17.2.2014

Viikko alkaa parhaiten treenillä!

Voi pojat miten hyvä olo on taas kunnon hikitreenin jälkeen!! Ja kaiken kruunaa House of Cards!;) Suuntasin salille malttamattomana sillä House of Cards on todella ehtinyt saada otteeseensa ensimmäisten kolmen jakson jälkeen. Koitan säästää jaksoja juoksumatolle vaikka kuinka mieli tekisi katsella niitä vielä illalla kotonakin. Toisen tuotantokauden ekan jakson tosin katsoin ystäväni kanssa meillä kotona ja taisin saada hänetkin innostumaan sarjasta;) Eka jakso oli jäätävän yllättävä ja jännittävä. Juuri niin hyvä ja vähän parempikin mitä odotin. Seuraavat viikot on niin pyhitetty Frankille ja juoksumatolle;) Tänään tosin vaihdoin maton puolessa välissä crossariin! Ihanalla ja aurinkoisella Mialla on blogissaan loistoja vinkkejä crossarille ja olenkin ottanut hänen vinkkejään käyttöön.  Kunnon hiki pintaan ja jalat hommiin. Treenin lopuksi tein vielä sarjan vatsoja ja naatti olo oli taattu!

Kotona odotti valmiina ruoka, jonka kulta oli väsännyt. Mä niin arvostan Eetun ruuanlaittotaitoja. Parasta on kuitenkin se, että saa yhdessä jakaa mielenkiinnon terveelliseen ruokavalioon ja elämäntapaan ylipäänsä. On niin paljon kivempaa jakaa tärkeät asiat. Tosin voinen paljastaa Eetussa yhden super ärsyttävänkin puolen… Nimittäin hänellä on aina tapana ostaa jotain herkkuja kotiin “varastoon”. Herkut ovat hänen ja minä en kuulemma saa niihin koskea. Ei ole muuten mun tapauksessa ihan niin yksinkertainen juttu:D Vaikka kova terveysintoilija olenkin, rakastan herkkuja ja jos niitä kotona on niin minähän syön ne! Muutamat sanomiset on tullut, kun olen Eetun herkkupäivän jäätelöt syönyt muka etukäteen;D Mun mielestä kannattais ostaa vaan ne herkut sillon, kun ne aikoo syödä!:P

Nyt ajoissa nukkumaan ja huomiseksi onkin töiden lomassa tiedossa vaikka mitä mukavaa.

Kuullaan <3

Ps. Eetun uusin postaus löytyy täältä:) Mä oon ihan koukussa postauksen seesamisuolaan! Niiiiin hyvää!

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    kerli
    18.2.2014 at 00:10

    Voi apua noi crossari vinkit! Kunnon polvenhajottajaliikkeitä!

    • Reply
      Mona
      18.2.2014 at 10:34

      Mulla ei tunnu lainkaan pahalta polvissa:) Tosin jos on polvien kanssa ongelmia niin varmasti jokainen tällöin ymmärtää olla tekemättä liikkeitä, jotka eivät ole niille hyväksi;)

  • Reply
    mami
    18.2.2014 at 08:08

    Voi että… eilen kun juteltiin siitä juoksumatosta niin jäi ihan oikeesti kutkuttaa mieltä! Se olis niin kiva näin talvisin kun ei tarvis salille lähtee… siihen parit kahvakuulat niin ois kotisali valmis :)

    Ihanaa tiistaita muru <3

    • Reply
      Mona
      18.2.2014 at 10:35

      No sanos muuta. Pitäskö laittaa ryhmätilaus valkoisista, mahdollisimman pienistä ja hyvistä juoksumatoista menemään?? :D :D

  • Reply
    Katya
    18.2.2014 at 12:54

    Mulla oli kans eilen suunnitelmissa kattoo crossarilla treenatessa Vampyyripäiväkirjoja, mut en mä saanu sitä millään näkyyn puhelimesta. :D sit luovutin ja surkeena kuuntelin musiikkia ja katoin Uutisvuotoa, vaikkenhan mä sitä edes kuullu ku musiikit pauhas.. buu! No, Vampyyripäiväkirjoja tai ei, niin tuli ainaki tehokas aerobinen tehtyä ;)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *