8.1.2014

Köynnökset olkapäillä

Vapaapäivät ja juhlat ovat nyt takana ja arki pääsee taas rullaamaan. Vaikka kaikki pyhät ihania ovatkin, niin kyllä arkikin taas maistuu loistavasti. Tälle kuukaudelle on ihan hurjasti ohjelmaa, joten blogi saattaa olla normaalia hieman hiljaisempi. Seuraavat pari viikkoa olen paljon toimistolla töissä ja keskiviikkona alkaa myös kevään ensimmäiset kurssit yliopistolla. Muutto lähenee kovaa vauhtia ja nyt elelläänkin laatikoiden ja sekasorron keskellä hetken aikaa. Pitäisi saada ylimääräiset kädet kaikkeen tekemiseen. Onneksi äiti lupasi tulla auttamaan pakkailuissa!<3 :)

Muutama asukuva olisi nyt laittaa – sillä koneelle oli jäänyt uudenvuodenpäivänä otetut asukuvat. Kävimme Eetun mummin luona päivällisellä vuoden ensimmäisenä päivänä ja otimme samalla muutaman kuvan asusta. Päällä oli uusi Asokselta saamani sininen French Connection paita. Olen totaalisen rakastunut siihen! Väri on ihanan pirteä ja olkapäillä olevat koristelut antavat kivasti särmää. Paita on nyt tällä hetkellä myös alennuksella!:) Tämä on melko pientä kokoa ja omani on M mikä vastasi mielestäni hyvin S kokoa. Paita löytyy täältä. (adlinks)

Paidan kanssa yhdistin By Malene Birgerin nahkahameen, mutta näitä kuvia katsellessa mielestäni kokonaisuus olisi ollut huomattavasti kivempi housujen kanssa. Hameesta itsessään tykkään kyllä ihan hurjasti, mutta jotenkin kokonaisuudesta tuli omaan makuuni liian raskas. Kevyet avokkaat olisivat varmasti tehneet asusta paremman, mutta tuona päivänä ei kyllä tarjennut pelkästään niillä. Seuraavaksi yhdistän uuden suosikkipaitani ehdottomasti housujen kanssa! Vai mitäs mieltä te olette?:)

Kengät: Aldo (vastaavat täällä)

Hame: By Malene Birger* (sama hame -50% täällä  vastaava täällä)

Paita: French Connection* (  täällä )

Laukku: By Malene Birger* (täällä)

(*giveaway/ Adlinks)

Laittakaahan tulemaan mielipiteitä miten te pukisitte tämän sinisen paidan köynnöksillä!!:)

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Angelicas Closet
    8.1.2014 at 16:40

    Really like the clutch!

    • Reply
      Mona
      8.1.2014 at 22:06

      Thanks Angelica <3 :) I like it also a lot! :) Hugs <3<3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *