5.12.2013

By Malene Birger outfit

Viime viikonloppuna kävimme kullan kanssa kaupungilla kiertelemässä ja päälleni päätyi uudet Boozt.com:sta saamani By Malene Birgerin ihanuudet. Nettikauppaan on siis vastikään tullut merkin valikoimaa ja ainakin itse rakastan By Malene Birgerin tuotteita hurjasti.

Tekonahkahame on super söpön mallinen ja mukava päällä. Sen kanssa, kun yhdistää harmaan rennon paidan tulee kokonaisuudesta mukavan arkinen olematta kuitenkaan tylsä. Paidassa tykkään kovasti sen yksityiskohdista – vetoketjuista sivuilla ja takaosan läpinäkyvästä kankaasta. Harmaat svetarit ovat ehdottomasti yksiä tämän syksyn ja talven käytetyimpiä paitoja pehmoisten harmaiden neuleiden lisäksi. Eilen Jenny’Storessa käväistessäni huomasin, että kyseistä hametta löytyy myös Jennyn valikoimastaan, joten täällä Turussa päin liikkuessa kannattaa käydä kurkkaamassa heidän By Malene Birger valikoimaa:)

Kaulassa roikkuu Pikkujouluasu– postauksessakin nähty iso helmikoru. Tuo on ollut nyt useampana päivänä kaulassa. Kauniit helmet tuovat moneen asuun lisää särmää ja mielenkiintoa. Käteen vielä über suloinen bling bling clutch. Arkena sitä voi hyvin käyttää isomman laukun sisällä kännykän ja huulipunan pussukkana:)

Kuvat, Eetu 

Kengät: Aldo

Hame: *By Malene Birger @Boozt.com

Paita: *By Malene Birger @Boozt.com

Kaulakoru: *By Malene Birger @Boozt.com

Laukku: *By Malene Birger @Boozt.com

(*giveaway / Adlinks)

 

Mitäs mieltä olette tästä kokonaisuudesta?:)

 

Sitten vielä loistavia tarjouksia ja kamppiksia yhteistyökumppaneilta satelee kasapäin. Keräsin tähän vinkiksi mielestäni parhaimmat!:)

 • Yhteistyökumppani Zalando tarjoaa tämän viikon ajan veronpalautuksien vuoksi 10% alennuksen koko valikoimastaan! Alennuksen saa koodilla: VEROZA13

koodin ehdot:  * Etukoodi on voimassa 4. – 9.12.13| Edun voi käyttää vain kerran ja se on lunastettava ennen tilauksen vahvistamista | Tilauksen vähimmäisarvo 50,00 € | Koodia ei voi yhdistää muihin alennuksiin | Yksittäiset tuotteet voivat olla poissuljettuja.

 • Zalandolla on myös kamppis, jossa valikoiduista koruista saa 20% alennuksen. Korut löytyy täältä.
 • Nellyn joulukalenteri löytyy täältä, jossa on päivittäin vaihtuvat megatarjoukset.
 • Yves Rocherilla on toimitukset ilman postikuluja koko joulukuun ja tällä hetkellä heillä on kaikki tuoksut tarjouksessa. YR on täynnä loistavia joululahjaideoita:) Koodilla MONA25 saa YR:ltä koko ostoksesta 25% alennuksen!!! :) Kannattaa ehdottomasti käyttää hyödyksi. Koodi on voimassa vielä 16.12 asti.

(Adlinks)

Ihanaa torstaita kaikille!!:) Ps. Muistakaa käydä osallistumassa Braunin arvontaan niin blogissa kuin Instagramissa!!:)

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Jonttu
  5.12.2013 at 10:14

  Sulle sopii hyvin violetti luomiväri. :)

 • Reply
  Enni
  5.12.2013 at 11:25

  Kiva asu! :)

 • Reply
  Lara
  5.12.2013 at 12:10

  Tosi kiva asu, jotenkin toi tumma silmämeikki kruunaa kokonaisuuden! :)

 • Reply
  Milla
  5.12.2013 at 12:44

  Sulla on ihan täydelliset laineet!!! Miten oot tehnyt noi?? :) teitkö vaan GHD:llä isompia osia kerrallaan? asu on Super söpö ja sun näköinen :) noista kengistä en edes jaksa enään sanoa mitään….. täydellisempääkin täydelliset!!! oon niin kateellinen!! .. edelleen :D sulle sopii hyvin vähän rockimpi meikki! varsinkin tän asun kanssa, kun siinä on simppelit mallit ja värit :) mustakin on tosi kiva pukeutua perus väreihin ja malleihin ja sitten räväyttää joko kampauksella, koruilla tai esim huulipunalla/luomivärillä :)

 • Reply
  Stiina
  5.12.2013 at 14:37

  Todella tyylikäs ja rento kokonaisuus! Tuo paita on kyllä ihana. :)

 • Reply
  Camilla
  5.12.2013 at 15:22

  Aivan upea kaunotar ja asu! :)

  http://camillan-live-love-learn.blogspot.fi/

 • Reply
  Angelicas Closet
  5.12.2013 at 18:46

  Cute outfit! :) Love By Malene Birger!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *