31.3.2014

Iloa elämään – Voice of Finland

* Yhteistyössä Veikkaus *

Ensimmäinen The Voice of Finland finaalilähetys alkoi räjähtäen perjantaina! Minulla oli suuri ilo päästä osallistumaan illan ohjelmaan yhteistyössä Veikkauksen kanssa. Veikkaus toi nimittäin tänäkin vuonna markkinoille suositut The Voice of Finland Ässä-arvat, joiden kantta koristaa tähtivalmentajat. TVOF intoilijana oli mieletön tilaisuus päästä toistamiseen Logomoon seuraamaan upeiden finalistien taidonnäytteitä ja erityisen innoissani olin itse tähtivalkkujen ja Axlin tapaamisesta;)

Ennen illan finaalia kävin Ärrän kautta ostamassa jokaisen tähtivalkun arvan ja elättelin toiveita, että ehtisin niitä raaputella itse valkkujen kanssa. Ihan raaputukseen asti ei päästy, mutta kuvat kyllä sain muutaman valkun kainalossa!! :D

Raaputtamisen ilosanomaa eteenpäin vie ihastuttava Axl Smith tempauksellaan Veikkauksen sivuilla. Axl raaputtaa yhdessä suomalaisten kanssa sata The Voice of Finland Ässä-Arpaa ja lahjoittaa vielä salaiselle kohteelle koko potin. Kaikki videot löytyy täältä. Näitä videoita kurkanneena olinkin ihan mega iloinen yhteistyöehdotuksesta Veikkauksen kanssa. Mahtava iloinen ja niin energinen fiilis tässä tempauksessa, että on ihan huippua päästä myös itse omalta osaltani osalliseksi.

Hyvän tekeminen ja ilon tuottaminen ovat listallani korkealla ja blogini päätavoite on aina ollut tuottaa iloa ja hyvää mieltä lukijoiden arkeen. Veikkauksen arvat tuottavat raaputtamisen ilon lisäksi iloa laajemmin meidän koko suomalaiseen yhteiskuntaan! Arpojen tuotto käytetään suomalaisen taiteen, liikunnan, nuorisotyön ja tieteen rahoittamiseen. Yhtenä mainitakseni kotimainen elokuvatuotanto sai viime vuonna Veikkauksen tuotoista 24 Me, jonka ansiosta saamme kaikki nauttia kotimaisista leffoista.

Miten niin meikällä mairea hymy kasvoilla??;) Pääsimme ennen lähetystä takahuonekierrokselle ja näimme siellä itse tähtivalkut ja esiintyjät, sekä kuulimme heidän fiilikset ennen showta. Ihan huikea kokemus ja oli myös samalla tosi mielenkiintoista nähdä miten kaikki toimii lavan toisella puolella.

Ennen lähetystä järjestettiin myös illallinen ja sen ohella nähtiin Talentista tuttujen baarimikkojen Miika Mehtiön ja Rauno Tiaisen esitys.

Axl hurmasi lavalla kaikki ja näytti taas tyylimallia rohkeilla punaisilla kengillään;)

Valmentajat olivat ihan liekeissä, etenkin tuttuun tapaan Michael! Ilta alkoi valmentajien yhteisellä huikealla esityksellä.

Yleisön joukosta bongattiin lentosuukkoja lähettävä Paula <3 :)

Antti Railio edelliseltä kaudelta esiintyi yleisölle.

Huikea show takana!

Logomossa oli fiilis todella korkealla vaikka ääni meinasi välillä loppua ja kämmenet kihelmöivät taputtamisesta:D Mielettömän onnistunut ilta ja The Voice of Finland tarjosi jälleen taattua laadukasta viihdettä. Kiitos!

Perjantaina ei valkkujen kanssa ehditty arpoja raaputtaa, joten säästettiin se Eetun kanssa sunnuntaille! Turussa oli ihan mieletön aurinkoinen ilma, joten arvat lähti mukaan sunnuntaikävelylle. Meillä oli aika hauskaa näitä kuvatessa, vaikkei voittoja tällä kertaa tullutkaan :D Mahtoi muutamat ohikulkijat ihmetellä, että mitäköhän noi oikein touhuaa…

Tsekkaa mitä saatiin videolla aikaseksi … ;)

[youtube width=”700″ height=”450″]https://www.youtube.com/watch?v=DbL4wk6Nrlg[/youtube]

Päävoittona arvoissahan on 100 000€ (josta olin aivan varma ensimmäisen arvan kohdalla;) ) ja keskimäärin joka neljännessä arvassa on voitto. Lisää tietoa Ässä-Arvoista löytyy täältä. Kenenköhän TVOF Ässä-arpa on tänä vuonna suosituin…?;) Jos multa kysytään niin Elan!

Kantisarvontana onkin nyt ihanan Elastinen hostaama Justin Timberlaken keikkapalkinto!!:) Osallistuminen käy näppärästi Veikkauksen sivuilta rekisteröitymällä kantikseksi (ellet ole jo).  Rekisteröityminen käy nopeasti verkkopankkitunnuksilla, jonka jälkeen pääset kamppissivun kautta napsauttamaan osallistumisesi. Palkinto pitää sisällään kahdelle hengelle liput aitioon, ruokailun sekä hotelliyöpymisen Helsingissä ja niitä jaetaan kaksin kappalein! :) Osallistumaan siis täältä! Lykkyä pyttyyn muillekin, kuin mulle!:)

You Might Also Like

9 Comments

  • Reply
    Sonja
    31.3.2014 at 15:41

    Oli ihan huikea ilta!!! Ja mikä yhteiskuva Elan kanssa, vau ;)

    • Reply
      Sonja
      31.3.2014 at 15:50

      Aivan mieletön video, nauroin katketakseni :D Ootte hassuja :)

      • Reply
        mami
        31.3.2014 at 16:40

        Ei vitsit, niin ihana video rakkaat hömelöt <3

  • Reply
    Ullalaa
    31.3.2014 at 16:43

    Mä en kestä, Ela <3 <3

  • Reply
    Josku
    31.3.2014 at 16:43

    En oo pitkään aikaan kommentoinu, vaikka matkassa mukana oonkin pysynyt, nyt oli pakko! Toi video oli kyllä niin ihanan aurinkoinen, oikeestaan just sellasta perus Monaa! Ootte kyllä loistava pari Eetun kanssa, super symppiksiä molemmat!
    Ja voi vitsi kun pitäis saada aikaseks sopia ne treenitreffit, mut taidetaan molemmat olla nii hirmukiireisiä :DD

  • Reply
    Lena / London and beyond
    31.3.2014 at 19:33

    Vof on mun ehdoton suosikkini tämän tyylisistä tv-ohjelmista, oli varmasti hauska olla tuolla paikanpäällä seuraamassa! Kattelin pari viikkoa takaperin Italian vastaavaa ja siellä lavalle tuli nunna joka oli ihan huippu. Ylläreitä täynnä tämä formaatti:)

  • Reply
    Linda
    2.4.2014 at 11:09

    Eikä mua niin naurattaa! :D Istuin sunnuntaina tuolla ihan samalla penkillä aurajoen rannassa ja sitten kun jatkettiin kävelyä eteenpäin haaveilin jätskistä tuolta kiskalta :D

    • Reply
      Linda
      2.4.2014 at 11:11

      Ainiin ja pakko vielä kommentoida tohon videoon: Minun poikaystävä aina raaputtaa arvat hitaasti ja “pihistelee” jotta jännitys säilyy pidempään! Itse aina suhautan koko arvan auki samantien :D

  • Reply
    H
    13.4.2014 at 10:40

    Käyttäydyt ku jätkä, huhhuh

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *