12.5.2014

Väriä ja inspistä treeneihin

Mitä treenivaatteisiin tulee on Nike ehdottomasti oma suosikkini. Niken treenivaatteet ja kengät ovat laadukkaita ja samalla miellyttää myös silmää. Mallit ja värit ovat erityisesti mieleeni. Keräsin kesän treeneihin muutamia pirteitä juttuja, joita kaipaisin lisää kaappiin.

1. TÄÄLLÄ ♥
2. TÄÄLLÄ
3. TÄÄLLÄ
4. TÄÄLLÄ
5. TÄÄLLÄ
6. TÄÄLLÄ
7. TÄÄLLÄ
8. TÄÄLLÄ
9. TÄÄLLÄ
10. TÄÄLLÄ ♥
11. TÄÄLLÄ
(Zalando Adlinks)

Erityisesti rakastuin harmaanneon väriseen urheilutoppiin ja noi vaaleansiniset Nike Freet ovat ihan to die for!! :) Ensimmäiset Freet kotiutettua voisin hankkia niitä joka värissä;D Kengät ovat ihan super hyvät ja ihanan kevyet jalassa. Niistä tulee ehdottomasti myös reissujen ykkös kengät.

Värikkäät housut ovat myös saaneet mut ihan valtaansa. Yhdethän jo ehdin kotiuttaa, mutta mieli tekisi täyttää treenivaateosastoa vielä muutamilla pirteillä pökillä. Aikaisemmin, kun olen tykännyt lähinnä värikkäistä topeista. Värit on kuitenkin viimeaikoina siirtyneet ihan päästä varpaisiin;) Instagramissa on myös ihan super kiva stalkkailla sellaisia tilejä, joissa on paljon inspiroivia ja ennen kaikkea värikkäitä treenivaatteita. Yhden ihan mielettömän ihanan blogin värikkäine kuvineenkin löysin taas! Nimittäin FitnessDreams blogin. Kirjoittaja Linn on niin aurinkoinen ja sympaattinen tyyppi, joka jaksaa sairastumisestaan huolimatta pitää blogissa positiivista menoa yllä. Käykäähän ihmeessä kurkkaamassa!:) Instagramista Linnin löytää nimimerkillä @Linnlowes.

Nyt alan putkirullailemaan jalkoja.. Olen jollain ihmeellä onnistunut taas telomaan itseni :D Oon kyllä niin hitokseen tapaturma-altis, ettei oo tosikaan. Tällä kertaa en tosin tiedä mistä toisen pakaran totaalinen jumiutuminen johtuu.. Ehkäpä tuli hypittyä turhan innokkaasti hyppynarua sen hankittuani;) Harjoittelun puute ehkä aiheutti sitten jonkunlaisen hermopinteen? Noooo —- ehkä se siitä :D Onneksi ei ole (vielä ainakaan) jumiutunut niin pahasti, etten pystyisi lainkaan liikkumaan.. Tänään onnistui ihan hyvin koko kropan pikatreeni salilla!:)

Kertokaahan vielä miten teidän viikko on lähtenyt käyntiin?:)

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Niina
    12.5.2014 at 19:55

    Jännä juttu muuten, että mulla värikkäät treenivaatteet rajoittuu lähinnä toppeihin ja kenkiin! Yhdessä vaiheessa meinasin nuo numero yhdeksän pöksyt ostaa, mutta sitten päädyinkin harmaisiin. Ääh, oon tylsä!

    Ja hei muru, ihan vastikään kun puhuttiin leukojen vetämisestä, niin arvaa kuka VIHDOINKIN on saanut vedettyä yhden. Eikä ollut toinenkaan ihan kauhean kaukana, mutta voimat loppuivat vähän ennen ylös pääsyä kesken. ;) Jee! :D

    • Reply
      Mona
      12.5.2014 at 20:03

      HYVÄ NIINA!!! :D Jeee mä oon ylpee susta! Lupaan tulla perässä ;D Tänään just tein leuokoja salilla kumpparin kanssa , mut voihan vitalis on se järkkyä helpotettunakin:’D
      Ja hei ehdottomasti värikkäät pökät kanssa kehiin!! :)

  • Reply
    Ambit
    17.5.2014 at 23:43

    Mä tässä nyt luen pitkästäaikaa oikein kunnolla näitä postauksia läpi Bloglovin’in kautta, että kommenttia putoilee :D Oli tähän pakko vielä todeta, että olen aina vetänyt tällä filosofialla – väri piristää treeniäkin! Itselleni sen vaikutus tuli jumppaohjaajana aikanaan esiin vähän mutkan kautta. En ollut asiaa aiemmin miettinyt, mutta kerran jossain naistenlehdessä tuli juttu vastaan, jossa joku mun tunneilla käyneistä jumppaajista kiitteli värikästä pukeutumistani! Voin kertoa että veti aika kivasti suunpielet korviin sellainen! :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *