18.2.2014

Costume Tähtistailaaja

Tulevana keväänä on luvassa huikeita juttuja!  Nyt kannattaa olla kuulolla mikäli haaveilevat työstä muotialalla, mutta et oikein tiedä, mistä aloittaisi unelmiensa työpaikan luomisen!
Toimitus saa uskomattomia määriä meilejä ihmisiltä, jotka haaveilevat työstä muotialalla. Päätoimittaja Sanna Sierilä halusikin nyt  lanseerata kilpailun, jossa kaikki halukkaat pääsevät esille ja luomaan kontakteja muodin ammattilaisiin. Costumen Tähtistailaaja on kilpailu, joka tarjoaa mahdollisuuden hypätä muodin kentälle.

Ilmoittautuminen on alkanut tänään Costume.fi:ssä ja jatkuu 30.3. asti. Nyt siis pikapikaa ilmoittautumaan mukaan!!:)

Pelkkä ilmoittautuminen ei riitä osallistumiseen, vaan jokaisen halukkaan on tultava esikarsintaan neljällä eri paikkakunnalla maaliskuun lopussa.  Alkukarsinnoissa paikalle on tarkoitus tulla omalla stailauksella, jonka tarina kerrotaan tuomareille.

Tuomaristossa istuu Sanna Sierilä, Teri Niitti ja Nina Merikallio.

Heidän lisäkseen myös Costumen bloggaajista Marianna, Xenia ja minä ollaan osana vierailevina tuomareina!!:) Laittakaahan päivämäärät jo ylös ja ei muuta kuin suunnittelemaan stailaus asua.
Toivottavasti nään monet teistä 29.3 Turun Skanssissa!!:) <3
Ilmoittaudu mukaan TÄÄLLÄ!!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Ioni
    20.2.2014 at 22:21

    Tekisi mieli ilmoittautua mukaan heti! Toisaalta en tiedä, riittääkö pokka (saati edes tyylitaju) tuohon hommaan. Pelkästään blogeja selailemalla, kaupungilla kävelemällä ja silmät auki pitämällä kun löytää miljoonittain ihmisiä, joilla on siistimmät asuyhdistelmät ja kuteet kuin itselläni… :D

    • Reply
      Mona
      20.2.2014 at 22:23

      Voi ehdottomasti tuut mukaan!!!!! <3 Oon varma, että pokka ja tyylitajua löytyy:) Trust yourself!! <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *