9.12.2013

Kaunista viikkoa kaikille!

Heippa ja kaunista viikkoa kaikille!:) Joulu vain lähenee ja vuoden viimeiset päivät hupenevat silmissä! Tulimme eilen Porista niin myöhään kotiin, että linnottauduin vain sohvalle katsomaan leffaa, jonka jälkeen pujahdin peiton väliin nukkumaan. Tänään aamupäivä on kulunut töitä tehden ja ehdinpä vielä ystävän kanssa kahvillakin käväistä yliopistolla. Iltapäiväksi suunnitteilla on salilla treenailua ja kaupungilla kiertelyä. Muutamien joululahjojen hankinta on vielä työn alla, joten niiden perässä pitää lähteä suunnistamaan kauppoja ja illalla ajattelin laittaa viimeiset tilaukset menemään netin kautta hankittaviin lahjoihin.

En taida olla ainut jolla on joulukuussa sellainen olo, että tekemistä olisi oikeasti vaikka jokaiselle varpaalle ja sormelle jakaa…? Minusta tuntuu, että kiire on jokaisen mielessä ja monilla on tarve saada kaikki hommat valmiiksi ennen joulua. Ainakin mulla on sellainen olo, vaikka turhaa se loppujen lopuksi on kauheasti kiirehtiä. Ei ne hommat kuitenkaan jouluksi lopu:D Olen huomannut, että omaa jaksamista auttaa todella paljon se, että uskaltaa antaa itselleen aikaa rauhoittua ja vain olla välillä. Vuoden 2014 tavoite tuleekin omalta osaltani olemaan ajankäyttö ja sen selkeämpi jakaminen työ- ja vapaa-aikaan. Silloin varmasti saa enemmän itsestäänkin irti. Jälleen kerran otan tavoitteeksi myös opiskeluihin panostamisen..:D Mitä teillä on mielessä vuoden 2014 suhteen?:)

Arkihöpinät nyt kuitenkin sikseen, nimittäin halusin tulla tänään vinkkaamaan teille pitkäaikaisen yhteistyökumppanini Yves Rocherin kampanjasta, jossa voi voittaa matkan Pariisiin!:) (Adlink)

Yves Rocher kerää nyt Style Secrets salaisuudet kokoon ja jakamalla oman salaisuutesi osallistut huikeaan palkintoon, jossa voit voittaa matkan kauniiseen Pariisiin <3 :) Moni blogiani pidempään seurannut varmasti muistaa, että minulle Pariisi on äärimmäisen rakas ja täynnä hyviä muistoja. Ensimmäisenä kaupungista tulee aina mieleen rakas ystäväni, jonka kanssa pääsimme vihdoinkin tänä kesänä matkustamaan Pariisiin yhdessä puolisoidemme kanssa. Pariisi oli myös ensimmäisiä kohteita, jonne matkustin kullan kanssa. Kaksi reissua Pariisissa ei riitä mihinkään! Voisin vaikka tältä istumalta lähteä ystäväni kanssa viettämään tyttöjenviikonloppua kaupunkiin:) (Adlinks)

Tyylisalaisuuksien joukosta löytyy myös minun jakamani vinkki, joten käythän tykkäilemässä ja jakamassa myös oman salaisuutesi!:)  Tunnustaako joku teistä käyttävänsä samaa kikkaa, minkä minä paljastin ?:) (Adlinks)

Minun vinkkini lisäksi moni muu bloggaaja on jakanut sivulla oman salaisuutensa ja paljastanut hauskimmat vinkit!:) Toivottavasti joukkoon saadaan myös paljon teidän kivoja niksejä!:) Käykää siis kurkkaamassa kamppis täältä. (Adlink)

Nyt pidän pienen kahvitauon kullan kanssa, joka lähtee myöhemmin vielä iltavuoroon. Näissä päivissä, kun Eetu lukee tentteihin kotona on parasta toisen läsnäolo:) Vaikkei meillä mitään kovin hohdokkaita keskusteluja voikkaan olla, kun toinen pänttää nenä kiinni kirjassa ja toinen naputtaa tietokonetta, niin se rakkaan läsnäolo on kuitenkin ihanaa:) Hassua, mutta näin se vaan menee.

Oikein ihanaa ja kauneuden täyttämää viikkoa kaikille <3 :)

Ps. MONA25 koodilla saa vielä muutaman päivän 25% alennusta Yves Rocherin koko tilauksesta (16.12 asti)!! Nyt kannattaa käyttää siis viimeistään koodi hyväksi :)

( Yves Rocher Adlinks)

You Might Also Like

11 Comments

  • Reply
    Jonttu
    9.12.2013 at 16:28

    Mukavaa joulunalusaikaa sinullekin.

    Olenko ymmärtänyt muuten väärin, että Eetu tuossa jo jossakin postauksessasi ehti valmistumaan? …ja edelleen lueskelee tenttiin. :) Ehkä minulta meni jotakin ohi.

    • Reply
      Mona
      9.12.2013 at 16:33

      Hih, saattanut tosiaan hiukan sekottaa nää mun maininnat.. Hän opiskeli vielä keväällä kahta tutkintoa samaan aikaan!:) Keväällä sai insinöörin paperit valmiiksi ja nyt jatkaa vielä kauppakorkeassa opintoja. Nyt hän sai jouluksi kandinkin kuntoon.. Melkonen puurtaja tuon koulun kanssa!! :D

  • Reply
    Jonttu
    9.12.2013 at 16:46

    Huh. Onnittelut. Ahkeruus palkitaan.

    • Reply
      Mona
      10.12.2013 at 12:41

      Hih, niinhän se on :) Kiitos onnitteluista Eetun puolesta:)

  • Reply
    -H
    9.12.2013 at 17:26

    Aivan ihana toi ensimmäinen kuva :)

    • Reply
      Mona
      10.12.2013 at 12:42

      Kiitos murunen <3 :) Sinä se ihana olet :)

  • Reply
    Angelicas Closet
    9.12.2013 at 18:42

    Love your necklace in the first picture!

    • Reply
      Mona
      10.12.2013 at 12:42

      Thank you dear <3 :)

  • Reply
    Milla
    9.12.2013 at 20:18

    Mä en jostain syystä saanut avattua tuota sun vinkin linkkiä :( Olisi kovasti kiinnostanut sun kauneusvinkit :)

    • Reply
      Milla
      9.12.2013 at 20:20

      Nyt sain sen näkyviin kun menin normaalisti yves rocherin kautta!!! :) mä teen ihan samaa kun sä!! :D sillä saa tosi luonnollista punaa :) kiran vinkkiä käytän myös tosi usein!! :) mun mielestä ponnari näyttää super hyvälle tollain !!

      • Reply
        Mona
        10.12.2013 at 12:43

        Joo en saa siihen suoraa linkkiä pelkästään mun vinkkiin, mutta hyvä, että löytyi!! :) Kiran vinkki on loisto!:) Ja hän on kyllä muutenkin sellainen upeus, että oksat pois :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *