10.12.2013

Decor inspiration

Vietin viime viikolla mukavaa arki-iltaa ystäväni luona leipoen. Samalla räpsin hänen upeasta kodistaan details kuvia ja ajattelin nyt ilahduttaa blogiakin näillä. Ainakin itse saan kuvista hurjasti inspiraatiota sisustukseen. Ystäväni koti huokuu kauneutta ja nyt joulun lähestyessä upeita ja ihania ideoita joulukoristeluun. Antaa siis kuvien taas puhua puolestaan.

Mitäs tykkäätte?:) Toivottavasti joku muukin sai näistä hyvää joulufiilistä ja inpiraatiota kodin kaunistamiseen!:)

Ihanaa tiistaita kaikille <3

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN // INSTAGRAM

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Milla
    10.12.2013 at 12:10

    tää oli kyllä taas kunnon inspiraatio pläjäys!! :D tosi hauska juttu, vaikka noi joulukoristeet ja värit ovat tosi modernit niin silti huokuu joulufiilis!! mä itse ainakin tykkään paljon enemmän tällaisista somistuksista kun niistä perinteisistä joita näkyy joka blogissa. tää oli siis tosi hyvä postaus, kiitos! :) sain superisti inspiraatio ensi joulun koristelua varten!!! toivottavasti seuraavaa joulua juhlitaan iki omassa asunnossa :p mulla tuli ihan randomisti tällainen kysymys kun että millaista musaa sä kuuntelet? :D olis kiva jos tekisit jossain vaiheessa sellasseen playlist tyylisen postauksen :)

    • Reply
      Mona
      12.12.2013 at 21:59

      Jee kiva kuulla, että tästä sai inspistä!!! :)
      Mä kuuntelen musiikka todella laidasta laitaan!! :) pistän ylös tuon playlist jutun!!:) Voisin tehdä vaikka treenilistaa. Siellä yleensä kuuntelen jos jotain kuuntelen. Mutta siis ihan robinista metallicaan menee :D :D

  • Reply
    mami
    11.12.2013 at 08:04

    Niin kaunista ja seesteistä :)

    • Reply
      Mona
      12.12.2013 at 22:00

      No eikö!! <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *