11.3.2014

Bathroom details

Uudessa kodissa kylppäri on muodostunut yhdeksi lempipaikakseni. Sen rauhallinen tunnelma ja kuviolliset seinälaatat saavat hyvälle mielelle. Olen kerännyt kylpyhuoneeseen myös paljon mieluisia esineitä ja purkkeja. Kuvailin nyt yksityiskohtia ja seuraavaksi on tarkoitus tehdä postaus laajempien kuvien kera.

Louis Vuitton kehystetty vintage mainos on yksi suosikki esineistäni. Olen saanut sen ihanalta Mialta. Hänellä on nyt oma putiikki!:)

Taulun viereen olen asetellut kukkasia (olen ihan höveli kaikkien kukkasten kanssa – niitä löytyy “muutama” kotoa) ja pienelle tarjottimelle muutamia suosikkituotteita Jurliquelta. Jurliquen uusi upea fuksianpunainen Rose Water Balancing mist intense Deluxe Edition on huikean kaunis pelkästään jo esineenä!:) Itse tuotehan on ollut luottotuotteideni joukossa pitkään, mutta tämä uutuus on ihan omaa luokkaansa. Tämä ihanuus kuuluu myös Jurliquen hyväntekeväisyyttä tukevaan kampanjaan. Lisää juttua löytyy heidän sivuiltaan: http://jurliqueideasofbeauty.com

Toisella puolen kylpyhuonetta on upotettu kolme koloa seinään. Niihin on kiva pohtia erilaisia asetelmia esineistä, tuoksuista ja purkeista. Kevääksi pitää ehkä tuoda vähän lisää väriä niihin!:)

Kynttiläaddiktina jokaisesta huoneesta pitää aina löytyä kynttilöitä – niin kylpyhuoneestakin. Infrapunasaunan hemmottelun kruuna tunnelmallinen kynttilävalo ja rentoutuminen on taattua!

Ja vähän lisää taas niitä kukkasia… ;)

Seuraavaksi tosiaan kuvia laajemmalla objektiivilla kokonaisuudesta!

Kuullaan pian!

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Pinja
    11.3.2014 at 15:02

    Hei tuutko sisustamaan mun kämpän sitten kun muutan omilleni?:D Ihanan näköistä!♥

    • Reply
      Mona
      13.3.2014 at 10:48

      Hihih, ihana Pinja -mä tuun<3 ;) Kiitos paljon <3 :)

  • Reply
    Culturelle
    11.3.2014 at 15:23

    Tosi kauniin näköistä, iski sisustus into! :D

    • Reply
      Mona
      13.3.2014 at 10:49

      Hih, kiitos <3:) Sisustus into on kyllä ehtymätöntä ;D Aina tulee uusia juttuja mitä haluis vaihdella ja suunnitella. Kevällä varsinkin purasee kunnon sisustuskärpänen :D

  • Reply
    astrid
    11.3.2014 at 17:18

    Beautiful pictures!!

    • Reply
      Mona
      13.3.2014 at 10:50

      Thank you astrid <3<3 :)

  • Reply
    Born Grown
    12.3.2014 at 00:12

    Ihanat ja niin käytännölliset nuo upotukset! Sinne saa kaiken pikkutavaran kätevästi “piiloon”, mutta silti koristukseksi! :)

  • Reply
    Mona
    13.3.2014 at 10:53

    No eikös!:) Ja noita esineitä voi aina fiiliksen mukaan vaihdella ja saa kivasti pientä muutosta pienellä vaivalla :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *