20.2.2014

Leather pants x 8

Jännityksestä hihkuen hain eilen postista Booztsille tekemäni tilaus, jossa oli uudet kauan haaveilemani nahkahousut!! Ilokseni ne olivat juuri niin täydelliset, kuin niiden oletinkin olevan. Ainut asia mikä minua niissä mietityttää on niiden kestävyys. Housuilla on niin järkyttävän suuri hintalappu, että haluan niiden kestävän käyttöä vielä todella pitkään. Onko siellä muita, joilla olisi juuri nämä By Malene Birgerin nahkahousut ja mikäli niin onko teillä jakaa käyttökokemuksia niistä?:)

Nuo Malenen nahkahousut ovat juuri täydelliset omille kintuilleni, koska ne ovat joustavat ja tulevat myös melko korkealle vyötärölle. Todella tiukat ja joustamattomat nahkahousut eivät monen kokeilun jälkeen ole lainkaan se oma juttuni. Lähes poikkeuksetta sellaiset mallit eivät istu reisistä tai mikäli ne istuisivat reisistä ovat housut aivan liian isot vyötäröltä. Sama juttu siis mitä usein farkuissakin tulee vastaan. Upeita nahkahousuja on kyllä tarjolla vaikka miten ja paljon, mutta  niiden itselleen täydellisten yksilöiden löytäminen ei ole ihan helppoa. Keräsin tähän omaa silmääni miellyttäviä malleja inspiraatioksi, jotka löytyivät Nellyn nahkahousukampanjasta. Ostamani By Malene Birgerin nahkahousut löysin tosin Booztsista edullisemmin, joten kannattaa aina hiukan vertailla hintoja! Nahkahousuthan ovat tällä hetkellä super in juttu!:) Muotiblogit vilisee nahkahousuja ja Pinterest on täynnä inspiroivia asuja. (Adlinks)

1. // 2. // 3. // 4. // 5. // 6. // 7. // 8. //  (Adlinks )

Koukuttava Pinterest onkin nahkahousujen saralla oiva paikka saada asuihin inspiraatiota! Nahkahousut sopivat niin moneen erilaiseen kokonaisuuteen ja tuovat poikkeuksetta särmää ja pientä rohkeutta peliin!:) Keräsin jo oman kansion nahkiksille;) Nyt vain toteuttamaan asuja niiden ympärille! Vielä kun saisin ratkaistua tällä hetkellä vallitsevan asukuvakriisin. Meillä Eetun kanssa menee nimittäin todella ristiin aikataulut parhaillaan ja on super vaikee ehtiä ottaa kuvia ajan kanssa jossain kivassa ympäristössä. Päivien pidetessä onneksi tuo ongelma varmasti alkaa taas helpottaa ja keväällä onnistuu asujen kuvaaminen vielä iltapäivästäkin!:)

print screen: http://www.pinterest.com/monasdailystyle/leather-pants/

Kertokaahan mitä mieltä te olette nahkahousuista??:) Ja mikäli käytät Pinterestia niin laitahan kommenttiboksiin linkkiä kaikkein inspiroivimpaan nahkahousuasuun mitä löydät!!:)

(Adlinks Boozt.com / Nelly.com )

You Might Also Like

9 Comments

  • Reply
    A
    20.2.2014 at 12:29

    Viimeisen kuukauden (30 päivää) aikana sulla on ollut yli 20 mainospostausta/-yhteistyö. Ehkä siinä voi olla syy,miksi sun blogia ei niin monet jaksa lukea ;-)

    • Reply
      Mona
      20.2.2014 at 12:51

      Moi A! Mun blogi on kaupallinen ja täällä on ja tulee aina olemaan mainoslinkkejä ja yhteistöitä. Onneksi blogimaailma on täynnä blogeja ja jokainen voi valita mitä lukee!:) Mainoslinkit eivät kuitenkaan tarkoita, että on pakko ostaa jotain. Tämänkin postauksen olisi toki voinut tehdä täysin ilman mainoslinkkejä ja tarkoitus olisi täysin sama: inspiroituminen!:) Minä käytän mainoslinkkejä sen vuoksi, että olen yrittäjä ja teen blogia työkseni. Mainokset ovat osa ansiotuloani. Mikäli joku tilaa mainoslinkin kautta saan siitä yritykseltä komisson. Minusta siinä voittaa kaikki!:) Teen kuitenkin aina kaikki mainospostauksetkin omasta näkökulmastani ja juuri sellaisina kuin tekisin ne ilman mainoslinkkejäkin:) Tää näyttää edelleenkin olevan aihe, josta suomalaiset keskustelee paljon ja on erilaisia mielipiteitä! Koitan jossain vaiheessa ehtiä tehdä aiheesta vielä omaa postausta videon muodossa!:)

  • Reply
    Jaana
    20.2.2014 at 16:55

    Mä ostin syksyllä tuollaiset vähän (nro3) Selectedin tyyppiset nahkahousut, joissa oli joustavaa kangasta sivuilla. Ne oli Vilan mallistoa. Mua alkoi kokonahkaisissa mietityttää niihin tulevat polvipussit, eikä vaa nlöytynyt just hyviä siihen syssyyn ja tuli sit nuo Vilan kivat vastaan, nii nappasin ne. Oon tykännyt tosi paljon. Hintaa taisi olla jotain 150 €. MElkoiset hinnat on kyllä näillä kokonahkaisilla, jos mennään jo yli 500 €….. Itse en raaskisi maksaa niin paljoa housuista, vaikka ne ihan törkeän makeet onkin :)

  • Reply
    Marjukka
    20.2.2014 at 20:58

    Sinun ihanan kautta löysin vuosi sitten omat nahkahousuni, kiitos siitä! Nykyään jos saa itselleen luotua työtä vaikkapa bloggaajana, se on hieno juttu. Siinä sinä Mona olet onnistunut. Ja et varmaan mainoksia laittaisi, ellei niiden kautta ostettaisi, kuten mäkin ne nahkahousut.

  • Reply
    Hanna
    21.2.2014 at 08:30

    Minä ostin pari viikkoa sitten sellaiset Vilan housut joissa on takaosa kangasta ja etuosa keinonahkaa. Ne on aivan ihanat päällä, kun ovat sellaiset hieman joustavat.

  • Reply
    Tintti
    22.2.2014 at 13:17

    Hei ! Voitko kertoa minkä koon tilasit näistä housuista ? Harkitsen tilausta, mutta arvon kokojen välillä. Kiitos !

    • Reply
      Mona
      22.2.2014 at 15:40

      Tietty!:) Mun nahkikset oli kokoa 36! :)

      • Reply
        Tinat
        22.2.2014 at 22:40

        Minulla sama eli arvon kokojen 36 ja 38 välillä. Yleensä olen kyllä aina MB:n housuissa kokoa 38, koska muuten ne eivät mene vyötäröltä kiinni, vaikka lantiosta hyvin mahtuisivatkin. Näissä kuitenkin olisi tuollainen joustava vyötärö niin ehkä menisi. Sinun ei tarvitse kertoa omia mittojasi, mutta mitä veikkaisit: menisikö minulle koko 36, kun lantio on noin 89 cm ja vyötärö 74 cm (jep, ei mikään ampiaisvyötärö…)? Kiitos paljon avusta! :)

        • Reply
          Mona
          22.2.2014 at 23:21

          Hih, ei mun mitat salaisuus ole:) Uskoisin, että tuo 36 koko on sulle ehottomasti parempi! Mulla lantio yli 100 ja vyötärö 70. Vyötäröltä noi on tosiaan hyvin joustavat ja antavat periksi, joten tuo 38 olis jo varmasti liian isot sulle ainakin takapuolesta.. Ja mun ystävä Jenny (Jenny’Storesta), jolla nää myös on sanoi, että muuten housut on kestänyt tosi hyvin, mutta vyötäröltä on antanu periks eli saa välillä olla nostelemassa housuja. Ja eipä kestä!!:) Kivaa viikkistä!!:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *