27.3.2014

Kesän mekot ja hameet + alekoodi!

Lämmön lisääntyessä en malttanut olla keräämättä ihastuttavia kesäisiä mekkoja ja hameita tänne inspiraatioksi. Yhteistyökumppani Zalandolle on upea ja todella laaja valikoima laidasta laitaan erilaisia vaihtoehtoja. Blogin lukijoille on vielä 10% alekoodi voimassa tämän kuun loppuun voimassa, joten nyt on hyvä sauma laittaa kesän juhliin mekko tilaukseen:)

Tässä omia poimintojani!

1. TÄÄLLÄ // 2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ // 4. TÄÄLLÄ // 5. TÄÄLLÄ // 6. TÄÄLLÄ // 7. TÄÄLLÄ // 8. TÄÄLLÄ

Ted Bakerin mekot ovat liian ihania. Voisin kiljuen ottaa kaikki vaatekaappiini. Kukkaset, värit ja kauniit leikkaukset iskee lujaa. Näissä mekoissa voisin viettää vaikka koko kesän. Suosikkini on upea numero 4 maximekko – huoh miten kauniit värit <3

 

1. TÄÄLLÄ // 2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ // 4. TÄÄLLÄ // 5. TÄÄLLÄ // 6. TÄÄLLÄ // 7. TÄÄLLÄ // 8. TÄÄLLÄ

French Connectionilla on myös kauniita naisellisia mekkoja. Löytyy linjakkaita ja vähän rennompiakin malleja. Näistä suosikkini on kutonen, jossa on ihanasti ripaus särmää tuomassa keltainen kaistale. Tämä yksilö on varmasti päällä über naisellinen.

1. TÄÄLLÄ // 2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ // 4. TÄÄLLÄ // 5. TÄÄLL Ä// 6. TÄÄLLÄ // 7. TÄÄLLÄ // 8. TÄÄLLÄ

Closet mekot ovat edullisia, mutta NIIN syötävän suloisen ihania!! Mikäli numero kakkosta olisi ollut vielä kokoani jäljellä olisi se lähtenyt samantien tilaukseen! IHANA väri ja malli – täydellinen. Noto to self: tarvitsen kesäksi yhden sähäkän sinisen mekon:)

 

1. TÄÄLLÄ // 2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ // 4. TÄÄLLÄ // 5. TÄÄLLÄ // 6. TÄÄLLÄ // 7. TÄÄLLÄ // 8. TÄÄLLÄ 

Mekkojen lisäksi myös hameet ovat kesän ykkös juttu. Minä rakastan erityisesti A-linjaisia hameita, jotka korostaa kauniisti kapeaa vyötäröä. Ne tekee jaloista pidemmän näköiset. Tämän kesän juttu taitaa olla nuo super söpöt röyhelöt! Itsellänikin tarttui H&M:stä yksi valkoinen röyhelöhame mukaan. Toivottavasti sitä pääsee pian käyttämään:)

Tässä vielä 10 % alekoodin ehdot:

Koodi: MONAS314

Etu on voimassa 17.-31.03.2014 asti | tilauksen vähimmäisarvo 50,00 € | edun voi käyttää vain kerran ja se on lunastettava ennen tilauksen vahvistamista | ei voida vaihtaa rahaksi tai yhdistää muihin etukuponkeihin | ei koske jo alennettuja tuotteita | ei välttämättä koske kaikkia tuotemerkkejä.

(Zalando Adlinks)

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *