28.4.2014

Outfit | 260414

En muista, koska olisi ollut postauksen teko näin ärsyttävää!! :D Nimittäin meidän jäätävän kamala Elisa Viide paketti temppuilee taas   urakalla. Netti pätkii minkä ehtii, enkä meinaa saada mitään aikaiseksi. Tässä koetellaan jälleen mun maailman lyhyintä pinnaa ja kärsivällisyyttä;D No, mutta iloisempiin aiheisiin takaisin. Maailman isoin kiitos teidän ihanista kommenteista aikaisempaan Mitä mieltä SINÄ olet– postaukseen. Olen täällä ihan tippa linssissa lukenut teidän sydemellisiä kommentteja. Vastailen niihin vielä ajan kanssa <3 Käykäähän vielä laittamassa myös kritiikkiä ja kehitysehdotuksia tulemaan!! :)

Tässä muutama kuva viikonlopun asusta, kun äiti oli käymässä Turussa. Vietimme mukavan päivän yhdessä ensin Ravensarassa kasvohoidossa, jonka jälkeen suuntasimme Fontanan lounaalle. Iltapäivästä äiti tuli meille pesemään ikkunoita <3 Kiitos ihana äiti isosta avusta. Itse olen aivan toivoton ikkunanpesijä ja siinä vasta hermot saa menemäänkin, kun viivoja on mun jäljiltä enemmän, kuin liituraitahousuissa. Äidillä oli mukana kätevä Kärcherin ikkunanpesuri, jolla peseminen sujui tosi nopsaan ja lopputulos oli upea!:)

Lauantaina ilma oli niin lämmin, että tarkeni loistavasti nilkat paljaina. Kyllä se kesä vaan on jo tullut!! :) En malta odottaa, että voi viiletellä hameissa ja shortseissa menemään.

Lauantain asu koostui tuttuun tapaan hyvin peruselementeistä. Puhuttiinkin äidin kanssa, että vaatekaappi on silloin kaikkein parhaimmillaan, kun suurinosa vaatteista sopii keskenään yhdistettäväksi. Uusia vaatteita ostaessa kannattaa aina miettiä, että se sopii useampaan kokonaisuuteen. Silloin hankintoja tulee käytettyä eniten. Klassisiin kokonaisuuksiin on helppo lisätä särmää ja pientä extraa asusteilla ja koruilla. Omassa asussani särmää tällä kertaa toi upeat Fashionstorelta saamani Ray Banin peililasilliset arskat! Voi miten olenkaan rakastunut niihin, tulevat varmasti olemaan kesän suosikkini:) Näitä ei taida valikoimassa enää olla, mutta myös nämä ihanuudet olisivat täydelliset kesäksi!:) (adlink)

Kuvat, äiti <3 :)

Kengät: Zara
Housut: Lindex (vastaavat täällä)
Paita: Mango (vastaava täällä)
Takki: Zara (vastaava täällä)
Laukku: Chanel
Aurinkolasit: Ray Ban *@Fashionstore
(*giveaway/adlinks)

Mitäs mieltä olette asusta? Onko muilla sama ajatus täydellisestä vaatekaapista? Kaappi täynnä klassisia ja yksinkertaisia vaatteita, joita on helppo yhdistää kaiken kanssa;) Niistä on ainakin mun ajatuksissa oleva täydellinen vaatekaappi tehty!:)

You Might Also Like

14 Comments

  • Reply
    Tiina
    28.4.2014 at 09:51

    Äidit on kyllä <3
    Me oltiin miehen kanssa pääsiäinen reissussa ja kotona meitä odotti vastapestyt ikkunat. Äiti asialla :) Oltiin kyllä sovittu asiasta etukäteen että ei sentään omine nokkineen meille mene :D Itse kuitenkin ehdotti niin meille sopi hyvin :)
    Onni on siivomista rakastava äiti ;)

    • Reply
      Mona
      29.4.2014 at 08:35

      Voi äidit <3 :D Meiän on kans aina vapaaehtoisesti heti auttamassa ja täytyy todeta, et kyl mä otan niin lämpimästi ja ilolla avun aina vastaan:D Mikään ei kyllä voita sitä, että siivotaan äidin kanssa yhdessä vaatekaapit. Se on niin terapeuttista ja kivaa:) Kunnon invis aina samalla mitä tarvii ja mitä ei. Äiti on hyvä makutuomari vaikkakin mä useimmiten oon huomattavasti höllemmällä kädellä heittämässä kiertoon tavaraa ;D

  • Reply
    Janet
    28.4.2014 at 10:18

    Äää, nuo Reibanit!! Aivan huikeet.
    Äidit on parhaita ♥

    • Reply
      Mona
      29.4.2014 at 08:36

      Hih, eikö oo ihanat!! :) Alkuun meinasin muutamissa blogeissa niitä nähneenä, et ovatkohan vähän liikaa, mut niinpä käänty vaan munkin mieli ja nyt ne on ihan must :D
      Äidit <3 :)

  • Reply
    Belledejour
    28.4.2014 at 13:36

    Asu on kyllä hyvännäköinen! Pientä miinusta siitä, että nykyään hirveän moni bloggaaja vaikuttaa kopioivan toistensa tyylejä, ja lopulta useamman bloggaajan asukuvat näyttävät melkein samoilta. Kaikilla samat aurinkolasit, beige takki, revityt farkut ja korot. Ehkä ajatus onkin vain omassa päässäni..?

    • Reply
      pikkuenkeli
      28.4.2014 at 16:42

      oon ihan samaa mieltä ja sitten vielä takki olkapäillä, mut tän ajan trendi :) mona sie ainakin erotut positiivisuudella :)

      • Reply
        Mona
        29.4.2014 at 08:27

        Belledejour,
        No kyllä, näin se on :D :D Ei varmasti ole vain sun päässä. Olen ihan samaa mieltä, että onhan se niin, että tietyt trendit ainakin on kunnon sopuleina blogimaailmassa aina tiettynä aikana;)
        Ja klassisemmat jutut sitten näkyy vielä laajemmin. Mä myönnän itse olevani toooooosi turvallinen pukeutuja ja harvemmin jaksan revitella kunnolla “erikoisemmalla” asulla. Pitäisi kyllä useammin !:) Olipas kiva, että jätit tällaista palautetta (tosi asiallisesti!), niin ehkäpä taidan koittaa “repäistä” tänään asun kanssa;) Saapi nähdä mikä se mun repäsy sit tulee olemaan :D :D
        Mutta siis kiitos ja ihan super kivaa ja aurinkoista vappua!! :) Toivotaan sensijaan että tänään tulee vettä niskaan, koska hengittäminen tuolla ulkona alkaa käydä aika sietämättömäks :D Meikä on naamansa kanssa niin turvonnut, että hoh hei noiden siitepölyjen takia…

        Pikkuenkeli,
        Voih:’) Kiitos ihanasti sanottu, että erotun positiivisuudella <3 Taidat itse olla itse positiivari siellä <3
        Ja kyllähän blogit aika paljon samoja kaavoja noudattaa. Oon pohtinut ihan samaa. Pitäis joskus tehdä aiheesta ihan postaus. Mutta iso syy siihen on varmaan sekin, että itse tulee seurattua tietty saman tyylisiä/henkisiä blogeja jolloin se on aika selvää, että niissä on samaa fiilistä. Mä ainakin itse oon super huono pukeutumaan tosi rohkeesti tai erikoisesti. Suosin mieluummin juuri niitä helppoja asuja, missä itsellä on kiva olla. Pitäs enemmän vaan revitellä! :) Katsotaan mitä tänään vaatekaapista osuu käsiin… Kiitos teidän kommenttien jäin taas miettimään tätä enemmän;)
        Ihanaa vappua!! :)

  • Reply
    Heidi
    28.4.2014 at 14:15

    Meillä tökki myös pahasti Elisa Viihde kun asuttiin vielä kerrostalossa Turun keskustassa. Korjaajakin lähetettiin paikalle mieheni pitkän taistelun jälkeen. Totesi vaan ettei kerrostalojen vanhat kaapelit riitä tarvittavan nopeaan nettiyhteyteen jotta Viihde toimisi. Nyt ollaan asuttu kohta 3 vuotta omakotitalossa eikä mitään ongelmaa. Ihme että pulju edelleen myy Viihdettä sellaisiin taloihin missä sen on lähes mahdotonta toimia, kävisi edes mittauttamassa yhteyden nopeuden ennen pitkien sopimuksien tekoa. Toivottavasti saatte yhteydet pelaamaan/purettua sopparin!

    • Reply
      Mona
      29.4.2014 at 08:38

      Arrrrrrggggggggggggg! Mä hoidin eilen kaks tuntii illalla tota netti ja viihdeboksi asiaa.. Huh hei. Kärsivällisyyttä koeteltiin. Onneks tekniikan puolelta langoilla oli joku ihana Kouvolasta kotosin oleva symppis mies :D
      Nyt pitäs toimia, mut jos tulee taas ongelmaa niin sit lähtee samantien vaihtoon. Pidetään peukut pystyssä:) En tosin kyllä suosittele koko viihdettä kenellekään sen verran on paljon tullu hankaluuksia ja kaikkee tässä vajaassa puolessa vuodessa jo:/

      • Reply
        delete
        29.4.2014 at 12:29

        Kouvola <3

  • Reply
    Leena Niemi
    28.4.2014 at 16:17

    Hei Mona !

    Haluisin antaa pientä palautetta ( tai ehkä se on enemmän toive kun palaute ) Nykyään tuntuu kaikissa blogeissa olevan tota ” päivän asu ja ale koodit ” juttuja, niin olis tosi kiva saada enemmän postauksia jostain vinkeistä, esim mitä meikki kikkoja sulla on tai vaikkapa hius vinkkejä/kikkoja tai joku ” tuote testissä ” olis kans aika kiva :) Muuten alkaa jo tuntuu aika tylsältä, ite oon sellanen että en todellakaan jaksa lukea blogin tekstejä, ellei ole just joku sen tyyppinen juttu joka kiinnostais ( mutta ei päivän asut ja kaikki ale postaukset )

    Huomasin että käyt salilla tai että pidät ittestäs huolta,niin olis kiva jos tekisit tänne semmosen ns. ruokapäiväkirjan tai jonkun sen tyyppisen

    Törmäsin suhun jo keskustassa, mutta en oikein viitsinyt antaa palautetta/ toivetta kun olit niin puhelimessa kii :D

    • Reply
      Mona
      29.4.2014 at 08:43

      Heippa Leena!! :)
      Voi oloisit tullut vaan nykäisemään hihasta!! On niin kiva tavata teitä ruudun toisella puolella olevia ihan kasvotusten. Seuraavaks hihkase ihmeessä:)
      Ja kiitos paljon palautteesta!! Nämä sun toiveet menee hetimiten työlistalle! :) Ainakin noita tuote testauksia on kesän tullen tulossa paljon,kun nyt on tullut testattua paljon uusia juttuja!!:)
      Ihan huippua vappua sinne!! :)

  • Reply
    LeAnn
    28.4.2014 at 17:37

    Kauniita ja ihania ovat taas kuvat. Ihana Mona ja positiivisuus paistaa taas kilpaa auringon kanssa. :)
    Sinulla on kyllä vaatekaappi täynnä ihania, ajattomia ja yhteensopivia vaatteita. Asusi ovat niin kivoja aina. :)
    Ja täällä ilmoittautuu myös yksi “äiti-fani”. Omani on myös yksi parhaista! Myös anoppini kuuluu heihin. ;) Hän käy meillä ikkunoita pesemässä.
    Muuten olisiko mahdollista saada pientä (tai suuri taitaa kokoelma olla) laukkupostausta? Minkälainen kokoelmasi on tai vaikka omat helmesi niistä? :) Sinulla on niin monta ihanaa laukkua… <3
    Oikein ihanaa maanantaita ja tsemppiä temppuilevan koneen kanssa! :)

    • Reply
      Mona
      29.4.2014 at 09:01

      Kiitos murunen <3 Sä oot aina yhtä aurinkoa:)
      Ja joooo – laitan ehdottomasti työlistalle laukkupostauksen!!:) Juuri hiljattain siivosin vaatekaapinkin ja sen laukkuhyllyn, joten voin ympätä samaan laukkujen säilytyksestä juttua! :) Kiitos postaustoiveesta <3 Ihanaa vappua ja thänks tsempistä;) Nyt pitäisi taas pelittää (ainakin hetken) :D

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *