29.1.2014

PT-treeneissä

Hip ja hei tää tyttö on niin innoissaan kevään uusista treenijutuista!!:) Pääsin kokeilemaan Vauhtisammakon PT-pienryhmää, joka kestää nyt helmikuun puoliväliin asti. Vauhtisammakkohan on jo entuudestaan mulle tuttu viime vuoden juoksuohjauksesta. Nyt traineri Anni laittoi mulle viestiä olisinko kiinnostunut testaamaan heidän pt-pienryhmän toimintaa. No olinhan minä!:)

Pienryhmään otetaan 5-6 treenaajaa, joten ryhmä on mukavan pieni ja tiivis. Harjoitukset on sunnuntaisin ja niihin kuuluu vaikka mitä. Ensimmäisellä kerralla treenattiin keskivartaloa, mutta allekirjoittanut nousi kyllä seuraavana aamuna sängystä koko kroppa aivan jäykkänä :D Tunti oli tosi monipuolinen ja hauska. Haastetta riitti, muttei kuitenkaan tarvinnut pelätä, etteikö olisi lainkaan pysynyt mukana. Kaikkien kunto otettiin huomioon ja sen mukaan mentiin.

Kotiläksyksi saatiin vähän harjoiteltavaa…;)

Ensi sunnuntaina jatketaan taas treenejä!:) Mikäli joku muukin innostuisi lähteä treenailemaan pienellä porukalla niin seuraava ryhmä on jo aikataulussa!:)

Annin seuraava PT-pienryhmä on 2.3.-30.3.14 (ei 16.3.) Pienryhmään otetaan kuusi henkeä. Ryhmä kokoontuu sunnuntaisin 15.30-16.30. Ryhmä sopii kaikille personal trainerin haluaville. Sisältää ravintoneuvontaa. Hinta vain 145 e/ hlö. Ilmoittautuminen anni@vauhtisammakko.com

Kiitos vielä Vauhtisammakolle tunnista ja ensi viikolla jatkuu taas!:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *