12.3.2014

Valaisin ruokapöydän yläpuolelle

Mainitsin aikaisemmin, että tarkoitus on pitää perheille tupaantuliaiset uudessa kodissa, kun olemme saaneet hankituksi valaisimen ruokapöydän päälle. Olen haaveillut ja selaillut eri vaihtoehtoja ihan hurjan paljon, mutta taidan joutua vielä pitkittämään valaisimen hankintaa hetken..

Kaikki ihailemani yksilöt ovat ihan tuskasen kalliita, mutta toisaalta haluankin panostaa tähän yhteen kodin kruunaavaan esineeseen ja pohtia tarkkaan mihin päätyä. Haluan sen olevan pitkäaikainen ja kestävä. Haluan ihailla kaunista valaisinta vielä vuosienkin päästä ja todeta, että siihen kannatti satsata!:) Muutaman suosikin olen bongannut blogien kautta. Keräsin tähän kauniita yksilöitä, joista pidän kovasti. Valaisimen tulee olla näyttävä ja koko kodin piste ii:n päälle!:)

1. Foscarini Caboche Grande

Tää on täydellinen. Kaikkein isoin versio tästä valaisimestä olisi ihan just eikä melkein tehty ruokapöydän päälle!:) Kaunis kuin mikä. Samalainen löytyy mm. Adalminan keittiöstä!:)

2. Luce Plan Hope Suspencion Lamp

Näistä ihastuin eristyisesti isoihin malleihin, mutta niissä pomppaa hinnat jo ihan hurjiksi. Tällainen olisi todellinen katseenvangitsia kotona!

3. Kartell Bloom B4 Large

Hieman edellisiä edullisempi versio ja kaunis tämäkin. Tähän saattaisin kuitenkin kyllästyä nopeasti.. Tuosta väristä en ole aivan varma. Tämä tippuu siis listalta pienen “ehkä” fiban takia. Haluan olla valinnasta täysin varma! Niin, että fiilis on samantien TAHDON :D

4.  Flos 2097/30 kynttiläkruunu

Suvin kotona tämä on niin kaunis!!:)

5.  moooi Raimond R61

Nää on hassun hauskalla tavalla kivoja! :) Vielä kun laittais juuri noin kaikki kolme ruokapöydän päälle. Ehkä olis kuitenkin jo liikaa..

6. Driade The Empire Chandelier

Tää on se THE ONE!! Kyseinen ihanuus löytyy Alexan täydellisestä kodista ja oon sitä kuolannut jo vaikka kuinka monesti. Tätä varten saan vaan unohtaa kanelin säästämiset hetkeksi…;) Upea valaisin, joka todellakin vie huomion itseensä. Tämän näkisin hyvin mielelläni joka kerta ensimmäisenä kodin oven avatessani:) 

(Room21 adlinks)

Siinäpä niitä. Nyt on teidän vuoro! Millaisen valaisimen sinä valitsisit ruokapöydän päälle? :)

You Might Also Like

21 Comments

  • Reply
    Born Grown
    12.3.2014 at 08:32

    Kauniita nämä kaikki! Voisin kuvitella jokaisen näistä keittiönne katseenvangitsijaksi! :)

    Miten alas tuo numero 6 asettautuu? :D

    • Reply
      Mona
      13.3.2014 at 10:58

      Hih se oliskin , kun tulis ihan kiinni pöytään ;D Pitää mittailla ennen mitään päätöksiä :D

  • Reply
    Valpuri
    12.3.2014 at 10:01

    Hienoja ovat kaikki! Kannattaa myös piipahtaa Itäharjulla sijaitsevassa Sähköextrassa, jossa on mainiota palvelua ja uskomattoman paljon upeita valaisimia. Vinkki vitonen on myös se, että valinnassa kannattaa muistaa valaisimen pölyyntyminen ja pohtia sen siistinä pitämisen helppoutta. Mulla palaa päre kaikkiin kristalli-yms. juttuihin, samoin kuin paperi-höyhen-installaatioihin joita on täysin mahdoton puhdistaa itse. Pölykerros tuo pirtsakkaa säväystä lampun antamaan valoon :)

    • Reply
      Mona
      13.3.2014 at 10:59

      Valpuri ihana<3 Sulla on niin hyvät vinkit aina taskussa. Mites olis sulle oman blogin pystyyn laittaminen??;)
      Hihhih , mä pistän Eetun pyyhkimään pölyt ;D
      Haleja<3

  • Reply
    Ambit
    12.3.2014 at 10:25

    Tuo kohta on niin plain mutuen, että rohkeasti jotain vähän näyttävämpää päälle vaan, sanoisin minä :) detaljeihin teidän koti näyttää muutenkin panostavan, joten mikäs sen parempaa! Hyvää jatkumoa muuten toi ruokapöydän viereinen Bestå teidän TV-tasolle! Kuvien parusteella saa sellaisen mielikuvan että ne ovat samalla seinällä molemmat, mutta ovi jää väliin.

    • Reply
      Mona
      13.3.2014 at 11:00

      No niinpä!! Kunnon systeemit vaan kehiin:)
      Tuo ruokapöydän lipasto on itseasiassa Maskusta aikoinaan hommattu, mut on tosiaan todella samanlainen kuin ikean tv-taso! :)

  • Reply
    -H
    12.3.2014 at 11:32

    Ymmärrän hyvin miksi numero 6 on “The one”, se on todella kaunis!! Hintaahan sillä on, mutta on aika pelkistetty ja klassinen, joten luulisi kestävän aikaa hyvin :)

    • Reply
      Mona
      13.3.2014 at 11:01

      No niin mäkin itselleni uskottelen;) Se on vaan niin upea :)

  • Reply
    Jonttu
    12.3.2014 at 11:53

    Mielestäni nelonen on upea.

    Sitten ihan aiheeseen liittymätön kysymys. Olen ymmärtänyt, että käytät superfoodeja. Minkä verran otat spirulinaa päivittäin (jos sitä edes käytät)? Itselläni on käytössä tablettimuotoiset, kun jauheena en saanut menemään alas. Noissa Puhdistamon tableteissa on aika suuri määrä käyttösuositus, ihan alle kymmenen vuotiaillekin 6-10 tablettia päivässä. Olen nyt kuukauden päivät ottanut kaksi tablettia päivittäin. Ainakin olo on ollut pirteä. Mutta minua siis kiinnostaisi sinun käyttömäärä, jos käytät. :)

    • Reply
      Mona
      13.3.2014 at 11:11

      Mä käytän paljon erilaisia viherjauheita aina vähän niitä vaihdellen!:) Tabletteina en oo koskaan käyttänyt vaan otan niitä jauheina. Spiruliinaa aloitin ottamaan noin 1tl päivässä, nykyään käytän noin 2tl ylöspäin välillä jopa reippaan ruokalusikallisenkin.
      Hieno juttu, että oot ottanut spirulinan käyttöön siinä on ihan hirveesti kaikkea hyvää!:)

      • Reply
        Jonttu
        13.3.2014 at 11:13

        Kiitos. Olet muistaakseni jo kirjoittanut näistä, mutta jos voisit tehdä eri viherjauheista siitä näkökulmasta, miten niitä saisi käytettyä vaihdellen eri päivinä ja minkä verran mitäkin noin suurin piirtein per päivä? :) Jos innoistuit, voisit myös mainita, mistä viherjauheista koet saavasi eniten hyötyä.

        • Reply
          Mona
          13.3.2014 at 11:16

          No ihan ehdottomasti!!:) Kiitos Jonttu taas postaustoiveesta <3 Se sun edellinen 5 luottotuotetta (autiolle saarelle) toive on jo toteutusvaiheessa;) Kuvat otettu jo! Koitan saada tehtyä toivepostauksia niin, että saan ajastettua niitä Dubain matkan ajaksi, kun ei voi olla varma tuleeko siellä postattua niin paljon. Koitan saada siis tämä viherjauhe jutunkin sinne ajoitettua!:)

          • Jonttu
            13.3.2014 at 11:20

            Ole hyvä vaan. Kiva päästä kyllä lukemaan noita. :) Ja ajattelin juuri sitä, että minkä viherjauheen (tai viherpillereiden) käytöstä suurin osa ihmisistä hyötyisi, eli saisi esim. energiaa arkeensa. Haluaisin esim. itse laajentaa tätä pillereiden popsimista spirulinan lisäksi muihinkin höydyllisiin ja ehkä itselleni ei niin tuttuihin aineisiin.

  • Reply
    Hilla - Cloudberryslife
    12.3.2014 at 13:22

    Ovat kyllä kaikki tosi kauniita, mutta itse päätyisin ehkä tuohon ensimmäiseen. Tosin ihan niiden oikeita kokoja en pysty näkemään. Nimitäin sekin voisi ratkaista lopullisen päätöksen. Päätyisin aika kookkaaseen valaisimeen. Varsinkin teidän kodissa, missä huonekorkeutta ja tilaa riittää. :) Mutta sun sisustussilmällä varmasti oikea valaisin vielä tulee löytymään. Kivaa päivää!

    http://cloudberryslife.fitfashion.fi/

    • Reply
      Mona
      13.3.2014 at 11:12

      Joo samaa mietin, että aika kookas saisi olla, koska toi tulee olemaan ainut kattolamppu koko kodissa!:)
      Ihanaa loppuviikkoa Hilla!!! :)

  • Reply
    Jaana
    12.3.2014 at 13:28

    Mun mielestä Tää ei ole ongelma ollenkaan. Ihan selvä peli ja ehdottomasti tuo ekka vaihtoehto. Upein, kaunein, paras ja kaikin puolin muotonsa puolesta sopiva :)

    • Reply
      Mona
      13.3.2014 at 11:12

      Hihih:) Se on kyl niiiiiiiiin UPEA!! Just edellispäivänä kuola poskella Vepsäläisellä katsoin sitä :)

  • Reply
    Nina
    12.3.2014 at 18:47

    Ykkönen on paras!

    • Reply
      Mona
      13.3.2014 at 11:13

      Se on kyllä upeeeeee <3 Ja sopis jo kaikkeen kodissa olevan kanssa yksiin super hyvin:)

  • Reply
    Annas
    13.3.2014 at 10:02

    Laittaisin ehdottomasti joko tämän: http://www.vepsalainen.com/fi/tuotteet/valaisimet/collage-riippuvalaisin

    Tai tämän: http://www.vepsalainen.com/fi/tuotteet/valaisimet/foggia-kattovalaisin

    Erityisesti tuo Foggia valaisin isossa koossa on upea. Ja näkisitpä miten ne kristallit kimaltelee kun siinä on valot päällä ;)

    • Reply
      Mona
      13.3.2014 at 11:17

      Ihanat ihanat ihanat!!8) Mä just edellispäivänä katsoin itseasiassa tuota foggia valaisinta Vepsäläisellä kun käytiin hakemassa baarijakkarat :D Se on upee !! :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *