8.5.2014

Kuulumiset

Onko joku muu, jolla allergia vaivaa edelleen? Mulla on aamuisin niin järjettömän tukkoinen olo ja silmät on lähes muurautunut umpeen, että tekis mieli vaan heittäytyä kylmään ammeeseen ensimmäisenä. Onneksi nyt on satanut muutama päivä kunnolla, josko tuo pölytilanne tästä alkaisi vähitellen laantua..

Tänään on ollut ohjelmassa ihan über hauskaa puuhaa. Käytiin ystävän kanssa päivällä lounaalla ja varattiin samalla seuraavalle viikonlopulle minireissu Tukholmaan:) Jo on aikakin, nimittäin en ole kertaakaan ollut kunnolla Tukholmassa! :D Iltapäivästä suuntasin taas äidin luo Saloon, josta lähdettiin viettämään Muurlaan kevätiltaa. Tilausuus oli huisin kiva ja erityisen hyvin järjestetty. Laitan myöhemmin muutamia kuvia illasta. Samaan syssyyn saatiin sovittua myös Kruusilassa asuvan ystäväni kanssa treffit tuonne Muurlan lasiin:)  Illan kruunasi vielä super symppis Ninnumaaria, joka nähtiin Muurlassa <3 Hänellä on mielettämän ihana blogi upeine kuvineen ja inspiroivine juttuineen. Mahtava päivä ja ilta:)

Nyt ajoissa nukkumaan. Allergia tuppaa ainakin mulla verottamaan osansa myös energiasta. Olo on ihan nuutunut ja tosi väsynyt koko ajan:/ Pitäsköhän kehittää, joku pölyn läpäisemätön päähine naaman eteen :D

Kuullaan pian!

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    LeAnn
    9.5.2014 at 08:34

    Voihan tuon allergian kanssa… :-( Minulla on myös siitepölyallergia ja varsinkin koivu on todella paha, mutta tänä keväänä aloitin allergialääkkeen jo maaliskuussa, eikä oireita ole vielä tullut lainkaan. *kop, kop* Allergia vie kyllä voimat. :-( Tsemppiä ihana! ♡

    • Reply
      Mona
      9.5.2014 at 14:02

      No voihan todellakin:/ Mulla ei ees koskaan aikasemmin oo tällasta ollut…
      Olispa hoksannut itsekin ottaa lääkkeet käyttöön ajoissa..
      Kiitos tsempistä murmeli <3

  • Reply
    Ninnumaaria
    9.5.2014 at 09:17

    Oli ihan huippua tavata! Blogisi on aivan ihana ja sinä hymyinesi ihan valloittava :) Kiitos myös tsempeistä osallistua näihin juttuihin enemmän, sen teen! Kivaa viikonloppua ja terkkuja myös äidillesi!

    • Reply
      Mona
      9.5.2014 at 14:03

      No niin oli!!!:) Sinä se ihana olet:) Toivottavasti törmätään pian uudelleen :)
      Kerron äidille terkut<3 :)

  • Reply
    Berni
    9.5.2014 at 17:38

    Kyllä allergia on vähän vaivannut mutta olen tänä vuonna selvinnyt suht vähillä oireilla. syy on ollut se että aloitin lääkityksen ajoissa!! Oireet ei ole päässeet pahaksi, eikä onneksi ole tarvinnut ottaa astmapiippua. Inhoan sitä. Nenäsuihke, silmätIpat ja allergialääke arsenaalilla jatkan siihen asti kun koivu ei enää pölytä. :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *