3.12.2013

Kirjastosillalla

Ohhoh – koko päivä mennyt, etten ole ehtinyt blogin puolelle lainkaan.. Ensin nukuin aamulla suunnitellusta ajasta reilusti pommiin ja ohjelmat menikin sen myötä vähän uusiksi. Salilla onneksi ehdin käydä ja saada siellä kunnon hien pintaan. Treeni tekee päivästä kuin päivästä aina paremman!:) Aamu tai aamupäivä treenit ovat aina vaan parhautta vaikka salille lähtö onkin allekirjoittaneelle äärimmäisen vaikeaa aamuisin.

Illalla kävimme kullan kanssa kävelyllä ja suuntasimme samalla Kirjastosillan avajaisiin. Paikalle oli kertynyt ihan hurja määrä ihmisiä ja sillalla järjestettiin “hieno” valoshow. Hieno on hipsuissa siksi, ettemme juuri esitystä nähneet väkijoukon takaa:D Muutama hulppea tuliräjähdys kyllä näkyi kauas!:)

Sillasta tuli minusta todella hieno!:) Oliko teistä joku paikan päällä katsomassa showta ?:)

Nyt hyökkään taas niiden rästissä olevien koulujuttujen pariin!!;) Huomenna heti aamulla luvassa kiva kamppispostaus, joten pysykäähän kuulolla!!:)

PS!! Vielä muutama tunti jäljellä Nellyn tämän päivän kivaa kalenteriluukkua!!:) Käykäähän kurkkimassa täältä. Ihan huikean upeita bilevaatteita taas tarjolla:) (Adlink)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Hilla - Cloudberryslife
    6.12.2013 at 00:49

    Moikka Mona! Mä olin siellä avajaisissa ja kuvista päätellen aika samassa kohtaa. Eipä siitä oikeen mitään nähnyt, mutta ne pari mojovaa räjähdystä ainakin herätti.:D Ja uusi silta on kyllä hieno, kelpaa tepastella yli. :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *