29.1.2014

Mustaa ja valkoista kotiin

Sisustusinnostusta löytyy nyt enemmän kuin tarpeeksi ja huomaan koko ajan kotona miettiväni mitä kaikkea voisi kehitellä uuteen kotiin. Olen kierrellut kauppoja ja muutamia pieniä hankintoja jo ehtinyt tehdäkin, mutta “tarvelista” vaan kasvaa kasvamistaan:D Olen kuitenkin päättänyt, että aion pohtia hankintoja mahdollisimman tarkkaan, ettei tulisi tehtyä turhia ostoksia. Nettikauppojen selailu onkin parasta inspirointia myös sisustuksen saralla ja keräsin nyt muutaman mustavalkoisen kollaasin tuomaan sitä inspistä.

Ensimmäisenä syynääsin Zalandon valikoimaa, joka pursusi kivoja juttuja! Saunatakkeja, petivaatteita, tyynyliinoja ja pieniä säilytystarvikkeita löytyi vaikka minkälaisia. Erityisesti rakkauden palon sai aikaan ihana zeepra tyynypäällinen – se on miltein pakko laittaa tilaukseen!:)

1. Möve saunatakki

2. Zalando home pussilakanasetti

3. Authentics paperikori

4. Calvin Klein aamutakki

5. Pad must koristetyyny

6. Calando koristetyyny zeepra

7. Calando koristetyyny raidallinen

8. Apelt koristetyyny musta

9. Bloomingville 4 x valkoinen muki

10. Nomess Copenhagen läpinäkyvä kenkälaatikko

11. Rivaldale tuoksukynttilä

12. Sompex lamppu

Boozt.com valikoimasta löytyy Day home tuotteita, jotka ovat aivan ihania! Kotoa jo löytyykin merkin tuoksukynttilä ja huonetuoksu. Niitä voisin mieluusti kotiuttaa lisääkin. Myös Dayn tyynynpäälliset ovat jotain ihan täydellistä! Voisin asetella kollaasin kaikki kolme päällistä sohvan päälle. IHANIA!

1. Antique Candlestand

2. Day scent

3. Graphic square

4. Lasse flowee pot

5. Graphic stripes

6. Mansion Bowl

7. Graphic triangle

8. Vintage velvet c. c

9. Day scent

Sisustuspohdinnat jatkukoon ja Pinterestia pitää myös naputella ahkerasti inspiksen luomisessa!:)

 (Adlinks Zalando , Boozt.com )

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.