta! :)

    • Reply
      Mona
      14.5.2014 at 18:17

      No voi kurjuus:/ Jos takki oli vasta hankittu kannattaa reklamoida..

      Paljon onnea synttärien johdosta!!! :)

      • Reply
        Katja
        15.5.2014 at 16:50

        Kiitos paljon! Jo, kyllä!

  • Reply
    Jutta
    14.5.2014 at 14:53

    Oma putkirullani on Citymarketista merkki taisi olla Eco Body ja hinta oli n. 13 euroa :) Rulla on melko paksu ja lyhyt eikä siinä ole mitään kuviointia, mutta on ajanut asiansa oikein hyvin, kyllä tuntuu :D Tuota eco body-merkkiä saa kyllä tietääkseni S-ryhmän kaupoistakin :)

    • Reply
      Mona
      14.5.2014 at 18:18

      Eli tuollaista metsästämään!! 13e ei oo paha :) Kiitos Jutta vinkistä:)

  • Reply
    -A-
    14.5.2014 at 16:47

    Meillä on kanssa ihan ite tehty putkirulla, kovaa muoviputkea jonka päälle on teipattu makuualusta. Toimii hyvin ja olen pari kertaa kokeillut salilla vastaavaa kallista ja pehmeys on suht sama kun meillä, joten makuualusta pelastaa, tosin kivuliasta se aina on varsinkin jumien kohdilla :)

    • Reply
      Mona
      14.5.2014 at 18:19

      Hih, mä oon laittanut tohon päälle ihan vaan tyynyn :D Ja todellakin on kivuliasta – auts!! :D Mulla on varmaan vielä normaalia paljon matalampi kipukynnys….

  • Reply
    LeAnn
    14.5.2014 at 22:57

    Ihana toivekollaasi. Paljon värejä. ♡ Vaikka itse olen henkeen ja vereen vaaleanpunaisen ystävä, nuo vaaleansiniset Niket on aika coolit. :-)
    Meidän rulla on joogarullan nimellä ja ostettu kuntosalilta. Hintaa en kyllä muista, mutta on leveämpi ja paksumpi.

    • Reply
      Mona
      15.5.2014 at 07:52

      Värit on niin kivoja <3 :) Voisin tällä hetkellä pukeutua päästä varpaisiin kirkkaisiin treenivaatteisiin!! :D

  • Reply
    Meow
    15.5.2014 at 19:40

    Mulla on juuri nuo Shock Absorberit ja samassa värissäkin vielä! Ovat kyllä ihanat. Mielestäni kunnollisiin urheilurintsikoihin kannattaa vähän satsatakin. Mutta vinkkinä, että kannattaa käydä kaupassa testaamassa oikea koko ja sitten tilata netistä. Amazonista sain nuo pari kymppiä halvemmalla mitä kaupoissa olisin joutunut pulittamaan! :)

  • Reply
    hillamaaria
    15.5.2014 at 20:12

    Absorberit ovat kyllä ihan parhaat ja joka pennin arvoiset. Niitä saa mielestäni Intersportista aika edullisesti, itselläni käytössä se Pump-versio, eli basic-mustat v-aukolla. :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *