28.3.2014

Leather pants & Mulberry Lily

Olenko jo muistanut hehkuttaa By Malene Birgerin housujen ihanuutta?? ;) Olen tainnut ja hehkutan edelleen. Nämä housut ovat olleet eittämättä parhain vaateostokseni moneen aikaan. Aina vaatekriisin iskiessä ei tarvitse, kuin muistaa nahkikset ja laittaa ne päälle. Sopivatkin vielä lähes kaiken kanssa!

Tiistaina lämpölukemat nousi niin korkealle, että uskaltauduin kaivamaan kaapista viitan! Se tuo kivasti asuihin tyylikkyyttä ja mielenkiintoa lisää. Olen saanut oman viittani kauan sitten äidiltä, enkä edes muista mistä viitta on aikoinaan hankittu. Rakastan kuitenkin tämän yksilön paksua kangasta ja erityisesti punaista kääntöpuolta. Punainen väri antaa mukavasti kontrastia asuun ja on mukava piristys muuten niin vähäisessä värien käytössäni. Kesää kohden pitää kyllä ryhdistäytyä pirteiden värien saralla;)

Kuvat, Eetu Visuri

Kengät: Zara (vastaavat täällä)
Housut: By Malene Birger (täällä)
Paita: Vero Moda (vastaava täällä)
Viitta: ei merkkiä
Laukku: Mulberry Lily
Aurinkolasit: H&M
(Adlinks)

Mitäs mieltä olette asusta ja viitasta? Onko muita viittatyyppejä?

Follow on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN // INSTAGRAM

You Might Also Like

12 Comments

  • Reply
    Niina
    28.3.2014 at 11:19

    Tämä asu miellyttää kyllä silmää aivan erityisen paljon. :) Olet kyllä hurmaavan näköinen suorastaan! En ole tainnut muuten kertaakaan koko elämäni aikana edes kokeilla nahkahousuja, tyytynyt vain ihastelemaan niitä muiden päällä. En jotenkin millään pysty kuvittelemaan niitä itselleni. En ymmärrä. :D

  • Reply
    Nuunu
    28.3.2014 at 11:52

    Hei! Oli pakko tulla kommentoimaan, kun vietin eilen tosi kivan vapaapäivän joka oli aika pitkälti tämän blogin ansiota. Blogien lukemisesta on selvästi ihan konkreettista hyötyä! :) Kävin aamulla päähieronnassa Bell-linéassa, josta olin lukenut täältä. Sitten piipahdin Jenny’s Storen muuttomyynnissä, jossa tein ehkä parhaat ale-löydöt ikinä: Sandin ja Tigerin farkut -60%. Ah!

    Eli kiitos vinkkauksista, niistä oli hyötyä! Vastapalveluksena voisin vinkata, että jos joskus satut Gaggui kaffelaan, niin kakku nimeltä Pikkase liian tuhti on maistamisen arvoinen. Ja cappucino oli ääreis hyvää.

  • Reply
    Emmi
    28.3.2014 at 15:17

    Tämä on kyllä esteettisesti ihana asu, mutta varmasti myöskin käytännöllinen :) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

  • Reply
    Sabina B
    28.3.2014 at 17:59

    This look is a perfection! Love it!

    http://jeansandroses.blogspot.com

  • Reply
    Laura
    28.3.2014 at 18:12

    So pretty scarf ;D
    have a great weekend, xxx

    http://lauraoc.es

  • Reply
    inecert
    28.3.2014 at 20:37

    HOT! ;)

  • Reply
    Hellu
    29.3.2014 at 04:13

    En voisi kyllä koskaan edes kuvitella maksavani housuista yli kahden kuukauden vuokrani verran.. Näyttävät kyllä upeilta päälläsi, ei sen puoleen :)

  • Reply
    Ansku
    31.3.2014 at 22:41

    Vou mikä asu. Iiiiiiiiso tykkäys!

  • Reply
    V
    18.3.2015 at 17:54

    Heippa Mona,

    Oon pinterestissä kuolaillu tämän Mulberryn perään, kun näyttää niin hyvältä sun asukuvissa! Niin piti tulla kysymään ootko ollu tyytyväinen siihen? Itsellä harkkinnassa kanssa medium, mutta pelkään että löystyy kamalasti.

    • Reply
      monasdailystyle
      19.3.2015 at 03:03

      Moikka V! :)
      Olen ollut toooosi tyytyväinen:) SUosittelen oikein lämpimästi laukkua. Just sopivan kokoinen ja menee melkeinpä minkä asun kanssa tahansa :)

      • Reply
        V
        20.3.2015 at 11:58

        Kiitos tästä, mahtavaa! täytyy varmaan laittaa tilaukseen ;)

        • Reply
          monasdailystyle
          20.3.2015 at 15:15

          No ehottomasti kannattaa laittaa tilaukseen :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *