29.4.2014

1 paita 4 asua

Keräsin tällä kertaa normaalin vaatekollaasin sijaan neljä erilaista asua yhden paidan ympärille. Itse valkoisten paitojen rakastajana olen huomannut, että valkoinen paita on ehkä yksi kaapin monikäyttöisimmistä vaatteista. Se taipuu moneen erilaiseen asuun ja tuo poikkeuksetta kokonaisuuteen raikkautta.

PaitaPrintti kimono / Revityt farkut / Olohousut / Neuletakki / Tekonahkatakki /

Hame / Harmaa meleerattu neuletakki / Shortsit

Mitä mieltä olette kokonaisuuksista? Mikä on näistä eniten omannäköinen?:) Itse voisin kelien salliessa laittaa samantien rennon shortsiasun!  Ranteeseen rojua, jalkaan kauniit sandaalit, arskat päähän ja vaikka Mylberryn Alexa olalle niin täydellisen rento kesäasu olisi valmis:)

Keräsin vaatteet yhteistyökumppani Nellyn sivuilta, jonne saa tämän päivän ajan -15% alennuksen ostaessaan 3 tuotetta tai enemmän merkeistä NLY trend, Notion 1.3, Jeane Blush, Estraduer, NLY shoes ja NLY accessories. Alennuksen saa koodilla MONA15. Koodin voi syöttää helposti kassalle siirtyessä ” Käytä lahjakorttia ja alennuskoodia ” kohtaan. Koodi on voimassa tänään 29.4.2014 tiistaina.

Nyt valmistelemaan huomisen vappujuhlia!! :) Kaupassa saattanee olla joku muukin tänään, joten parempi varmaan lähteä hyvissä ajoin:D Mitä teidän vappusuunnitelmiin kuuluu? Täällä suunnataan ensimmäisenä hyvin perinteisesti Taidemuseonmäelle lakitukseen, jonka jälkeen vietetään iltaa rakkaiden ystävien kanssa yhdessä skumppalaseja kilistellen. Vielä kun saisi ihan järjettömäksi yltyneen allergian heltymään niin vappu olisi täydellinen;)

(Nelly.com Adlinks)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    LeAnn
    29.4.2014 at 16:02

    Minuun iskee farkut, mutta tuo kukkakuosi on ehkä liian raju… Tuo pitkä, harmaa neuletakki voisi olla eri värisenä mun juttu. :-)
    Täällä vietetään vappua kotona. Mies on töissä ja jokunen ystävä tulee käymään. Lisäksi kai mennään käymään tivolissa. :-)
    Aurinkoista tiistaita! :-)

    • Reply
      Mona
      29.4.2014 at 16:14

      Koti vappu on jees!! ;) me taidetaan olla jo neljättä vuotta meidän luona juhlimassa:) Ihan perinne jo:)
      Kukkakuosi on kyllä aikast raisu, mut jotenkin se olis aika sähäkkä :D Tosin helposti voisi kyllästyä….

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *