9.5.2014

Treeneistä

Alku viikosta höpöttelin treenistä ja tavoitteista sen saralla. Tavoitteena on nyt ainakin muutaman kilon tiputtaminen kevään mässyttelyjen jäljeen. Olkapään nyrjähtäminen aiheutti sen, etten juuri tehnyt kuukauteen mitään ja kaikki mahdolliset juhlapyhät puolestaan sen, että mättäsin viiden ihmisen edestä herkkuja. Nyt siis takaisin taas ruotuun! Olkapääkin alkaa olla hyvässä kunnossa ja kestää jo punnerruksia ja painojen nostelua aika hyvin.:)

Sain teiltä paljon hyviä treeniblogi- ja muita vinkkejä. Olenkin nyt etsiskellyt uusia kivoja blogeja ja instatilejä. Muutama jäi heti lukulistalle. Haluatteko, että teen oman inspiroivat instatilit- postauksen? :)

Salitreenien ja matolla juoksemisen lisäksi ajattelin ottaa nyt tavoitteeksi tehdä kolme kertaa viikossa tehokkaan kotitreenin! :) Erilaisia bikini body treeniohjelmia on netissä vaikka kuinka, mutta löysin ihan huippu kivat ohjeet mahtavan Ainon blogista! :) Mimmi on todella nähnyt vaivaa bloginsa ja noiden ohjeiden eteen. Videot on tosi selkeät. Suosittelen kurkkaamaan – sivupalkista löytyy pikalinkit treeneihin! :)

Kotitreenien lisäksi tavoite on käydä ainakin kerran viikossa tekemässä salilla koko kropan treeni ja hölkätä matolla tai ulkona ainakin kolmesti.

Tästä on hyvä jatkaa, nyt on ainakin motivaatio taas kohdillaan! Raportoin täällä blogissakin jossain välissä miltä vaikuttaa;)

Energistä kohta alkavaa viikonloppua kaikille!!:)

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Minttu
    9.5.2014 at 13:45

    Eihän sulla ole mitään ylimääräistä Mona! :P mäki tykkään kirjoitella aina välil treeneistä ja niist on mukava lukea myös muilta. Itse oon tähtäämässä huomiselle HCRlle (puolimaraton) vaikka en muutamaan viikkoon ole juossut kun etusääri vähän oireillut (lääkärin mukaan ei penikkatauti). Periksi ei anneta ja toivon että pääsen sen läpi ja pystyn jatkamaan juoksua myöhemmin ettei treenit lopu siihen. Muutama kilo kesäks olis kyl kiva saada pois ku lähden elokuussa kaverin kanssa Riminille ni pitää olla rantakunnossa. ;) kertoilen varmaan fiiliksiä 1/2 maratonista myöhemmin jos kiinnostaa lukea http://www.minttuscloset.blogspot.fi

    • Reply
      Mona
      9.5.2014 at 13:52

      Voi juku, mä pidän Minttu sulle peukkuja ja tsemppiä täällä!!!! :) Todellakin kiinnostaa lukea, tuun ehdottomasti kurkkimaan!!! :)

      • Reply
        Minttu
        14.5.2014 at 00:39

        Noniin nyt on postausta sekä puolimaratoniin valmistautumisesta että itse HCR-päivästä! :) Harrastatko sä muuten juoksua?

        • Reply
          Mona
          14.5.2014 at 09:54

          Joo rakastan juoksua!! :) Tosin mä juoksen ihan kevyitä lenkkejä, että maratoonit ei kyllä oo mua varten;) tuun kurkkimaan sun jutun!! :)

  • Reply
    hillamaaria
    10.5.2014 at 00:08

    Kuullostaa hyvältä tahdilta. :) Se on ihanaa kun tauon jälkeen on taas motivaatiota täynnä!

    • Reply
      Mona
      14.5.2014 at 09:57

      Totta, se on niin hyvä fiilis:) Ja toisaalta haavereiden jälkeen osaa aina arvostaa taas sitä, että ylipäänsä pystyy mitään tekemään. Mä oon kyl hitto yks maailmanluokan tapaturma-alttein tyyppi et ei mitää järkee… Nuoresta asti oon telonu itteäni kilpaa pikkuveljen kanssa :D ehkä sitä joskus rauhoittuu….. :D

  • Reply
    ninnu
    14.5.2014 at 20:42

    Mistä oot noi ihanat oranssit Niket hommannu? :) Oon etsinyt kivanvärisiä Nikejä jo vaikka kuinka kauan mutta mistään ei tunnu löytyvän juuri mun makuun sopivia mut noi ois kivat ;)

    • Reply
      Mona
      14.5.2014 at 20:57

      Ne on inter sportista! :) Zalandossa näytti myös olevan samoja:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *