28.2.2014

Some Details

Kodin sisustus jatkuu vielä varmasti pitkään ja huomaan koko ajan haaveilevani vaikka mistä uusista jutuista. Toisaalta vähäinen keskeneräisyys ei haittaa tällä hetkellä laisinkaan sillä uusien juttujen suunnittelu ja haaveilu on mitä parhainta puuhaa. Muiden blogeja on ihana seurata inspiraation keruussa ja Pinterest on tietysti myös mitä ihanin paikka haaveiluun. Tänään ihastelin Alexan upeita kuvia heidän mielettömän kauniista kodista ja innostuin itsekin ottamaan muutaman pienen details kuvan.

Olen listannut ylös kaikkea mitä kotiin vielä tarvitaan ja juuri pohdin mikä olisi seuraavana prioriteettilistalla. Päädyimme ruokapöydän päälle tulevaan kattolamppuun. Olenkin kerännyt jo Pinterestiin kansiota valaisimista, mutta voi jukra miten vaikeaa onkin löytää juuri se the one. Kivoja kyllä on löytynyt, mutta niiden kohdalla hinta on ollut hieman esteenä. Toisaalta jos löytyy se oikeasti täydellinen yksilö niin voisi alkaa säästämään sitä varten. En halua kuitenkaan mitään väliaikaistakaan ratkaisua vaan sellaisen valaisimen, josta on iloa vielä pitkään!:) Pitäneekin tehdä inspispostausta blogin puolelle ja pyytää taas teidän ihanien mielipiteitä ja ideoita vaihtoehtoihin!:)

Details kuvien lomassa vielä pikaista Turku tapahtumavinkkiä!!:) Nimittäin ensi viikon lauantaina 8.3 naistenpäivän kunniaksi kauneushoitola Ravensarassa järjestetään Jurlique-päivä kello 10-16!:) Olen itsekin menossa piipahtamaan hoitolassa ja olisi super kiva nähdä myös teitä siellä:) Jurliquen facebook sivuilta löytyy vielä lisäinfoa päivästä ja tarjouksista!:)

Olenkin saanut Jurliquelta taas muutamia uusia juttuja testiin, joista teen pikimiten postausta. Aikaisemmat Jurliquen luottotuotteet ovat saaneet useamman kaverin rinnalleen. Näiden nimeen voin vannoa niin täysillä. Laadukkaita ja puhtaita tuotteita, joissa vielä kohtaa kauniit putelotkin;) Tykkään!:)

Nyt lähdemme kullan kanssa pienelle iltakävelylle kaupungille. Viikonloppuna on töiden lisäksi tiedossa mukavaa ohjelmaa ystävien ja perheen kanssa. Saan mm rakkaan lapsuudenystäväni kylään, joka odottaa jo toista lastaan. Ihana nähdä taas lisää vauvamahoja <3 :)

Ihanaa perjantai-iltaa kaikille <3

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Maija
    28.2.2014 at 20:14

    En malta odottaa, että näen teidän kauniin kotinne! <3

    Ihanaa viikonloppua muru! <3

    • Reply
      Mona
      28.2.2014 at 23:39

      Samoin teille ihanaa viikkistä sinne <3 <3 Ikävä!!

  • Reply
    Jonttu
    28.2.2014 at 22:04

    Hei,

    minun on pitänyt jo aiemminkin kysyä, minkä merkkinen tuo aaltoileva valkoinen malja on, jossa pidätte tuikkuja. Se on vilahtanut jo ennemminkin kuvissa, en vain ole saanut kysytyksi.

    Mukavaa viikonloppua

    • Reply
      Mona
      28.2.2014 at 23:40

      Voi mä en tiedä:/ Oon saanut sen lahjaksi serkultani jo tosi kauan sitten… Mutta saman tyylisiä oon ainakin nähnyt ihan stockallakin:)
      Kivaa viikkistä Jonttu!! :)

  • Reply
    Pinja
    28.2.2014 at 23:19

    Kodin yksityiskohtakuvat on aina super ihania, niin nämäkin! :)

    • Reply
      Mona
      28.2.2014 at 23:41

      Kiva kuulla!! :) <3 Mä tykkään kyllä myös muiden blogeissa aina katsella kaikkia details juttuja :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *