5.5.2014

Mietteitä treenistä

Rakastan tehdä kaikenlaisia listoja ja erilaisia muisti/inspiraatiolappuja. Pinterest on ihan parhautta kerätä erilaisia motivoivia kansioita ja yksi suosikeistani on Fitness inspiration– kansio, johon olen kerännyt motivoivia kuvia salille tai lenkille lähtemiseen. Toki liikunta on aina osa arkea ja periaatteessa siihen ei pitäisi sen enempiä hakea motivaatiota, mutta kyllä ainakin minä innostun muiden vinkeistä ja saan niistä lisää energiaa!:) Olenkin nyt jo tovin miettinyt pitäisikö pyrkia taas liikunnan saralla asettamaan itselleen tarkempia tavoitteita. Yleisesti kannatan mukavaa liikuntaa, jonka tarkoitus on pääsääntöisesti tuoda hyvää oloa ja energiaa päiviin. Edelleenkin se on aina päätavoitteeni liikkunnan saralla. Voisi kuitenkin olla mielekästä välillä tavoitella jotain. Tuppaan vain olemaan kaikkien tavoitteiden kanssa tolkuttoman huono! Viimeksi tavoitteena oli päästä kymmenen leukaa, mutta onnistuin nyrjäyttäämään toisen olkapään, joka oli kuukauden kipeä.. Punnerrukset jäi vähemmälle.. Puolimaratoonille harjoittelu jäi taas aivan kesken, mutta toisaalta sain jo pelkästä sen tavoittelusta ihan hurjasti lisää motivaatiota juoksemiseen ja opin Vauhtisammakon opeissa miten juosta oikein. Olkapään ruhjomisesta ei juurikaan ollut muuta hyötyä, kuin hetkellinen pysähtyminen ja rauhoittuminen;) Yleensä ottaen tavoitteiden asettaminen tuo kuitenkin mukanaan hyviä juttuja.

print screen, http://www.pinterest.com/monasdailystyle/fitness-inspiration/

Tavoitteiden asettelun ohella olen pohtinut miten onnistuisin lisäämään treenikertoja viikkoon. Mielestäni hyvä tavoite olisi liikkua joka päivä edes vähän. Hyötyliikkujillehan tämä on ihan helppo juttu. Olen viime aikoina miettinyt (taas) juoksumaton hankkimista kotiin. Edelleenkin olen aivan tolkkuttoman huono nousemaan aamuisin aikaisin sängystä saati lähtemään heti ensimmäisenä salille. Mikäli juoksumatto olisi kotona olisi tuon tavoitteen saavuttaminen paljon helpompaa. Tosin olen tullut siihen tulokseen, että iso juoksumatto saattaisi aiheuttaa ulkoisesti ärsytystä suhteellisen pienessä kodissa hyvinkin äkkiä;) Sittemmin olen palannut mietteissä spinning pyörään, jota joskus aikaisemmin haaveilin. Olen selaillut eri vaihtoehtoja, mutta voi pojat ei ole sellaisenkaan valitseminen helppoa. Spinning pyörillä hintaa on reilusti ja useimmat ovat vielä tosi rumia :D Casallilta löysin yhden valkoisen, joka voisi olla ihan siedettävän näköinen huoneen nurkassa.. Mutta onkohan tuo sitten hyvä. Onko teillä kokemuksia spinning pyöristä kotona käytettynä? Vaativatko ne paljon huoltoa?

Paras vaihtoehtohan olisi tietysti lähteä joka aamu ulos juoksemaan tai edes kävelemään! Mutta helpommin sanottu, kuin tehty mun tapauksessa. Vaikka ulkona lenkkeily onkin piristävää ja raittiista ilmasta saa ihan oman fiiliksen, niin se ei vaan ole mun ykkös suosikkia puuhaa. Toki välillä käyn ulkonakin lenkillä, mutta edelleen juoksumatto salilla voittaa normi lenkit mun tapauksessa ihan 6-0!

Salilla käymiseen olen pohtinut PT:n kanssa viikottaista treenaamista. Se tuntuu monissa blogeissakin olevan nyt ihan super in juttu!:) Treeni pt:n kanssa kerran viikossa, voisi tuoda huomattavasti lisää intoa erilaisiin tavoitteisiin salilla käymiseen. PT:n palkkaus on aina selkeä satsaus itseensä ja tuloksiakin saa varmasti aivan eri tavoin, kuin itse treenaamalla. Tässä tullaan kuitenkin yhteen mua hyvin paljon askarruttaneeseen juttuun.. Nimittäin sosiaaliseen mediaan. Missä on kaikki PT-blogit tai instagram profiilit?? :D Mikäli itse aloittaisin pt-uran laittaisin heti kättelyssä, jonkun somekanavan pystyyn, jossa voisi linkitellä omia treenejä ja treenattavien tuloksia sun muuta. Ainakin minä kaipaan tietoa kenet ja millaisen tyypin olen palkkaamassa itselleni valmentajaksi:) Mikäli teillä on hyviä vinkkejä paikallisista personal trainereista, jotka ovat aktiivisia somessa niin laittakaahan ihmeessä vinkkiä kommenttiboksiin!! :) Sama pätee muuten myös liikuntakeskuksien omiin valmentajiin. Nettisivuilla saattaa olla kyllä nimi ja valmentajan motto, mutta siihen se sitten jääkin. Laitoin omalle salille (Elixia) tästä palautettakin, mutten saanut mitään vastausta takaisin :D Ei tainnut olla muiden kuin mun mielestä hyvä idea järkätä valmentajille oma instatili, jota voisi päivittää työaikana;)

Millaisia tavoitteita teillä on tällä hetkellä liikunnan suhteen vai nautitteko mieluummin liikunnan tuomasta hyvästä olosta sen suurempia tavoitteita asettamatta?  Entäs mistä te saatte eniten motivaatiota ja inspiraatiota treenaamiseen? Jos teillä on jotain tiettyjä blogeja, nettisivuja tai vinkkejä niin laittakaahan jakoon:) Itse en ole pitkään aikaan ehtinyt etsimään uusia tsemppiblogeja liikunnan saralla, mutta vanhat luottoblogit on tietty edelleen lukulistalla:)

Ihanaa ja energistä viikkoa kaikille!! :)

You Might Also Like

32 Comments

  • Reply
    Katya
    5.5.2014 at 12:32

    Mulla on ehkä jonkilaisia tavotteita treenaamisessa, mutta kyllä se on sanottava, että nykyään treenaan lähinnä siks, ku tykkään siitä hommasta! Salilla käyminen on mulle semmosta omaa aikaa ja totta kai mä tykkään siitä, että näen niitä tuloksia treeneistä. Yks tavote mulla olis saada kesällä jossain vaiheessa tehtyä sellanen 6 km lenkki juosten, mutta saas nähdä miten onnistuu, ku en nyt oo hirveesti lenkkeilly tai edes juoksumatolla pahemmin käyny, muuta ku just alku- ja loppulämmöissä. :D

    Motivaatiota keräilen Instagramista ja Pinterestistä, mutta kivat ja inspiroivat treeniblogit ois erittäin hyvä lisä siihen ;)

    • Reply
      Mona
      5.5.2014 at 15:58

      Niin samoilla linjoilla:) Salilla käyminen on tosiaankin omaa aikaa parhaimmillaan! Kaikki ajatukset syrjään ja hikoilemaan:)
      Hei loisto tavoite tuo 6km! :) Siinä on hyvää motivaatiota lähteä lenkkipolulle. Alkuun vaan ottaa rauhallisesti ja pikkuhiljaa nostaa vauhtia:)
      Tamperaalla on muuten myös Vauhtisammakon jengiä, joten kantsii vaikka miettiä heidänkin juoksukoulua yhtenä vaihtoehtona motivoinnissa!! :)
      Hei voisin tehdä kyllä treeniblogeista taas päivitettyä postausta jossain vaiheessa! laitan vanhat suosikit ja uudet löydöt mukaan:)

  • Reply
    Lotta
    5.5.2014 at 12:56

    Mulla tavoitteina on rasvanpoltto (n. 10 kg ylipainoa..) ja voiman lisääminen. Toki haen liikunnasta myös sitä hyvää oloa ja jaksamista arkeen. Oon nyt viimeisimpänä innostunut crossfitistä, tuntuu että oon vihdoin löytänyt oman lajini. :)

    • Reply
      Mona
      5.5.2014 at 16:01

      Hei mahtavaa! :) Tosi monet on kyllä nyt aivan koukussa tohon crossfittiin. Mun mielestä on niin huippua, että joku laji pystyy motivoimaan niin paljon ja ennen kaikkea niin monia liikkumaan! :)

  • Reply
    -A-
    5.5.2014 at 13:58

    Mä olen myös etsimässä itselleni sitä jotain tavoitetta, vaikka treenaankin aktiivisesti ja se on ihanaa niin olisihan silti mukava jos siellä jossain edessä siintäisi se jokin mitä kohti edetä. Mä luen nykyään tosi aktiivisesti Fitfashionin blogeja ja sieltä jos jostain sitä treenitsemppiä saa. En nyt osaa erikseen nimetä mitään blogia vaan menen aina fitfashionin etusivulle ja sieltä otsikoiden perusteella valitsen itselleni luettavaksi, mikä lähinnä tarkoittaa että luen melkein kaiken ja hups, olenkin istunut tietokoneen ääressä tunnin :D Ja vaikka oletkin tutustunut Vauhtisammakkoon niin suosittelen heidän PT palveluita, huippuhyviä treenejä tulee tehtyä ja joka kerta oppii jotain uutta ja ihmeellistä!

    • Reply
      Mona
      5.5.2014 at 16:06

      Hei toi Fitfashion on kyllä tosi kiva!! Hyvä kun muistutit, täytyykin taas ottaa se aamukahvin kera selattavaksi:) Venlan blogia sieltä jo käynkin silloin tällöin kurkkimassa. Ihan huikee mimmi huikeessa kunnossa:) Seuraavaksi selaankin sun vinkillä ihan tuota etusivua:)
      Ja hei kyllä! Vauhtisammakon porukka on ihan huippua :) Siinä on firma isolla äffällä. Oikeesti mahtavaa millaisella draivilla ja innolla tuo porukka tekee duunia. Ja on muuten poikkeus somessakin;) Facessa ainakin aina paljon juttuja:) Sais moni ottaa mallia… Ootko sä ollut Mikon vai Annin ohjattavana? Mikko on ainakin sellanen killeri et morjes :D Mä meinasin kuolla sen tekemään ohjelmaan ;D

      • Reply
        -A-
        8.5.2014 at 17:10

        Mä olen ollut Annilla ja ihan huippu hyviä treenejä on kyllä tullut tehtyä ja uskomattoman tehokkaita. Syksyllä uudestaan InBody mittaukseen,siellä jos jossain sen eron huomaa. Oletko koskaan ollut? Siinä mitataan lihaksen ja rasvan määrä sekä paljon muita arvoja, oli ihan huippua saada tietää näin “sisäisesti” missä on parannettavaa:) Tästä myös varmasti saa paljon motivaatiota jos haluaa.

  • Reply
    Hanna
    5.5.2014 at 15:16

    Jos sinulla olisi mahdollisuus erottaa kodistasi yksi huone kuntosaliksi, mitä laitteita/välineitä sinne ottaisit? Siis sillä periaatteella, että mahdollisimman vähän kuitenkin tavaraa?

    Minä olen hankkimassa kotiini sekä juoksumattoa että spinningpyörää. Olen laiska lähtemään salille, että jos kotona onnistuisi paremmin kun meillä sattuu olemaan tilaa siihen.

    • Reply
      Mona
      5.5.2014 at 16:09

      Hei ihan huippu kyssäri!! :D Kääk, mun on ehkä tehtävä tästä ihan postaus ;)
      Mutta nopeesti funtsittuna ainakin: Juoksumatto, ihan tavallinen jumppamatto, kahvakuula 2 eri koossa, jumppapallo, hyppynaru ja ja ja ja ja ehkä vielä kumppari! :)
      Aika mahtia, et kotiin mahtuu kunnon pikku gymi!! :) HEI yks oleellinen vielä huoneeseen: TELKKARI JA NETTI!! ;D Voi juoksumatolla katsella katsos samaan aikaan parhaat sarjat;)

  • Reply
    Aune
    5.5.2014 at 16:15

    Päivitin juuri saliohjelmaani ja toki koirat tuo arkiliikuntaa pakostikin päivittäin. En ole sen kummemmin asettanut älyttömiä tavoitteita, lähinnä nautin liikunnan tuomasta ilosta enkä treena oksennuksen maku suussa, näin olen huomannut parhaimmat tulokset ja pysyvämmän motivaation liikutaan. Eli monipuolinen liikunta ja terveellinen ruokavalio.

    • Reply
      Mona
      5.5.2014 at 16:31

      Onpas kiva kuulla susta Aune pitkästä aikaa!!! :)
      Kyllä nuo on niitä parhaita tapoja nauttia liikunnasta!!:) Koirat vielä lenkillä mukana niin sehän on ihan parhautta <3 :)
      Terkkuja karvakorville!!:)

      • Reply
        Aune
        5.5.2014 at 19:32

        Hih. Mä luulin jo, että olet unohtanut mut :D

  • Reply
    Niina
    5.5.2014 at 16:57

    Treenaan, koska se on mukavaa. Salille tulee lähdettyä se neljä kertaa viikossa siksi, että siitä tulee vaan niin hyvä fiilis. :) Ulkonäöllisiä tavoitteita mulla ei ole enää, koska en jaksa koko ajan työstää kroppaani johonkin suuntaa. Haluan rakastaa itseäni juuri tällaisena. :)

    Jossain vaiheessa toivoisin, että jaksaisin vetää kymmenen leukaa, mutta katsotaan nyt. Eilen salilla varmaan kolme kertaa minua pienempi nainen veteli leukoja ihan kuin ei mitään, joten nyt olen ihan varma siitä, että meikäläiseltä on jäänyt jotain tajuamatta. :D Miestä nauratti eilen teoriani leuanvedon salaliitosta, kun pohdiskelin treenin jälkeen, että miten minä en vieläkään pysty vetämään yhtäkään leukaa, vaikka kuinka tässä on tullut salilla käytyä. Noh. Kerron sitten, kun vedän sen ensimmäisen. ;)

    • Reply
      Mona
      5.5.2014 at 21:58

      Hih, ihana sinä:) Selkeesti on olemassa joku leuanvedon salaliitto;) Miks meiät on jätetty sen ulkopuolelle?? :D
      Ilmota heti, kun oot päässy clubiin!! :D

      Haleja <3

    • Reply
      iitu
      6.5.2014 at 07:28

      Kokeile leuanvetoa alkuun kuminauhalla avustettuna, vähentää vastusta mutta treenaa oikeita lihaksia ja tekniikkaa. Sit kun kehittyy, voi ottaa löysemmän kuminauhan ja lopulta et tarvii sitä ollenkaan :)

      • Reply
        Mona
        6.5.2014 at 08:47

        Joo sitä hääräilinkin silloin leuat tavoitteena!! :) pitäs taas pikkuhiljaa varovasti alotella. Vieläkin vaan toi olkapää kipeytyy tosi helposti:/ Varmaan fyssari oli ihan eka mihin pitäs mennä, mut miten sitä voikin olla niin saamaton sen suhteen…..

  • Reply
    armi
    5.5.2014 at 16:59

    mulla itellä on tavotteena kunnon paraneminen, cooperista yli 2500m ja hiukan painon putoaminen, sillä lähentelin talvella/vieläkin ylipainon rajaa enkä tunne oloa hyväksi.a

  • Reply
    armi
    5.5.2014 at 17:13

    (hehe toi kommentti lähti vahingossa tossa tohinassa… pikkuvikoja! ;))
    mulla tavotteena on kunnon paraneminen, leposyke vähän matalammaksi, cooperista yli 2500m ja pakko myöntää sitä rasvanpolttoakin, edelleen valitettavasti en tunne oloani hyväks ja paino hipoo ylipainon rajoilla. kuitenkin hyvän maun rajoissa kun vasta 14-vuotias täällä oon, sen puoleen oon varovainen koska kehityn vielä. :) ja turvallisesti reissua teen, äiti tietää mitä haluan ja valvoo mua tarkasti et syön riittävästi jne. :)
    kunto on nyt jo hyvä mun entisiin ruokailuihin ja liikkumisiin verrattuna, oon aina siis urheillu paljon mutta vuos takaperin ei tietoakaan enää liikunnasta. viime talvena alotin uudestaan lenkkeilyn ja alotin käymään julkisen liikuntahallin rvp tunneilla viikottain ja voi luoja – esimerkiks mun kuntotestin numero parani 8½ -> 9+. motivio todellakin jatkamaan ! :) huomenna cooperin testi (ellei sada), jännää nähä miten oon kehittyny puolen vuoden aikana juoksun kanssa! :)
    eniten mua motivoi mun entiset mielenterveysongelmat jotka helpottu liikunnan lisäämisen myötä. masentuneena lähin vain lenkille, juoksin 20minuuttia ja sen jälkeen olo oli kun uudelleensyntyneellä. mietin aina vaan sitä tunnetta kun puserran viimeset voimat irti et muista mikä tunne tulee luovuttamisesta ja just et “joo, kohta huudetaan et saa lopettaa, voimat on riittäny tähänki asti jote riittää loppuun asti”. :D
    huhhuh tulipa tekstiä, poikkesi jossain määrin aiheestakin mutta ei se mitään ! :D

    • Reply
      Mona
      5.5.2014 at 22:02

      Vitsit oot kyllä huippu tyyppis <3 Niin kurjaa, että oot joutunut kokemaan masennusta, mutta toisaalta taas ihan huikeeta, että oot löytänyt liikunnasta avun<3 Ja niinhän se on, että kyllä liikunta tuo vaan niin hurjasti iloa ja onnea elämään:) Samoin puhdas ruokavalio. Mä huomaan heti liiallisten herkuttelujen jälkeen, että kaikki pienetkin asiat ärsyttää ja harmittaa ihan eritavalla, kuin silloin kun on syönyt puhtaasti.
      Ja aina saa poiketa aiheesta, kuuluukin! :) Ehdottomasti jatka liikunnan tuoman hyvänolon parissa, mutta tosiaan maltilla:) Haleja ihanalle <3

  • Reply
    LeAnn
    5.5.2014 at 20:45

    Minä olen sitten taas enemmän ulkona lenkkeilijä. Johtuu ehkä osaltaan kiireisestä elämänvaiheesta. Tykkään lähteä liikkeelle, kun itselleni parhaiten sopii. Kuntosalilla tulee käytyä aika harvoin. Kotona jumppaan ja teen kuntopiiriä. Vanhemmilla on juoksumatto ja välillä kuulema tulee suuri innostus ja välillä toimii hyvänä vaatetelineenä… ;-)
    Kiitos näistäkin kivoista postauksista! :-) Olet kultainen.

    • Reply
      Mona
      5.5.2014 at 22:04

      Hih, mä repesin ääneen tuota vaatetelinettä :D :D Nään nimittäin niin elävästi mun omat vaatteet siinä roikkumassa nätisti kahvoilla;D
      Mun pitäs vaan ryhdistäytyä myös tossa ulkona lenkkeilyssä.. Kyllä siitä saa kuitenkin niin hyvää draivia päivään varsinkin jos aamulla menee. Mut voi taivas miten se voikin olla niin vaikeeta :D Ehkä vielä joskus.. Vanhoilla päivillä tai eläkkeellä alan aamu-ulkolenkkeilijäksi. Onks tollasta sanaa?! :D
      Sinä se kultainen olet <3

  • Reply
    hillamaaria
    5.5.2014 at 21:41

    Heh, Itsekin tätä olen ihmetellyt. Itse opiskelen Personal Traineriksi ja kyllä heti pistin niin blogin kuin Instan ja Pinterestinkin uuteen uskoon! :) Vaikka opiskelenkin vielä, on musta ihana jakaa blogissa treenejä yms. ehkä sitten saada vielä joskus niitä asiakkaitakin elleivät kaikki ole onnistuneet treenamaan itseään tikkiin jo sitä ennen.. :-)

    http://www.hillamaaria.blogspot.fi

    • Reply
      Mona
      5.5.2014 at 22:12

      No sulla on blogi jo niin huikeessa kunnossa, että älä vaan sille mee mitään radikaalia tekemään!!! :) Ihania kuvia ja energinen sinä:) Face vielä pystyyn blogille!! :)

  • Reply
    Cara
    5.5.2014 at 22:24

    Mulla ainakin motivaatioita lisää lajien vaihtelevuus, muuten tylsistyn! Esim. talvella hiihtoa ja kesällä pyöräilyä yms. niin se on jo kiva vaihtelu. Tänään alkoi aikuisten yleisurheilukoulu, jossa olen jo kolmatta kesää. Siinä tykkään siitä, että siellä treenataan ja koitetaan kehittyä ihan oikeasti paremmaksi lajeissa (ns. vaikka aikuisia ollaankin), mutta kuitenkin tunnelma on rento ja lämminhenkinen ja kaikki kilpailevat vain itsensä kanssa. :)

    • Reply
      Mona
      6.5.2014 at 08:49

      Oi yleisurheilu on ihanaa!!!!! :D Ihan mun suosikkeja kouluaikoina:) Korkeushyppy, 100m ja pituus oli ihan mun lemppareita. Onpas kiva,e ttä järkätään aikuisille oma yleisurheilukoulu!! :)

  • Reply
    Jelissa
    5.5.2014 at 23:27

    Tsekkaas instassa @lemppari, mimmi on aivan huikeessa tikissä!:) Ainakin meikäläinen saa huikeesti tsemppiä jo pelkästään hänen olemuksestaan, joka huokuu energiaa:)

    • Reply
      Mona
      6.5.2014 at 08:51

      Jee seurantaan meni!!! :) Mut miks ihmeessä turkulaisia ei tunnu löytyvän millään somesta??:D Tai siis eilen käytin nyt reilusti aikaa pt ja treeniblogien etsimiseen ja löysin ties kuinka monta ihan huikeeta blogia, mutta 99% mun bongaamista tais olla Helsingissä pt hommissa…
      Tosin ihan huikean kivoja blogeja löytyi niin saahan niistäkin jo inspistä super paljon. Kunhan ehdin teen päivitystä inspiration blogs – tunnisteen alle!! :)
      Mutta siis kiitos paljon tuosta loisto insta vinkistä. Todellakin upea mimmi!! Wau!!:)

  • Reply
    Krista
    6.5.2014 at 08:10

    Mulla olis hyvä PT, mutta valitettavasti hän asuu Tampereella. Pitää blogia treenaamisesta ja päivittää somea usein :)

    Tällä hetkellä omalla kohdalla ei oo mitään erikoista treenitavoitetta, mutta käyn salilla ja lenkillä siksi, että pysyisin hyvässä fyysisessä kunnossa ja saisin pidettyä niska/selkä/hartiakivut poissa. Nykyisin mulla on (onneks) jo paljon positiivisempi fiilis omasta kropasta ja ei oo koko ajan sellaista pakonomaista painon ja syömisen tarkkailua. Paljon helpompi olla oman itsensä kanssa, kun ei kaikkea tarvitse miettiä :) Toki aina voisi tehdä lisää ja paremmin, mutta mennään nyt näillä.

    Kävin muuten eilen lainaamassa sen Rakkauden kieli -kirjan, josta sulta kyselin hetki sitten. On kyllä hyvä ja ajatuksia herättävä kirja! Tosin saatiin aviomiehen kanssa jo pieni väittely aikaan siitä, että mikä on kummankin tapa osoittaa rakkautta ja miksi toinen ei sitä ymmärrä :D Hyvä juttu, että herättää keskustelua :) Nyt ollaan oltu kohta vuosi naimisissa (ja sitä ennen oltu yhdessä seitsemän vuotta) ja mun mielestä on tosi hyvä ajatella sitä, että miten voidaan pysyä yhdessä mahdollisimman pitkään ja rakastaa toista, vaikka se rakastumisvaihe onkin jo mennyt ohi. On niitä tapoja, mitkä ottaa välillä päähän hyvin rankasti ja välillä ihmettelee, että miks ihmeessä mä oon ton kanssa. Ja silti vaan rakastaa <3

    • Reply
      Mona
      6.5.2014 at 08:56

      Hei laita ihmeessä linkkiä tähän sun suosittelemaan blogiin!! :) Kiva niitä ulkopaikkakuntalaistenkin höpötyksiä on lueskella ja saada somen ja blogin kautta inspistä!! :)
      JA mahtavaa!! Ihanaa, että kävit lainaamassa Rakkauden kielen. Se on vaan niin ihana <3 Ja sai kyllä kuule täälläkin melkoiset keskustelut aikaan :D Se herättää ajattelmaan juurikin sitä, että pitää muistaa ottaa oikealla tavalla toinen huomioon. Ei sitä ennen oo hoksannut, että ehkä se oma tapa huomioida ei ookkaan se kaikkein paras tapa…
      Ihanaa kesää Krista <3 :)

      • Reply
        Krista
        6.5.2014 at 09:12

        Melkoisen tiukkaa settiä on Jukkiksen blogissa, mutta kannattaa käydä lukemassa. Tässä vielä linkki blogiin: http://www.super-sets.com/blogi/

        • Reply
          Krista
          6.5.2014 at 09:28

          Vielä yksi blogi, jota käyn itse säännöllisesti lukemassa, on Joni Jaakkolan (http://joni.optimalperformance.fi/) blogi. Toivottavasti näistä saat jotain irti :)

          • Mona
            7.5.2014 at 13:23

            Jes kiitos Krista vinkeistä!!! :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *