11.4.2014

Dubai outfit

 Dubain lomalla pyrin pukeutumaan hotellin ulkopuolella polvet ja olkapäät peitettyinä. Muutama vuosi sitten Rhodoksen lomalla ostamani ruskeat  viileät housut olivatkin ihan parhaimmat tällä reissulla. Ne ovat todella mukavat päällä eivätkä hiosta laisinkaan. Toisaalta ne olivat myös tarpeeksi lämpimät ostoskeskuksiin, joissa oli erittäin tehokkaat ilmastoinnit. Massimo Duttilta ostamani kevyt neule oli myös loistava vaate Dubain lämpöön.

Luulen, että tämä uusi paita tulee olemaan Suomenkin kesässä varsin ahkerassa käytössä. Se on ihanan rento, mutta samalla siisti erilaisiin tilanteisiin. Nään jo yhdistäväni tämän niin revittyjen farkkushortsien, kun pellavahousujenkin kanssa.

Laukkuna reissussa mukana oli Mulberry Lily, joka toimi taas loistavasti. Ei ole turhaan tämä ihanuus saanut suosikkilaukkuni paikkaa viimeisen vuoden aikana!:)

LV:n ballerinat ostin muutama vuosi takaperin Rooman reissulta. Ne ovat muovautuneet omiin jalkoihini niin hyvin, että ne ovat kevyesti parhaimmat kesäkenkäni. Niiden kanssa jaksaa tallustaa loputtoman pitkään!:) Nämä ballerinat ovat myös kestäneet todella hyvin käyttöä. Olen huoltanut niitä ainoastaan nahanpuhdistusaineella ja ne ovat vieläkin todella hyvässä kunnossa siihen nähden miten paljon niitä olen käyttänyt.

Kuvat, Eetu Visuri

Kengät: Louis Vuitton (vastaavat täällä)
Housut: ostettu Rhodokselta (vastaavat täällä)
Paita: Massimo Dutti (vastaava täällä)
Laukku: Mulberry Lily medium
(adlinks)

Mitäs mieltä olette asusta?:)

Follow on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN // INSTAGRAM

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Kata
  11.4.2014 at 08:00

  Ihanaa, että olet ottanut maan kulttuurin huomioon pukeutumisessasi. Melko usein saa lukea vain siitä, kun suomalaiset hilluvat puolialasti islaminuskoisissa maissa (ja mahdollisesti vielä ihmettelevät miksi paikalliset katsovat heitä kieroon). En itse pidä ajatuksesta, että naisen pitäisi olla verhoiltuna. Kunnioitan kuitenkin muiden kulttuuria ja näkemyksiä sen verran, että jos matkustaisin paikkaan jossa on kohteliasta pukeutua tietyllä tavalla, niin kyllä pukeudun. Vertaukseksi voin vaikka heittää, että jos menen kirkkoon esimerkiksi häihin tai rippijuhliin, pukeudun etiketin mukaan olkapäät piiloon ja käyttäydyn muutenkin asiallisesti, vaikka en kirkkoon kuulukkaan tai usko sen sanomaan :).

  Tosi hyvältä näyttää asu ja olet aina ihanan hymyileväinen! :)

  • Reply
   Mona
   11.4.2014 at 11:11

   Mä oon samoilla linjoilla. Maassa on hyvä kunnioittaa kulttuuria vaikkei se olisikaan ihan omien ajatusten mukainen. Ja voi kiitos ihana Kata <3 :)

 • Reply
  LeAnn
  11.4.2014 at 08:38

  Aina niin iloinen ja onnellisen näköinen Mona. :-) Ja asu on todella mukavan näköinen.
  Minulta löytyy Lily pienempänä, mutta on kyllä todettu vallan upeaksi. ♡
  Ihanaa perjantaita! :-)

  • Reply
   Mona
   11.4.2014 at 11:12

   LeAnn <3 :) Lilyt on parhautta <3 Mä voisin mieluusti ottaa toisenkin;) Se on vaan niin näppärä!

 • Reply
  Jonttu
  11.4.2014 at 09:11

  Voi kun näytät niin ihanan luonnonkauniilta.

  • Reply
   Mona
   11.4.2014 at 11:12

   Ihana, ihana Jonttu <3 Kiitos taas jälleen kerran sun sydämellisyydestä<3

 • Reply
  Ilona
  11.4.2014 at 09:41

  Ei varmasti ole helppoa miettiä, mitä kuitenkin vähän pidempää vaatetta voisi laittaa päälle lämpimiin sääoloihin. Silti asu on tosi kiva ja nuo housut on mielenkiintoiset ja erilaiset!
  Eniten mun mielestä tätä asukokonaisuutta parantaa sun hymys!! Oli ihana katsoa asukuvia, joilla oli kirkkaasti hymyilevä omistaja. Kiitos, sillä uskon, että se vaikuttaa lukijoidenkin mielialaan (ainakin minun) millainen tunnelma kuvista välittyy. :)
  Haluan kanssa sanoa, että pidin tästä postauksen rakenteesta, missä kerroit jonkinverran aina jokaisesta vaatekappsleesta/asusteesta erikseen!
  Jatka samaa mallia ja hyvää viikonloppua! :)

  • Reply
   Mona
   11.4.2014 at 11:13

   Voiiii kiiitos ihana Ilona <3 Sä se sait kyllä mun mielialan täällä päässä kattoon <3 :)
   Ja kiva kuulla, jos tämän tyyliset postaukset miellyttää. Koitan ehdottomasti jatkossakin siis hiukan höpötellä asun eri osista:)
   Ihanaa viikkistä <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *