12.12.2013

Inspiring blog: Negin Mirsalehi

Pitkään blogiani seuranneet varmasti muistavat, että minulla on ollut aina tapana lisätä inpiring blogs– tunnisteen alle blogivinkkejä. Viimeisestä inspiring blog- postauksesta onkin kulunut jo ihan liian kauan aikaa, joten päätin tarttua tuumasta toiseen ja tehdä pitkästä aikaa sellaisen!:)

Upeita ja inspiroivia blogeja on netti pullollaan. Blogien määrä on ihan hurjan iso ja niitä hyviä on aivan tajuttoman paljon. Minua usein harmittaa, etten mitenkään pysty seuraamaan kaikkia kauniita blogeja. Tykkään kerätä itselleni Blogilistalle, Facebookkiin ja kirjanmerkkeihin inspiroivia löydöksiä. Niiden poimintojen joukosta huomaan jääväni seuraamaan tiettyjä helmiä. Nykyään aika ei riitä kovin monen blogin seuraamiseen päivittäin, mutta kerran viikossa on ihana pitää hetki omaa aikaa ja selailla rauhassa mahdollisimman paljon blogeja ja inspiroitua niistä.

Tässä yksi uusimmista löydöistäni, johon olen aivan totaalisen rakastunut!!:) Upea kuvan kaunis Negin Mirsalehi. Taisin löytää kaunottaren Instagramin kautta. Suurin osa päivittäin seuraamista blogeistani ovat suomalaisia bloggaajia sekä ystäviäni. Heidän lisäksi seurattavien listalta löytyy muutama ulkolainen bloggaaja ja Negin on päässyt viime aikoina listalla korkealle. Lähes päivittäin tulen kurkanneeksi hänen sivuilleen ja aina asukuvia löytäessäni jään hetkeksi huokailemaan. Nainen on niin kaunis ja upea, että silmä ihan lepää:) Hänellä on myös mielettömän upea tukka, josta otin itseasiassa hieman vaikutteita omaan pikkujoulukampaukseeni, vaikka omat karvani ovatkin hieman eri luokkaa;) Tämän naisen blogista inspiraation saaminen on siis taattua!

Kuvat: http://www.neginmirsalehi.com

Rakastan Negin naisellista, mutta särmikästä tyyliä. Hän osaa yhdistellä vaatteita mielenkiintoisesti ja saa asut aina näyttämään upeilta yllään.  Ihailen myös hänen tapaansa laittaa hiuksiaan. Asukuvia selatessa huomaa, että hänen hiuksensa ovat ihan aina todella laitetut. Itse olen hiusten suhteen hieman laiska, joten Negin inspiroi itseänikin hieman useammin vaivautumaan hiusten kiharrukseen ja suoristamiseen:) Ihana, ihana blogi, joka pitää ehdottomasti kurkata!!!:)

Mitä mieltä olette sellaisesta postauksesta, johon kerättäisiin teidän lukijoiden lempparibloggaajia tai omia blogeja ja poimisin sitten niistä vaikka 5-10 blogia tänne inpiroiva blogi tunnisteen alle?:)

Tai sitten toinen vaihtoehto on, että linkittäisitte kommenttiboksiin jonkun bloggaajan asukuvan, joka inspiroi teitä suuresti? :) Voisin kysellä sitten näiltä bloggaajilta lupia kuvien lainaamiseen ja kerätä niitä yhteen postaukseen “inspiraatioläjäksi” ! :)

Ihanaa torstaita kaikille ja iso kiitos edelliseen postaukseen tulleista palautteista!! Olette ihania ja teette tästä bloggaamisesta ihan parasta. Vuorovaikutus teidän lukijoiden kanssa on ehdottomasti blogin parasta antia. Vaikken ihan aina ehdi kaikkiin kommentteihin vastata, jokaisen kommentin luen aina ajatuksella <3 :)

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Pinja
  12.12.2013 at 11:49

  Itekin oon jonkun aikaa Neginin blogia seurannut ja on ehdottomasti yks mun lempiblogeista :) ihan uskomatonta että blogi on perustettu vasta vuosi sitten ja jo nyt Negin on päässyt hurjan pitkälle!

  • Reply
   Mona
   12.12.2013 at 23:05

   Ihan huikeeta todellakin!!! :) Täysin ansaitusti kyllä:)

 • Reply
  Milla
  12.12.2013 at 12:55

  Wau mikä kaunotar!!!! Täytyy tutustua blogiin :) sun kautta oon löytänyt tosi monta blogia eli nää postaukset on tosi kivoja :)

  • Reply
   Mona
   12.12.2013 at 23:06

   Jes, ihan mahtavaa, että oot tehnyt uusia löytöjä!!:) Näitä siis jatkossakin lisää!!:)

 • Reply
  Viivi
  12.12.2013 at 12:55

  Aiotko vastata edellisten postauksen kommentteihin? Ennen vastailit jokaisen postauksen kommenttiin mutta et enään :( Eihän niitä niin paljoa tule kuin joillekkin..

  • Reply
   Mona
   12.12.2013 at 15:17

   Heippa Viiva! Ehdottomasti aion kyllä, kunhan ehdin hetkeksi istahtaa koneelle ajan kanssa. Tämä viikko on ollut niin täynnä kaikkea, että ajatukset ovat olleet paljon muualla ja olen ollut myös todella väsynyt. Minusta kommentteihin on ihana vastata aina niin, ettei ole häiritseviä asioita ohella vaan saan keskittyä vain niiden vastailuun rauhassa hyvällä fiiliksellä. Täällä blogissa kun ei aina näy kuitenkaan ne kaikki asiat mitä arki pitää sisällään. Se etten aina ehdi ajan kanssa vastata ei kuitenkaan missään nimessä tarkoita, ettenkö arvoistaisi jokaista kommenttia, jonka saan.

 • Reply
  Mrs.K.
  12.12.2013 at 14:14

  Tiedän!! :)

  Minäkin hänet vahingossa Instagramista löysin ja olenkin innolla seuraillut asuja ja hius-kuvia!! Ihania kaikki!

  • Reply
   Mona
   12.12.2013 at 23:08

   No niinpä – ihania kaikki!!! :)

 • Reply
  Ansku
  12.12.2013 at 18:35

  Kaikki inspiraatiojutut kyllä kiinnostavat, joten ilman muuta sellaisia kehiin vain, ja ihan minkä tavan sitten parhaimmaksi valitset!

  • Reply
   Mona
   12.12.2013 at 23:11

   Hyvä, hyvä, hyvä!!!! :) Kehitellään siis jotain kivaa inspiroivaa läjäystä!! :)

 • Reply
  Katya
  13.12.2013 at 11:59

  Negin on kyllä upea ilmestys, voi ku iteki jaksais liikkua aina yhtä huolitellun näkösenä! :D

  • Reply
   Mona
   16.12.2013 at 00:04

   No niinpä!! :) Mieletön inspiroija :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.