19.3.2014

Kate Hudson ♥

Super Kate Hudson fanina oon aika innoissani Lindexin ja Katen yhteistyöstä! Kate poseeraa Lindexin kevätkampanjassa ja voi pojat, että kuvat ovat ihania <3 Kevätkampanja lanseerataan tänään! Kate oli muuten myös Ellen kannessa! Kate siellä ja Kate täällä – ihanaa <3

Kuvat, Lindex

Youtubesta löytyi myös söpö video kuvauksista:) Onko muita Kate faneja, jotka ovat pistäneet Lindexin kevätkamppiksen merkille ihastuttavan Katen ansiosta?:) Minä ainakin olen ihastunut jo kaikkiin malliston vaatteisiin!;)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  -Heidi-
  19.3.2014 at 15:19

  Ei vitsit, kolahti kyllä ihan kympillä! Olen myös niiiin Kate Hudson fani! Kerrassaan upea nainen! Harmi vaan että näemmä kaikki tuotteet mitä itse olisin halunnut myytiin samantien netissä loppuun..:/

  • Reply
   Mona
   19.3.2014 at 15:27

   No ohhoh:/ Toisaalta aika arvattavissa oli.. Mun oli tarkotus suunnata tänään käymään liikkeessä, mut mahtaakohan sekin olla jo tyhjä :D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *