2.1.2014

Ekat treenit ja lounasta

Tänään pääsin ensimmäistä kertaa tämän vuoden puolella hikoilemaan!:) Eilen painoi vielä pieni väsymys tiistain juhlimisesta, mutta tänään olo oli jo energinen ja kroppa huusi päästä treenaamaan!:) Vuodella 2014 suunnittelin myös hieman treenitavoitteita, mutta kirjoittelen niistä vielä erikseen. Liikunta – ja ruokapostauksia toivotaan usein, joten pyrin ehdottomasti petraamaan niiden suhteen tänä vuonna!

Tänään aloitin kevyesti ja suuntasin aamupäivällä Elixiaan juoksumatolle. Juoksumatto on edelleen yksi rakkaimmista treenikavereistani ja nautin matolla juoksemisesta ihan suunnattomasti! Monet ihmettelevät miten jaksan juosta tylsällä matolla, kun maisemat eivät vaihdu, mutta minulle se on kaikkea muuta kuin tylsää. Alkujaan mieltymys matolla juoksemiseen on lähtenyt siitä, että kärsin todella pitkään kamalista vatsakivuista. Matolla juostessa pystyin lopettamaan koska vaan, joka helpotti kynnystä lenkille lähtöön vaikka vatsa olisi ollut aikaisemmin kipeä. Minua usein jopa pelotti lähteä ulos lenkille, koska mikään ei ole niin kamalaa, kuin se että kesken lenkin tulee järkyttäviä vatsakipuja. Matolla aloin katsella ensin lempparisarjoja ja ajoitin lenkit joko Salkkarien aikaan tai Suurimman pudottajan tienoille. Jossain vaiheessa tein erilaisia musalistoja, jotka tsemppasivat matolla. Viimeisin villitykseni on Netflix, joka on vienyt minut ihan mukanaan! Matolla juokseminen sai Netflixin myötä ihan uuden ulottuvuuden. Pidemmätkin ajat hujahtaa ihan huomaamattaan jonkun koukuttavan sarjan parissa. Suosikkini on ehdottomasti tähän asti ollut House Of Cards. Odotan jo innoissani toista tuontantokautta!

Joulukuussa olin muutaman viikon flunssassa pienen kuumeilun kanssa, joten salilla en käynyt juuri lainkaan loppukuusta. Olikin niiiiiiin ihanaa tänään päästä taas vauhtiin. Pienikin treenitauko tekee nuutuneen olon ja huomaa miten kroppa kaipaa hikoilua. Tänään aloitin kevyellä 7km lenkillä ja aloitin myös uuden sarjan katsomisen. Monet ovat kehuneet kovasti Breaking Bad sarjaa ja ensimmäinen jakso vaikuttikin todella lupaavalle!:)

Lenkin jälkeen suuntasin hymyssä suin kotiin lounaalle. Herkuttelin ihan super hyvällä leivällä, jonka ihana Pirita toi tuliaisina meille uudenvuodenaattona:) Lautaselle eksyi myös salaattia, kurpitsaöljyä ja possua. Extrana myös yksi persimon. Olen totaalisen koukossa niihin. Kykenisin helposti syömään vaikka kymmenen persimonia putkeen:D Miten ne voivatkaan olla niin hyviä??:D

Vuoden treenit on nyt siis korkattu ja lisää on tulossa!:) Joulun jälkeen tekisi ehkä hyvää pitää myös pieni herkkulakko, mutta taidan jättää sen tänä vuonna väliin. Mieluummin vähän ja kohtuudella, kuin ei lainkaan. Totaalinen kieltäytyminen tuppaa ainakin omalla osallani tuottamaan melkoisia retkahduksia;)

Energistä ja terveellistä vuoden alkua kaikille!!:)

 

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Ruusu
    2.1.2014 at 19:27

    Hihi mäkin tykkään juosta matolla! :D Se on hyvä vaihtoehto lenkkipoluille varsinki täällä Suomen talvessa kun on joskus ihan kauheen liukasta, loskaa, lunta tai vettä sataa kaatamalla ni matolle vaan ni päivän lenkki tehty ;)

    • Reply
      Mona
      2.1.2014 at 21:32

      No todellakin!!:) Vaikka toki ulkonakin juokseminen kivaa on, mutta pahimmilla jääkeleillä kyllä saa olla melkoisen varovainen… Mä haaveilen vielä omasta juoksumatosta kotiin, mut se taitaa saada jäädä vielä pitkänajan haaveeksi..;)

      • Reply
        Ruusu
        2.1.2014 at 22:38

        Jep sama haave :D mutta todellakin aika kaukainen.. Mutta mitä ihaninta vuoden alkua Mona <3 ja tsemppiä treeneihin ;)

        • Reply
          Mona
          3.1.2014 at 22:00

          Kiitos Ruusu:) <3

  • Reply
    Jänis Joplin
    3.1.2014 at 01:26

    Popot oli ihan täydelliset, kiitos paljon. En malta odottaa niiden käyttöönottoa :-)

    -V

    • Reply
      Mona
      3.1.2014 at 22:01

      Voi miten kiva kuulla!!!!:) <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *