12.3.2014

Costume-lehden muotijuttua kuvaamassa!

Heippa muruset!! Tänään riitti hauskaa puuhaa, kun suuntasin Helsinkiin Costumen muotijuttua kuvaamaan. Olen valmistellut meidän oman muotimenttori Johannan kanssa juttua pidempään ja tänään vuorossa oli itse kuvaukset. Jänskä, mutta niin kiva päivä:) Sain ihanan Costumen muotiharjoittelijan Uniquan mukaan kuvauksiin avuksi ja kuvaajana toimi Kuvaamosta Marko. Latailen myöhemmin vielä muutamia kuvia päivästä lisää tänne.

Oottehan te muuten muistaneet laittaa ilmoittautumisen menemään eteenpäin tulevaan Costumen tähtistailaaja kisaan??:) Kisan voittajahan pääsee tekemään mm. Costumeen muotijuttua! Mikäli muoti on siis lähellä sydäntäsi ja koet palavaa intohimoa päästä työskentelemään muodin parissa niin tuuthan alkukarsintoihin?!:) Olisi mahtavaa nähdä teitä ihania paikanpäällä upeissa stailauksissa. Odotan todella innolla Turun alkukarsintoja, joissa olen itsekin mukana tuomaristossa. Tulossa on varmasti ihan huikean kiva päivä!:)

Helsingistä  kotimatkalla koukkasin vielä piipahtamaan äidin luona. Siellä oli taas ruuat ja herkut odottamassa <3 Ihana mama. Oli niin kiva istahtaa hetki ihan rauhassa äidin luona. Maaliskuussa tuntuu, että to do lista on kasvanut niin yli äyräiden, että huomaan jo unohtavani asioita tämän tästä. Pieni pysähdys maman kainalossa teki siis erityisen hyvää:)

Nyt painun super aikaisin nukkumaan ja tartun aamulla to do listan lyhentämiseen järjestelmällisesti. Ja vastaan teidän ihanien kommentteihin myös!! Haleja ja pusuja kaikille <3

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *