3.4.2014

Dubain päivän asu

Toinen päivä Dubaissa on takana ja ihanan lämmintä on edelleen! Kyllä oli aurinkoa jo ikäväkin ja täytynee tämän viikon aikana ottaa kaikki säteet talteen täältä. Onneksi olen vielä välttynyt palamiselta vaikka olenkin valkoinenen, kuin lakana. Eetu tosin sai pientä punoitusta pintaa, vaikka kovasti varoittelin auringon tehokkuudesta;D

Vaikka lämmintä ja aurinkoista on ollut niin huomiseksi on luvattu sateista keliä. Ajattelimmekin pyhittää päivän shoppailulle ja kiertää Mall of the Emiratesissa. Siellä saa kyllä pään ihan pyörälle.. Ei taida montaa juttua olla mitä ei näistä Dubain jättimäisistä ostoskeskuksista löydä… Eilen ostin jo Victoria’s Secretilta bikinit, mutta mieli tekisi hankkia vielä toisetkin..;)

Kengät: LV
Housut: Zara
Paita: Kappahl
Laukku: Mulberry

Tänään päivä kului rennosti altaalla makoillessa ja iltapäivästä kävelimme The Walkilla ihmisiä seuraillen ja jätskiä syöden. Päällä päivällä oli kevyet Zaran raitahousut. Nämä ovat mukavan viileät kuumillekin keleille. Paitana toimi myös samaten ihanan vilpoinen ohut paitapusero, jonka olen aikoinaan äidin vaatekaapista kähveltänyt. Korkkareilla en ole laiskuuttani jaksanut kävellä yhtään vaan jalassa on ollut LV:n mustat luottobaltsut. Nämä ovat muovautuneet jalkoihin ihan täydellisesti, joten niillä jaksaa hyvin tallustella pidempäänkin.

Nyt aikaisin unta palloon ja huomenna taas aamulla hotellin salille treenailemaan!;) Kuullaan pian!:)

Ps. Ennen kuin ehdin ladata enemmän kuvia tänne blogin puolelle löytyy niitä Instagramin puolelta!:) @Monasdailystyle

Pps. Meidän reissun JA Ocean View hotelli löytyy täältä!:) (adlink)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  **
  4.4.2014 at 10:32

  Minkä hotellin valitsittekaan? :)

  • Reply
   Mona
   4.4.2014 at 10:33

   Ja ocean view :)

 • Reply
  Born Grown
  6.4.2014 at 17:36

  Kuulostaa mukavalta päiväohjelmalta!

  Ostitko VS:ltä sellaiset röyhelöbikinit?

  Serkkuni asuu jenkeissä ja hän lähettelee sieltä aina mitä upeimpia uutuuskuvia Victorias Secretin ostoksistaan + kaikista muista. Onneksi hän on tulossa nyt toukokuun alussa Suomeen tuliaisten kera. ;)

  Born Grown

  • Reply
   Mona
   6.4.2014 at 17:46

   Ostin sellaiset aika perus mustat bikinit, joissa on kultaisia pieniä niittejä yläosassa:) Ja muutamat liivit tuli myös hamstrattua. VS:llä on kyllä ihan liikaa kaikkea kivaa. Jos järki ei olis tullut mukaan, niin olis varmaan kymmenet eri biksut tullut roudattua kassan kautta :D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *