12.12.2013

Torstain kuulumiset

Heippa!! Täällä ilmoittautuu yksi väsynyt bloggaaja. Viimeiset viikot ovat menneet ihan hurjaa vauhtia ja hommia on riittänyt. Ajatukset ovat olleet vahvasti kodin myyntijutuissa, mutta arvatkaas mitä….. :) Me päästään näillä näkymin muuttamaan kuukauden päästä!:D Samalla on ihan super haikea olo, mutta kuitenkin niin intopiukea, etten meinaa nukutuksi saada:D Hih, kirjoittelen aiheesta lisää, kunhan hommat lähtee rullaamaan ja päästään asioissa eteenpäin:)

Eilen suuntasin taas Helsinkiin Bonnierin toimistolle. Meille oli järjestetty mukavat pikkujoulut ja oli niin ihana nähdä tyttöjä (ja Mikkoa:) ) pitkästä aikaa:) Tässä muutamia fiiliskuvia eiliseltä illalta.

U-P-E-A-T naiset <3 Char , Adalmina, Hanna ja Johanna.

Mukava ilta takana vaikka ajomatkat Helsinkiin yksin vähän tuntuivatkin tylsältä. Pääsispä Turusta vaikka puolessa tunnissa Helsinkiin. Se olis aika täydellistä!!:D

Tänään on hoidettu asuntoasioita ja käyty myös yhtiökokouksessa. Vakaa aikomus oli lukea tenttiin, mutta miten se taas sattuikin jäämään. Kädet on niin täynnä, että välillä tuntuu, että unohdan jo hengittää. Nyt huomaan, että odotan jo joulua kuin kuuta nousevaa. Me vietetään tämä joulu Eetun äidin luona ja sinne tulee kaikki sisaruksetkin, joten rauhallisuudesta ei kyllä ole tietoa, mutta ah on se vaan niin ihana päästä herkuttelemaan jouluruokia ja nauttimaan perheen kanssa vietetystä ajasta joulumielen keskelle:) Ihanaa, että joukossa on pieniä naperoita myös, koska pienten kautta joulu tuntuu aina ihan erityisen tunnelmalliselta ja ihanalta.

Sain tänään muuten kasaan kaikki Costumen tilaajat, joille lähtee lahjana ihanat Ecotools siveltimet!:) Iso kiitos kaikille tilaajille<3 Oli todella mukava kuulla, että olitte positiivisia idean suhteen. Toivottavasti saadaan vastaavanlaisia kehitettyä myös jatkossa!:) Laitan tähän vielä nimet, jotka ehtivät napata Ecotools kabuki setin itselleen.

Tiia K , Noora N , Saila K , Outi W , Sonja L , Katarina O , Mira J , Sanna L , Kaisa L , Hanna S , Anne J , Iida H , Anniina V , Jonna K , Hanna-Laura M, Anniina N , Heidi M, Pia R , Riikka K, Tiia P

Vinkkinä myös vielä, että Ecotools sai juuri omat FB- sivut auki, joten käykäähän tykkäilemässä!:) Tällä hetkellä heidän fb:ssä on menossa vielä joulukalenteriarvontoja!!:) Ecotools fb löytyy täältä.

Lehtitarjous on voimassa vielä sunnuntaihin asti, joten sen pystyy vielä hyödyntämään!:)

Nyt sen rutiininomaisen iltateen pariin ja peiton alle! Hyvää yötä kaikille <3

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Mikko
    13.12.2013 at 00:50

    Hauskaa, että pääsit mukaan – oli niin kiva nähdä! Rauhallista joulun alkua :)

    • Reply
      Mona
      13.12.2013 at 16:33

      Oli niin kiva nähdä ja pian nähdään taas!! :) <3

  • Reply
    Jonna
    13.12.2013 at 09:31

    Jee! :)) <3

    • Reply
      Mona
      13.12.2013 at 16:34

      Hih ihanaa, että tykkäsitte tästä ideasta!!! <3 :)

  • Reply
    Milla
    13.12.2013 at 20:08

    Voi vitsit, ihanaa!!! :) toivottavasti kaikki menee hyvin ja pääsette muuttamaan :) wau miten upea hannan mekko on!!!!

    • Reply
      Mona
      14.12.2013 at 20:00

      Hih, toivottavasti tosiaan!! :) Millään ei malttaisi odottaa enää:)
      Ja jep – WAU Hanna oli jälleen taas niiin upea mekkonsa kanssa:) Joka kerta hän vaan kaunistuu, jos se on edes mahdollista:)

  • Reply
    Laserskater
    14.12.2013 at 08:57

    Hienoja glamour-kuvia ja tuo tyttökuva on ihan <3 !

    • Reply
      Mona
      14.12.2013 at 20:00

      Eikö ookkin <3 Upeat kaunottaret <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *