23.3.2014

Viikonlopun kuulumisia

Takaisin taas kotona Turussa! Laukkujen purkamisen jälkeen kotiin tullessa vaihdan aina ensimmäisenä yökkärit jalkaan. Kotona on parasta olla niissä kaikkein pehmeimmissä ja eniten käytetyissä yökkäreissä. Tultiin siis juuri vähän aikaa sitten takaisin Porin reissulta ja kellahdin melkeinpä heti tähän sänkyyn tietokoneen kanssa köllimään. Ensi viikolla on ihan törkeesti hommaa ja sitä seuraavalla lähdetäänkin jo reissuun. Aika menee ihan hurjan nopeasti.

Viikonloppu piti sisällään taas kaikkea mukavaa. Perjantaina lääkiksen speksi, joka oli jälleen super hyvä, vaikkeikaan ihan niin hauska mihin aikaisemmin ollaan totuttu. Lauantaina  kummitädin synttärit ja sukulaisten kanssa kuulumisten vaihtoa. Lauantai-iltana iskän luona paljuiltiin ja tänään nukuttiin aamulla pitkään. Aamupalan sijasta herkuteltiin vähän tuhdimpi proteeinipitoinen “lounas” (lohta, lihaa, kananmunaa yms yms), jonka jälkeen suunnattiin vielä ennen kotiin tuloa Eetun mummille moikkaamaan mummia ja Eetun isää. Mummin luona herkuteltiin kahvia ja pullaa ja höpöteltiin niitä näitä.

Illalla otetaan kotona iisisti ja käydään varmaan vielä infrapunasaunassa. Mun alkaa jo olkapäässä hiukan kipu hellittää. Kavereiden vinkit toimi!:) Normaalisti en juuri kipulääkkeitä käytä, mut nyt burana tuli kyllä tarpeeseen. Jotain geeliäkin olen siihen levitellyt muutamasti päivässä.. Ehkäpä tuo infrapunasauna vielä nopeuttaisi sen paranemista. Huomenna aion kyllä mennä salille, nimittäin tällä viikolla en käynyt kuin kerran. Alkuviikosta olo oli puolikuntoinen ja sitten vielä tämä olkapään kipeytyminen siihen päälle. Huomenna on siis päästävä jo kunnolla hikoilemaan matolle!:) Ai niin House of Cards on nyt katsottu kokonaan. En ehkä kestä odottaa uutta tuotantokautta. Kai sellainen vielä on tulossa?! Onnistuin saamaan Eetunkin koukkuun, joten nyt katson jo jaksoja toiseen kertaan;)

Asiasta taas kolmanteen niin olen funtsinut miten saisin tuohon meidän sängynpäätyyn uuden päällisen. Pitäisi varmaan käydä ostamassa erillistä kangasta ja teettää siitä sitten jonkunlainen huppu tohon. Onko teillä jotain ideoita? Haluaisin siis saada tuon nykyisen kerman värisen sijaan päädystä ihan vitivalkoisen.. Monia upeita päätyjä oon kyllä netissäkin jo bongaillut, mutta huh hei 600e sängynpäädystä on kyllä aika paljon..

Nyt kuitenkin seuraavaksi ehkäpä pienet päikkärit ja sit jotain sapuskaa nassuun. Kuullaan pian ja rentouttavaa sunnuntaita kaikille <3

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Nina
  23.3.2014 at 20:19

  En tiedä minkä kokoinen teidän sängynpääty on, mutta mulla on tämä:

  http://www.ellos.fi/ellos-home/paallinen/376642?selArt=844807

  • Reply
   Mona
   23.3.2014 at 21:05

   No onpas näppärä!:) Taitaa vaan koot mennä vähän eriin:/

 • Reply
  Jaana
  23.3.2014 at 21:00

  Mä tein itse meille vitivalkoisen sängynpäädyn, jossa pinta on vitivalkoista keinonahkaa. Ostin nahan Eurokankaasta ja hintaa tuli n.60€ sille nahalle. Ja päädylle kokonaisuudessaan jotain vähän päälle 100€. Huppunallissahan Se tausta menee vähän hukkaan, kun ei Se sieltä takaa mihinkään näy. Pystyykö tuohon pingottamaan päällisen nitojalla taustalevyyn?

  • Reply
   Mona
   23.3.2014 at 21:07

   Jes – Eurokankaasta löytyy siis vitivalkoista keinonahkaa!! :) Jee sinne siis heti huomenna:) Toi meiän on nimenomaan tehty niin, et nitojalla laitettu sivuista takaa kiinni.. Joten sen uuden kankaan vois kai sit laittaa ihan samalailla vaan tohon päälle…
   Kiiiiiiiiitos Jaana vinkistä :)

   • Reply
    Hansu
    25.3.2014 at 01:23

    Vinkki viitonen (jos et jo ostanut), että lähellä Ikeaa on sellainen liike kuin Muovikum, täynnä keinonahkaa kaikissa väreissä (ja aitoa)… Me päällystettiin yks penkki ja maksoi alle 8e…

    – Hansu // Hassutellen

    • Reply
     Mona
     25.3.2014 at 09:56

     Kävin eilen Euronkankaasta hakemassa!:) Kiitos kuitenkin sullekin vinkistä <3 :)

 • Reply
  Jonttu
  24.3.2014 at 10:15

  Hei,

  ei liity aiheeseen, mutta kerrottiinko siellä Lumenen vierailulla, milloin ne uudet, herkullisen näköiset puhdistustuotteet tulevat myyntiin?

  • Reply
   Mona
   24.3.2014 at 10:21

   Kerrottiin ja ne pitäisi olla ihan näillä näppäimillä myynnissä (tarkkaa päivää en muista:/ )!! :) Samoin nuo uudet ihanat kynsilakat!!:)
   Pitääkin tehdä noiden puhdistustuotteiden suosikeista vielä postauskin:) Noi putelot on kyllä niin super syötävän kivoja:)

   • Reply
    Jonttu
    24.3.2014 at 10:53

    Jee, kiitos. =)

    • Reply
     Mona
     24.3.2014 at 11:43

     <3:) Eetu sano yks päivä, et olis niin kiva nähdä Jonttu livenä, kun hän on tullut kommenttien kautta niin tutuksi jo että ihan kuin tuntisi vaikkei olla nähty:) Nyökyttelin ja olin ihanan samaa mieltä! Kiitos Jonttu kun jaat sun aikaa ja piristät kivoilla kommenteilla. :)

 • Reply
  Sinun lukija
  25.3.2014 at 13:29

  Hei Mona elloksella on joskus ollut myynnissä kerman värisiä.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *