4.5.2014

Lohihalloumisalaatti ja ruokapäiväkirja

Lupasin enemmän ruokajuttuja ja tässä tulisi tämän illan salaatti, jonka väsäsin nopeasti. Mun kokkailut noudattaakin pääsääntöisesti hyvin yksinkertaisia ja nopeita systeemejä;) Joskus innostun tekemään ruokaa pidemmän kaavan mukaan, mutta yleensä kerään jääkaapista löytyviä perusjuttuja ja kokoan niiden ympärille salaatin tai pirtelön.

Tänään illan salaatti näytti tältä..

Keräsin lautaselle ison puskan salaattia ja kirsikkatomaatteja. Niiden päälle paistoin pannulla voissa parsakaalit ja halloumit. Eilen paistetusta lohesta pala salaatin keskelle ja viimeiseksi loraus vielä seesamiöljyä. Hyvää, nopeaa, helppoa ja terveellistä! :)

Ruokapäiväkirjoja toivotaan myös silloin tällöin, joten kokosin tähän vielä listana tämän päivän muut syömiset. Kuvat jätin hajamielisenä ottamatta muista, kuin illan salaatista.

Aamupala:

Pirtelö ( banaani, hamppuöljy, soijaproteiinijauho, soijajuoma, mansikoita, mintunlehtiä, psylliumia)

Lounas:

Keitetty kananmuna x 2, paistettu parsakaali, tomaattimurska, seesaminsiemeniä paahdettu pannulla, vuohenjuusto, seesamiöljy ja kurkku.

Välipala:

Mustaherukoita ja tyrnimarjoja, raejuustoa, cashewpähkinätahnaa ja mehiläisensiitepölyä.

Illallinen:

Lohihalloumsalaatti ja tuoremehua.

Siinäpä ne! :) Illalla vielä iso mukillinen vihreää teetä.

Mikäli teillä tulee mieleen jotain tiettyjä toiveita ruokapostauksien suhteen niin laittakaahan ihmeessä kommenttia tulemaan!:)

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    LeAnn
    5.5.2014 at 07:51

    Kiva lukea taas ruokapäiväkirjaakin. :-) Sinulta löytyy kyllä kaikenlaista. Minä olen ottanut nyt ruokavalioon mukaan myös noita erilaisia siemeniä (chia ja pellava). Käytätkö sinä niitä? ;-) Näistä ns.erikoisjutuista olisi kiva lukea lisää. :-)
    Ihanaa maanantaita ihana! :-)

    • Reply
      Mona
      5.5.2014 at 08:10

      Joo käytän molempia noistakin! :) Ja kiitos postaustoiveesta!! :) Voisin laittaa työnalle postauksen juurikin kuitulisistä, joita käytän…
      Ihanaa maanantaita <3 <3 :)

  • Reply
    Aamu
    5.5.2014 at 21:17

    Heippa Mona! Vaikka olenkin jo muutaman kuukauden ajan päivittäin seurannut blogiasi, niin olen vielä sinun blogisi kommentoijaneitsyt. :-) Eksyin tänne tuossa tämän vuoden alussa, kun Char and the City –blogista bongasin tutun näköisen asunnon. Kävin nimittäin katsomassa tuota teidän asuntoa viime kesänä, kun metsästin itselleni ja puolisolleni asuntoa. Asunto oli ihan mahtava, mutta ei ollut meille se oikea. Se kuitenkin jäi mieleen, ja seurailinkin sen “elämää”. Ihan mahtavaa, että asunto löysi sitten juuri oikeat asukkaat! :-) Joten myöhäiset onnittelut vielä uudesta asunnosta! :-D

    Olen saanut sinusta ja kihlatustasi todella positiivisen ja elämäniloa pursuavan kuvan, ja blogisi onkin tällä hetkellä seuraamieni blogien ykkönen. Monta kertaa on pitänyt jo kommentoida, kun olet osannut kirjoittaa niin osuvasti ja ajattelevasti, mutta en vain tätä ennen ole saanut aikaiseksi. Mutta kai se on parempi myöhään kuin ei milloinkaan. ;-) Niin ja tuohon salaattiin, näyttää kyllä niin herkulliselta, nam. Halloumi on ihan parhautta!!! Teen itse halloumisalaattia avokadolla ja paahdetuilla pinjansiemenillä, oi mitä herkkua.

    Unohtui muuten vielä mainita, että sinulla on erinomainen vaatemaku ja mitä kaunein hymy. Ihanaa kevään jatkoa teille molemmille! 

    • Reply
      Mona
      5.5.2014 at 21:29

      Voi juku, kiitos ihanasta kommentista Aamu!!! :) <3 Niin hauska kuulla, että oot myös käynyt tämän asunnon näytöllä!! :) Mä kävin eka yksin täällä ja siitä alkoikin kova myyminen Eetulle ajatuksesta :D Meidän ei edes pitänyt muuttaa, mutta kun näin tämän niin ei juuri ollut enää vaihtoehtoja. Olihan tässä meillekin monta juttua mitkä mietitytti, mutta jälkeenpäin ajateltuna kaikki meni just niin kuin pitikin:) Oletteko te löytäneet jo sen teidän the kodin?? :)

      Halloum salaatti avokadolla ja pinjansiemenillä kuulostaa täydelliseltä – ei voi mennä vikaan!! :) Laitan myös omalle tekolistalle;)

      Kiitos vielä ihana, kun jätit kommenttia ja piristit kovasti mun iltaa <3 :)

  • Reply
    Aamu
    5.5.2014 at 21:20

    Tuon viimeisen kuvakkeen tarkoitus on olla :-D. Niin monta kertaa blogit ja fb on kadottanut viestini kesken kirjoitusvaiheen, että kirjoittelen ne nykyään säännönmukaisesti wordissa. Word taas aina jaksaa muokata nuo hymiöt tuollaisiksi automaattisiksi, enkä huomannut sitä korjata copypastauksen jälkeen. :-)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *