8.1.2014

Sporttaamaan

Aamutreenit on parasta mitä tiedän vaikkei musta aamuvirkkua koskaan saakkaan. Tänään olin aamupäivän töissä, jonka jälkeen suuntasin yliopistolle luennoille. Neljältä kotiin ja pikaisesti välipalaa nassuun ja seuraavaksi salille! Nää on mulle niitä kaikkein hankalimpia aikoja lähteä urheilemaan. Mieli tekisi vain jäädä sohvalle tai parhaassa tapauksessa ottaa päikkärit. Sitä helposti ajattelee, että kyllä mä kohta saan sen energian ja on sellainen olo, että haluaa lähteä salille. Mulle ei kyllä iltaisin valitettavasti tuu ikinä sitä oloa!!:D Se on vaan pakotettava itsensä treenikamppeisiin ja suunnattava salille. Heti treenin aloitettua olo on jo ihan eri ja tunnin hikoilun jälkeen vasta hyvä olo onkin. Kotiin päästyä on ihan voittaja olo!! Nyt siis trikoot jalkaan ja jalat ovesta ulos! Tehty treeni on paras treeni.

Mukavaa ja energistä keskiviikkoa kaikille!

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    N
    8.1.2014 at 18:20

    Tulipa hyvään aikaan tää postaus, istun nimittäin reenivaatteissa sohvalla odottamassa et tulee voimia liikkua salille päin!! :D nyt kone kiinni, ylös ja ulos !

    • Reply
      Mona
      8.1.2014 at 22:14

      Hih, mahtavaa!! :D Toivottavasti oli hyvä treeni!:)

  • Reply
    Tanja
    8.1.2014 at 21:37

    Me ollaan alettu käymään salilla aamuisin ennen töihin menoa. Herätys on klo 5, koira lenkille, salille ja aamupala mukaan töihin. Iltaisin uni tulee aika aikaisin, viimeistään puoli kymmeneltä. :)

    • Reply
      Mona
      8.1.2014 at 22:14

      No huh mä en ikinä pystyis viideltä nousee :D :D Vaikka äkkiä siihenkin varmaan tottuis??:D

  • Reply
    Minttu
    8.1.2014 at 23:12

    Mulle on melkein mahdottomuus kyetä lähteä treenaamaan, jos olen ensin tullut töistä kotiin. Ihan pakko ottaa välipalaa mukaan toimistolle ja käydä sitten “työmatkalla” salilla. Aamutreeneistä olen haaveillut, mutta suunnittelu on jotenkin huomattavasti helpompaa kuin toteutus. Ehkä sitten, kun aamut on taas valoisia, olisi vähän helpompi saada otettua itseä niskasta kiinni….

    • Reply
      Mona
      9.1.2014 at 09:22

      Toi onkin muuten hyvä tapa, että menee suoraan töistä!! Kotona tulee paljon helpommin jäätyä tekemään kaikkea muuta.
      Ja jep, toteutus on niin paljon vaikeampaa kuin suunnittelu aamutreeneissä!:D Mulle optimaalinen aamutreeniaika on noin 10 aikaan, mutta jos meen toimistolle kahdeksaksi niin ei oo toivoakaan mennä ennen sitä treenailemaan.. Kesällä on niin eri fiilis, kun on tosiaan valoa heti aamulla!!:) Sitä odotellessa;)

  • Reply
    Mikko
    9.1.2014 at 00:30

    Jee, sain myös itseni eilen PITKÄN tauon jälkeen taas salille. Ainoa sopiva aika itselleni on juuri tuo iltapäivä/ilta… Se on kyllä vaarallista, kun helposti sitä ottaisi vapaaillan ja vain olisi.
    No pakko sitä on kai vähän tsempata. Koitan myös elvyttää aamulenkit, ne ovat aika sopiva juttu itselleni. Ei mene aikaa matkoihin aamulla ja se on sitten tehty :) Ja ainiin saahan siitä sitä energiaa koko päiväksi.

    • Reply
      Mona
      9.1.2014 at 09:19

      Mahtavaa, hyvä Mikko!!!!:) Kyllä siitä tulee vaan niin hyvä olo ja fiilis, kun treenaa. Tsemppi treenirutiinien tekemiseen ja niistä kiinnipitämiseen!!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *