10.3.2014

Vaatekaapin uutuudet

Sanna Tranlöv on suunnitellut Bubbleroomille oman  Make Way malliston ja sain valita niistä muutamia juttuja itselleni. En malttanut olla kuvaamatta niitä jo heti tännekin, sillä ihastuin kovasti näihin uutuuksiin. Kaikki olivat ihania ja erityisesti korallin värinen mekko sai hymyn korviin!:)

Harmaa pitkähihainen mekko on loistava kevään ja kesän asuihin. Se on päällä ihan super mukava ja voin jo kuvitella yhdistäväni tämän niin piikkikärkisten korkkarien, kuin biker bootsienkin kanssa!:) Valitettavasti tätä mekkoa en enää löytänyt sivuilta.

Mustavalkoinen raitaihanuus on mitä suloisin ja erityisesti sen avoin selkä ihastutti. Tämä menee täydellisesti viileämpinä kesäiltoina farkkujen tai farkkushortsien kanssa.

Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä korallin värinen mekko! Tätä kokeillessani käväisi heti mielessä, että ensi kuussa järjestettävä Aussie blog Award gaala voisi olla oiva paikka ottaa tämä käyttöön;) Olenkin kaikessa tohinassa unohtanut mainita tuosta Aussiesta! Monet ovat varmaan jo muissa blogeissa huomanneet, että on taas aika palkita blogeja. Pitää pikimiten tehdä ihan erillinen postaus aiheesta täälläkin:) Tänä vuonna nimittäin Mona’s Daily Style blogi on ekaa kertaa ehdolla readers choice kategoriassa!! Ihan huikeeta!! :) Iso kiitos Aussielle yhdessä Trendin ja Lilyn kanssa ehdolle asettamisesta!!:)

Tuosta vikasta mekosta nappasin vielä instagramiin kuvan, kun kokeilin sitä! Löytyy täältä. Nyt painun ajoissa pehkuihin – huomenna on taas sata ja yksi asiaa to do listalla. Hyvää unta kaikille <3 :)

(Bubbleroom Adlinks) 

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Tanja
    10.3.2014 at 21:55

    Ihana toi korallin värinen mekko! Ja kävin muuten jo äänestämässä Aussie blog awardsien sivullakin ;) Oli pakko käydä heti ettei vaan unohdu. Peukut pystyyn, että lukijat on liikkeellä!

    • Reply
      Mona
      13.3.2014 at 10:41

      Voiiii kiitos Tanja <3:') Oot ihana <3<3 :)

  • Reply
    Laura
    10.3.2014 at 22:50

    Love the shopping <3 all clothes are perfect! ;)
    have a nice week

    http://lauraoc.es

    • Reply
      Mona
      13.3.2014 at 10:42

      Thanks Laura <3 :) Have a nice week too <3 :)

  • Reply
    Piia
    10.3.2014 at 23:57

    Voi kun olis pienet ja sievät rinnat, voisin ehkä joskus viimeisen kuvan mekkoja käyttää. :(

    • Reply
      Mona
      13.3.2014 at 10:44

      Kaikessa on aina puolensa ;) Oon kyllä itse kovin tyytyväinen näihin pieniin fileihin – super näppärät liikkuessa yms, mutta en mä kiellä etteikö joskus olis kiva saada vähän muhkeempaa etumusta!;)

  • Reply
    Reetta_E
    12.3.2014 at 01:42

    Oiii, mitä vaatteita!
    Ja älyttömästi onnea Aussie ehdokkuudesta!! <3
    Vitsi et olis siistiä päästä näkemään se gaala joku vuosi.

    • Reply
      Mona
      13.3.2014 at 10:47

      Kiitos Reetta paljon<3 Olin kyllä kovin otettu mukaan pääsystä:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *