19.12.2013

Hyvinvointia luonnosta

Kuvat Hemmotteluhuone Sinulle

Tänään on hyvä päivä. Aamupäivän kiireiden ja tapaamisten jälkeen suuntasin puoli kahdeksi Sirkkalankadulle Hermmotteluhuone Sinulle kauneushoitolaan. Olin innoissani päästessäni blogin kautta testaamaan laadukkaiden ja ekologisten Dr. Hauschkan tuotteiden kasvohoitoa. Olen ehtinyt jo aikaisemmin tutustua muutamaan merkin tuotteeseen, joten pientä mielikuvaa sarjasta oli jo entuudestaan. Sen sijaan en osannut aavistaakkaan miten ihana Dr. Hauschka kosmetologi minua oli vastassa!!:) Sanna on toiminut todella pitkään alalla ja hänen ammattitaitonsa lisäksi minut vakuutti täysin hänen sydämellinen persoonansa <3 Miten avoin ja mukava ilmapiiri hoitolassa olikaan. Täytyy sanoa, että koko hoidon aikana minulla oli sellainen olo, kuin olisi pitkäaikaisen sydänystäväni kanssa höpötellyt. Toki hoidon lopussa höpöttämisestä ei enää ollut tietoakaan – olin nimittäin kohtuullisen rennossa olotilassa ihan hissukseen melkein unessa.

Dr. Hauschkan tuotteiden ollessa minulle vielä melko uusia tuttavuuksia oli erittäin mielenkiintoista kuulla niistä tarkemmin ammattilaiselta. Merkin filosofia poikkeaa ihonhoidossa hyvin paljon muiden merkkien periaatteista ja tavoista. Minun arvostustani merkki saa eniten puhtaudestaan ja siitä, että kaikki tuotteet ovat ekologisia. Sanna itse on herkistymien huipentuma. Oma äitini on vähän samaa kalipeeria ja todella monet tuotteet aiheuttavat yliherkkyyksiä ja allergisia reaktioita. Dr. Hauschkan tuotteissa ei ole käytetty lainkaan parabeeneja eikä ne sisällä mitään keinotekoisia hajusteita, väri- tai säilöntäaineita. Täten ne siis ovat omiaan myös niille, joille pienetkin määrät ylimääräisiä höttöjä aiheuttaa kutisevaa ihoa ja punaisia paiseita.

Hoitokokemuksesta minulla on pelkästään positiivista sanottavaa. Pitkä klassinen kasvohoito kesti ruhtinaalliset kaksi tuntia ja olin tämän hoidon jälkeen todella levännyt ja rentoutunut. Hemmottelua parhaimmillaan! Tässä on muuten ehkä paras viimetipan joululahjavinkki!! Kuka vaan nainen (ja miksei mieskin) olisi todella iloinen pienestä arjen hemmottelusta ja hetkestä itselleen. Mikäli siis esimerkiksi äidin tai tyttöystävän lahja on vielä hakusessa niin pikapikaa tilaamaan lahjakortti ihanaan kasvohoitoon!:)

Hoito alkoi rentouttavalla jalkakylvyllä. Samalla sain siemailla teetä ja raakasuklaata <3 Mä niin peukutan!;) Keskusteltiin samalla Sannan kanssa Dr. Hauschkan tuotteista ja oikeastaan vähän kaikesta muustakin!:) Mikäli minun jälkeeni ei olisi tullut seuraava asiakas olisin varmaan edelleenkin höpöttämässä Sannan kanssa;) Sanna joutui hoidon puolessa välissä sanomaan, että nyt laitetaan suut suppuun, että saan rentoutua täysillä! :D Hoidon ideana on hiljaisuus ja rentoutuminen, joten oli tosi kiva, että Sanna “pakotti” hoidon puolivälissä totaalisesti hiljentymään ja antoi luvan oikeasti rentoutua aivan täysin. Kaikki hieronnat kasvojen lymfakäsittelyineen oli jotain ihan taivaallisen ihanaa. Minä, joka en kovin usein pysähdy saati rauhoitu ja rentoudu, olin aivan todellinen pökkelö hoidon jälkeen. Meni muuten useampi minuutti ennen, kuin pääsin edes hoitotuolista ylös;D

Päällimmäisenä hoidon jälkeen mieleen jäi se miten tärkeää luomutuotteiden käyttö on. Olen jo pitkään arvostanut luomukosmetiikkaa ja esimerkiksi äitini on jo siirtynyt luomuun täysin. Hän jaksaa jatkuvasti muistuttaa minuakin siitä, että vaihtaisin ainakin ihonhoitotuotteet ja huulipunat luomuun. Toimin kuitenkin vielä toistaiseksi hieman arvojeni vastaisesti, sillä meikkilaatikosta sekä ihonpuhdistustuotteista löytyy edelleen paljon ihan tavallista kosmetiikkaa. Toki mukana on monia luomutuotteitakin, mutta ehdottomasti niiden määrää pitäisi lisätä. Dr. Hauschka on nyt ehdottomasti testilistani kärjessä ja aion tutustua näihin tulevaisuudessa paremmin ja jätän ainakin sen vanhan ikisuosikki Éstee Lauderin kasvoputsarin seuraavaksi hyllylle. Jais – en voi kieltää, etteikö se tule olemaan haastavaa;) Mutta ne omat arvot ovat tärkeitä ja niiden mukaan pitää myös toimia!:)

By the Way – IHANAA, että meillä täällä Turussa on näin ihana ekologinen hoitola!! :) Samoissa tiloissa on vielä kaiken lisäksi ekokampaajakin! Sanoinkin jo äidille äskön puhelimessa, että ei tarvii arpoa mihin hankkii äidille seuraavaksi  lahjakortin.;)

Suosittelen niiiiiiiiin lämpimästi Hemmotteluhuone Sinulle hoitolaa ja etenkin silloin, kun terveelliset elämäntavat ja luomutuotteet ovat lähellä sydäntä!

Kiitos vielä Sannalle, joka tarjosi ihanan ja rentouttavan kasvohoidon minulle <3 Oli todella ilo päästä kokeilemaan hoitoa ja samalla tutustua Sannaan.

 http://www.hemmotteluhuonesinulle.fi

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Ninni
  19.12.2013 at 21:23

  Voi kun ihanaa että kerroit tällaisesta paikasta! Perheellämme on Turussa hieman hakusessa tällaiset hemmottelupaikat; aiomme kokeilla tätä pitkän lomamme aikana. Kyllä vain, jopa mieheni on käynyt kanssani joitakin kertoja jalka- ja rentoutushoidoissa, ja pieni tyttäremme haluaa niihin myös (toki hänelle ne tehdään “lasten oman kaavan mukaan”) :)

  Vielä täydet pisteet luomukosmetiikalle; siirryin aikoinaan käyttämään luomua kosmetiikassa raskauden ja lapsensaannin myötä.

  KIITOS, Mona :)

  • Reply
   Mona
   22.12.2013 at 14:30

   Oi ihan mahtavaa, tuo kuulostaa super kivalle!! :) Kerro sitten mitä tykkäsit, jos ehditte tuolla käväistä!:)
   Ihanaa joulua Ninni <3 <3 :)

 • Reply
  -A-
  20.12.2013 at 09:46

  Mä olen kanssa käynyt tuolla ja on aivan mahtava paikka. Näin tuoksuherkkänä, kaikesta päänsäryn saavana oli ihana olla paikassa jossa on huumaavan ihanat tuoksut ilman päänsärkyä, kyllä ne luonnon aineet on vaan hyviä :)

  • Reply
   Mona
   22.12.2013 at 21:27

   Tosi kiva kuulla, että säkin oot tykännyt!:) Itse aion ehdottomasti suositella kaikille herkkiksille jatkossa tätä:)

 • Reply
  Kristiina
  20.12.2013 at 10:46

  Onpas upea paikka, tuonne haluaisin minäkin! :) Kiitos Mona eilisen postauksen linkistä ja vinkistä, löysin kohtuu läheltä yhden lääkärin, jolle todellakin voisin mennä! Pus <3

  • Reply
   Mona
   22.12.2013 at 21:30

   Turku visiitillä siis hetki myös rentoutumista;)
   Pus muru <3 <3

 • Reply
  Illu
  20.12.2013 at 15:07

  Myös tuon paikan kampaamopalvelut on pop! :)

  • Reply
   Mona
   22.12.2013 at 21:32

   No aivan varmasti!!:) Kiva, että löytyy ekokampaajia!!:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *