10.2.2014

Olohuone iltahämärässä

Viikonloppuna ei juurikaan päivänvaloa saatu harmaan ilman takia, joten tyydyin ottamaan muutamia kuvia olohuoneesta illalla. Saa näistä ainakin hiukan osviittaa millaiseksi sisustus on nyt muotoutunut ensimmäisten viikkojen aikana. Paljon on vielä haaveita ja ideoita mitä haluttaisiin tänne, mutta onneksi kaikki oleellinen on jo kunnossa, joten nyt voi vaan rauhassa suunnitella ja toteuttaa!:)

Tosin muutama isokin juttu (über tärkeä) puuttuu.. Nimittäin astianpesukone ja pyykkäri! Molempien paikoissa oli käynyt remppa vaiheessa laskuvirheet, joten nyt sumplitaan miten onnistutaan ne tänne saamaan. Alkaa tuo pyykkivuori olla jo aika korkea:D Tällä viikolla pitäisi tulla Samsungin pesukone, joka tilattiin netin kautta. Se oli kaikkien kapein mitä löydettiin eli 40cm syvä. Pitäkää peukkuja, että se saadaan tuohon vessaan jotenkin sovitettua.. Astianpesukoneen kanssa on taas vähän isompi ongelma. Sen piti mennä seinän vieressä olevaan kaapistoon. Siinä piti olla paikka 45cm koneelle, mutta ei siihen mahdu mitään konetta:O Ei siis edes sellaista pöytäkonetta. Nyt pitää siis jossain vaiheessa irroittaa jääkaapin puoleinen moduuli kokonaan irti ja lykätä laatikostojen tilalle astianpesukone.. Arggg. Ainahan jotain vastaan tulee, mutta en voi kieltää, etteikö olisi todella paljon ärsyttänyt. Tiskaaminen käsin tosin nyt menee poikkeuksellisesti, mutta tuo pyykkivuoren kasautuminen alkaa olla jo aika jäätävää :D Se siitä purnaamisesta ja tässä nyt näitä kuvia olkkarista!:)

Taljakaupasta tilaamani valkoinen talja oli ihan täydellinen olkkariin. Olin niin tyytyväinen loistavaan ja niin ystävälliseen asiakaspalveluun Taljakaupassa!:) Voin todella lämpimästi suositella heidän palvelujaaan. Toimituskin oli super nopea ja talja oli pakattu helposti niin, että se oli myös helppo noutaa postista kotiin.

Nyt kun olohuoneessa on uusi talja on seuraava hankinta sohvapöytä. En oikein vielä tiedä millaisen tuohon laittaisi. Läpinäkyvistä pidän kovasti, mutta toisaalta myös jokin valkoinen olisi kiva… Aikaisemmin haaveilemani Trianna pöytä ei mielestäni tänne enää oikein kokonsa puolesta istu, joten pitänee tehdä uusia inspiskollaaseja sohvapöydistä!:) Kaikki vinkit otetaan taas tietysti iloisena vastaan!:)

Sohvan laitoimme Adalminan kanssa hiukan vinoon. Loistava idea muruselta!!:) Se jotenkin rajaa kivasti olohuoneen omaksi nurkaakseen, kun on vähän vinossa! Samalla siitä näkee sekä telkkarin, että tuon sisustustakan. Sohvan taakse odottelen vielä tulevan Vepsäläiseltä tilaamani baarijakkarat! Toimituksessa voi kuullemma mennä pahimmassa tapauksessa 8vk!!:/ Ei sovi kärsimättömälle minälle;D

Siinäpä niitä. Kuvaan tuota taljaa vielä luonnonvalossa myöhemmin niin sen väritys tulee paremmin esiin. Vitsit miten tyytyväinen olen siihen. Se toi juuri kaipaamani lisän olohuoneeseen. Ei erotu liikaa, mutta rajaa kuitenkin sopivasti ja tuo hieman särmää;)

Laittakaahan tulemaan mielipiteitä millainen sohvapöytä teidän mielestä tuossa olisi sopivin!:)

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille <3

You Might Also Like

28 Comments

  • Reply
    Jaana
    10.2.2014 at 11:58

    Ihana on kyllä tuo talja. Pala palalta rakentuu tuo kokonaisuus :) Mä melkein sanoisin, että lasipöytä, jotta ei niin peitä tuota taljaa näkymästä. Tilaa ei myöskään hirveästi ole, niin lasipöytä tuo ilmavuutta, eikä tuki tuota nurkkausta :)

    • Reply
      Mona
      11.2.2014 at 10:12

      Joo lasipöytä olis kyllä niin kiva<3 Ja samaa mietin, että näkyis talja sieltä kivasti!!:)
      Pus muru<3

  • Reply
    Emmi L.
    10.2.2014 at 14:10

    Tuo teidän uusi koti on kyllä niin mielettömän ihana :)

    Emmi L.
    http://happyfeetingblogi.blogspot.com

    • Reply
      Mona
      11.2.2014 at 10:12

      Kiitos paljon Emmi <3 :)

  • Reply
    On my way
    10.2.2014 at 15:47

    Oi miten kaunis koti! Rakastan vaaleaa sisustusta, joten näyttää kyllä aivan täydelliselle! :)

    • Reply
      Mona
      11.2.2014 at 10:13

      Voi kiitos paljon Jutta <3 :) Mä oon kyllä kans vaalean ystävä;) Ei sen värin niin väliä, kun on musta tai valkonen :D

  • Reply
    Angelicas Closet
    10.2.2014 at 16:37

    Looks so cosy!

    • Reply
      Mona
      11.2.2014 at 10:14

      Thank you honey <3 <3 :)

  • Reply
    M
    10.2.2014 at 16:50

    Onko teillä tuossa lieden vieressä viinikaappi? Se voisi olla kivempi niin, että taso jatkuisi myös se yli! Saisiko astianpesukoneen siihen lieden viereen, jos jatkaisi tasoa?

    • Reply
      Mona
      11.2.2014 at 10:14

      Joo siihen on tarkoitus teettää lisämoduuli, jotta saadaan lisää laskutilaa!:) Tosin astianpesukone on vähän hankala siihen saada putkien takia, joten siksi laitetaan tuonne lavuaari puoleiselle seinälle!:)

  • Reply
    Emmi N
    10.2.2014 at 17:47

    Ihana valkoinen sohva, tykkään erityisesti jalkojen ilmavuudesta! :) Mistä olette hankkineet?
    Meillä on ollut vastaava hakusessa jonkin aikaa…

    • Reply
      Mona
      11.2.2014 at 10:15

      Sohva on Innovationin ! Ostin sen käytettynä huuto.netistä!! :)

  • Reply
    Lel
    10.2.2014 at 18:52

    Siis onko keittiöfirma/asunnon edellinen omistaja tehnyt noin alkeelliset mokat keittiötä ja kylppäriä rempatessaan? Voi kiesus sentään!

    • Reply
      Mona
      11.2.2014 at 10:17

      Valitettavasti. Voit kuvitella miten paljon harmitti. Mutta oppi, että jatkossa mitta kädessä asuntokaupoille! :D Pesukone tuli eilen, mutta aika hömelösti se jää tuohon rakoon niin, ettei luukku aukea kokonaan: Vähän täytyy säätää tai sitten tyytyä pitämään se vinossa. Astianpesukonetta varten pitääkin sitten alkaa säätää vähän enemmän…..

  • Reply
    Jemina
    10.2.2014 at 19:10

    Upealta näyttää! Talja on aivan täydellinen olkkariinne. :) Minäkin ehdottaisin lasipöytää tai jotain muovista läpinäkyvää. Tai olisiko musta lasipyötä liian raju?

    • Reply
      Mona
      11.2.2014 at 10:18

      Kiitos paljon Jemina <3 <3 :)
      Lasipöytä olis kyllä niin jees :) Ei mustakaan paha olis!! :) Mut siihen saattaisin äkkiä kyllästyä… Mut toisi kyllä kivasti kontrastia!!:) Pitääkin niitäkin pitää silmällä.:)

  • Reply
    Jenny
    10.2.2014 at 21:23

    Kaunis olohuone :) Tämä Hay Trayn ihana sohvapöytä sopisi hyvin teille valkoisena, niitä on saatavilla myös erikokoisena.

    http://www.finnishdesignshop.fi/huonekalut-poydat-hay-tarjotinpoyta-tarjotinpoyta-iso-valkoinen-p-4528.html

    • Reply
      Mona
      11.2.2014 at 10:19

      Noi on niiiin kivoja ja niitä sais olla vaikka useempi!!:) Ja sit ku kyllästyttää olkkarin pöytänä voi siirtää vaikka makkariin!!! :) Tollanen on ehkä jokatapauksessa pakko hankkia jossain vaiheessa;)

  • Reply
    Veronica
    11.2.2014 at 08:35

    Teillä on kyllä niin kaunista! :) Mielestäni teille sopis hyvin lasipöytä olohuoneseen. Itsekin oon haaveillu siitä kaarevasta joita myydään mm. Skannossa. Kurjia noi pesukone ongelmat….Meillä hajos pyykkäri n. kuukausi sitten ja nyt halutaan odottaa seuraavaan kämppään asti et ostetaan uusi kun nykyiseen ei pesutorni mahdu.Että sitä odotellessa, oon käyny äitillä pyykkäämässä :D .

    • Reply
      Mona
      11.2.2014 at 10:22

      Kiitos Veronica <3<3
      Voi ei kuukaus ilman pyykkäriä ei oo kiva!!:/ Onneks on äidit ;) Mä olisin käyttänyt myös äidin pesukonetta, mutta meillä on hiukan matkaa välissä niin menee hankalaks :( Ja onhan täällä pyykkitupa, mut oon tosi huono käyttämään niitä.. Mulla on joku ihme fanaattisuus pyykkäreitä kohtaan. Pitäs olla maailman paras ja tehokkain :D Nyt on kyl ikävä vanhaa pyykkäriä joka on ku unelma :D MUt sitä ei ikinä olis saanu mahtuun tänne :D

  • Reply
    Hannele
    11.2.2014 at 20:19

    Tosi kivan näköinen olohuone teillä ja asunto. Meinaatteko laittaa verhoja ja millaiset? Kauniit ikkunat kyllä ilmankin.

    • Reply
      Mona
      11.2.2014 at 20:43

      Kiitos paljon Hannele!! :) Olkkari jätetään ilman verhoja, mutta makkariin olis tarkotus teettää oikein paksut pitkät katosta lattiian kiskolla olevat vitivalkoiset verhot! :)

  • Reply
    geet
    11.2.2014 at 21:11

    Tilasitko myös kuivausrummun vai missä kuivaatte pyykit?

    • Reply
      Mona
      11.2.2014 at 21:27

      Ei kyllä millään mahtuis kuivusrumpua… Itseasiassa en oo koskaan omistanu sellasta:D Me kuivataan ihan kuivaustelineessä vaatteet aina, joko makkarissa tai vessassa! :)

  • Reply
    Mari
    12.2.2014 at 09:51

    Heips! Mistä ihana jalkalamppunne on, itsellä on mielessä pyörinyt BOKNÄSin lamppu, mutta sitä ei taida saada valkoisella varjostimella ja jalalla..Myöskin pöytälamput hakusessa yöpöydille, olisko ehdotuksia? Tykkään niin sun sisustuksella, itsellä samanmoinen maku, saan kivasti inspistä omaan sisustukseen! :-)

    • Reply
      Mona
      12.2.2014 at 10:10

      Olen saanut sen isältäni lahjaksi, mutta muistaakseni noita oli jossain vaiheessa Sokoksella!:)
      Kartellilla on ainakin kauniita pöytälamppuja <3 Mut niin on monilla muillakin :D Voi tätä valinnan vaikeutta;D pitääkin tehdä inspispostauksia myös lampuista enemmän:)
      Ja kiitos paljon, tosi kiva kuulla, että meillä on samalaiset sisustusmaut!!:) <3

  • Reply
    Linda
    25.2.2014 at 23:42

    Hei!

    Aivan mielettömän ihana tuo teidän talja ja kauniilta näyttää koti muutenkin! :) Olen itsekin selaillut taljakaupan valikomaa ja kysyisinkin, että mikä mahtaa olla tuon sinun taljasi nimi ja onko se nettikaupan valikoimissa?

    • Reply
      Mona
      25.2.2014 at 23:51

      Kiitos paljon Linda!!:)

      Ihan täysin samaa taljaa ei ole valikoimassa, mutta muutamia vaaleita yksilöitä kylläkin! :) Kannattaa laittaa suoraan taljakauppaan sähköpostia ja kysellä onko heillä mahdollisimman samalaista kuin tämä meidän! :) Siellä on ihan hurjan hyvää asiakaspalvelua <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *