20.2.2014

Kuulumiset

Tämä päivä menikin hieman ohi suunnitelmien. Rakas pikkuveli on valitellut jo muutaman päivän todella kipeää vatsaa ja joutui tänään yllättäen leikkaukseen:( Iltapäivä meni Salon sairaalassa odotellessa ja aika tuntui menevän ihan järjettömän hitaasti. Onneksi leikkaus meni hyvin ja kaikki pitäs olla nyt kunnossa. Veikka olikin leikkauksen jälkeen olosuhteisiin nähden tosi pirteä. Hän naureskeli hoitajillekin, että oli hän tätä jo odotellutkin, kun siskokin oli aikoinaan joutunut tähystysleikkakseen:D En ymmärrä miten on mahdollista, mutta meillä on joku maaginen yhteys siinä, että kun toiselle sattuu jotain vastaa toinen siihen myötä sairastumisella;D Teininä mursin jalan lentopallo peleissä eikä montaa viikkoa kulunut, kun pikkuveli sai kädet pakettiin… Nyt murmeli jää vielä yöksi sairaalaan ja huomenna pääsee onneksi jo kotiin tyttöystän huolehdittavaksi:)

(Eilisen asu…)

Kotona olisi ihan järjettömästi hommaa tehtävänä. Siivottavaa riittäisi loputtomiin, silittämistä, tiskaamista ja imurointia. Just nyt olo on kuitenkin aivan naatti. Olin jo aamulla ihan veto pois ja raahauduin aamupäivällä salille ihan mega väsyneenä. Äiti vielä soitti veljen leikkauksesta just kun olin menossa matolle hölkkäämään, niin ei siitä lenkistäkään tahtonut tulla oikein mitään.

Veikkaan siis, että tämä ilta menee töiden ja siivoamisten sijaan ihan vaan huilatessa ja aikaisin nukkumaan meno voipi olla hyvä idea. Sain laitettua seuraavaan bloggaamiseen liittyvän videon latautumaan, joten siitä lisää huomenissa!:)

Nyt rentoa torstaita kaikille <3 Ja isot voimahalit rakkaalle pikkuveikalle <3

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Pinja
    20.2.2014 at 20:53

    Huh, onneksi veljesi on kunnossa! Voimia kaikille :) ♥

  • Reply
    CURIOUSNOORA
    21.2.2014 at 11:23

    Voi miten tyylikkäänä oletkaan ollut jälleen liikenteessä!! <3

    Tsemppiä tulevaan viikonloppuun, toivottavasti veljesi voi jo paremmin. :)

  • Reply
    ayadi ouafae
    22.2.2014 at 14:20

    simple and chic
    http://prettylittleoutfits.com

  • Reply
    mipsukka @Katse Horisontissa
    25.2.2014 at 10:55

    Ikäviä juttuja, mutta onneksi kaikki meni kuitenkin hyvin. <3 <3

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *