9.2.2014

Sunnutaibrunsilla ja treenejä

Viikonloppu on sujunut rauhallisissa merkeissä. Perjantaina nukuin myötäkipeänä Eetun kanssa melkein kellon ympäri ja lauantaina suuntasimme päivällä päivystykseen, jossa vierähtikin mukavasti muutama tunti. Eetun tulehdusarvot oli sen verran korkealla, että jouduttiin odottamaan lääkärin vastaanottoa ja influenssahan sillä oli. Hassua kyllä, sillä tänään tyyppi on ollut jo ihan normaali! En voi käsittää missä mä oon ollut, kun tuollaisia vastustuskykyjä on ollut jaossa.. Ihme on jos en itse saa tuota tautia ja makaa siinä pari viikkoa… No mutta, koska Eetun olo oli tänään jo niin hyvä suuntasimme porukalla minä, Eetu ja ystävämme pitkästä aikaa Blankon brunssille!:) Kuvia brunssista löytyy  tarkemmin Eetun blogista Blanko brunssi.. Perusteellisesti! – postauksesta.

Ulkona oli jälleen melko masentava räntäkeli, joten asukuvia ei todella tarjennut ottaa ilman takkia! Saisi kyllä keväisemmät ilmat jo tulla mun puolesta… Päällä oli kuitenkin jo muutaman käytön jälkeen luottofarkuiksi muodostuneet Liu Jo Bottom Up 2 slim leg (adlink) mallin ihanuudet. Voi taivas näiden täydellisyyttä! Farkut istuvat jalassa just eikä melkein ja ovat kaiken lisäksi ihan super hyvän tuntuiset. Eivät kiristä tai purista mistään liikaa vaan ovat miellyttävät päällä. Kunhan ehdin niin kuvaan nämä paremmin asukuviin!:) Olin muuten hyytävässä viimassa kohtuu kateellinen Eetun uudesta Parajumpers takista!;D

Kengät: *Guess (vastaavat täällä)

Housut: *Liu Jo (täällä)

Takki: Zara

Laukku: Longchamp

(*giveaway / Adlinks)

Brunssin jälkeen suuntasinkin melkein heti Vauhtisammakon treeneihin! Kirjoittelin jo ensimmäisistä treeneistä PT-treeneissä – postauksessa. Pääsin siis kokeilemaan PT-pienryhmän treenejä, jotka jatkuu vielä ensi viikolla. Maaliskuussa alkaa taas uusi pienryhmä, josta lisätietoja saa suoraan Annilta: anni@vauhtisammakko.com

Super hauskat treenit taas takana ja etenkin rankat!:D Instagramin puolella näkyy pientä mie romahdan videota;) Mä ja punnerrukset ei olla oltu koskaan parhaimpia kavereita, mutta nyt pitää kyllä ottaa koko kevään tavoitteeksi treenata niitä hulluna, jotta saisi vähän lisää voimaa noihin nappeihin:)

Noin yleensä en muuten suosittele treenejä heti brunssin jälkeen;) Vaikka muutama tunti jäikin syömisestä väliä niin oli kyllä aika messevän täysinäinen olo tankoa puolelta toiselle vääntäessä…

Sunnuntain treeni on kyllä loistava päätös viikolle! Mahtavaa alkavaa viikkoa kaikille ja kuullaan pian!:)

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Sonja
    9.2.2014 at 22:27

    Oli superhyvä brunssi!! ♡♡♡

    • Reply
      Mona
      9.2.2014 at 22:28

      Ja seura <3 <3 :)

  • Reply
    pinja
    10.2.2014 at 10:37

    Hei,
    tosi tyhmä kysymys, mutta minkä kokoinen tuo sinun Longchampin laukkusi on? Se näyttää niin passelin kokoiselta ja itse olen arpomassa kahden koon välillä! Ihanaa viikonalkua!

    • Reply
      Mona
      10.2.2014 at 11:12

      Hmmm, onko näitä olemassa muutamaa eri kokoista? Mä en itseasiassa tiedä sen tarkemmin mikä tää on mutta ainakin A4 paperit mahtuu just eikä melkein;) Hiukan tulee yli sivusta:) Jos tarve, niin voin myöhemmin sitä mittailla :D
      Ihanaa viikkoa sinne myös!!! :)

      • Reply
        pinja
        10.2.2014 at 22:13

        Näitä taitaa tosiaan olla ainakin kahta eri kokoa, toinen 34cm ja toinen 38cm leveä! Pohdin lähinnä miten kätsysti tälläinen menisi koululaukkuna, mahtuuko esim macbook pro koulukirjojen kanssa tähän. Olen itse kuitenkin sen verran pikkuinen, etten myöskään haluaisi laukun olevan hullun iso!

        Hassua miten vaikeaa on päättää muutaman sentin välillä! :-)

        • Reply
          Mona
          10.2.2014 at 22:20

          Kyllä mulla tähän just mahtuu pro! :) kantsii mennä kauppaan ja suoraan kokeilla vaan konetta sinne!:) Tuskin myyjät siitä mitään meinaa:)
          Muuten tää laukku on ok koululaukkuna, mutta jos enemmän tavaraa mukana niin aika hankala kantaa pelkästään noista pienistä kahvoista. Jos nyt ostaisin tämän laukun ottaisin pitkillä hihnoilla mieluummin..

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *