15.11.2013

Torstain touhuja

Onnistunut torstai on tehty puhetekniikan kurssista, Fontanan lounaasta sekä Le Follien kantisillasta. Päivä on pitänyt sisällän siis mukavaa puuhaa ja etenkin Le Follien kantisillan muotinäytöksessä mallina oleminen oli aika hauskaa touhua! Rakas mussukkani toimi taas paparazzin virassa, joten kuvia illasta tulossa pikimiten. Kuvista puheen ollen tietokoneelta löytyy tällä hetkellä ehkä enemmän kuin koskaan kuvia, jotka pitäisi julkaista tänne blogiin. Niitä on salakalavasti päässyt kertymään aivan tajuton määrä. Ainakaan ihan heti ei lopu blogimateriaali – tosin ikinä ei ole vielä tullut tilannetta, etten tiedä mistä ottaisi kuvia. Ideoiden loppuessa voi vain napata kameran kouraan ja lähteä vaikka kävelylle niin johan löytyy taas kohteita!:) Ai niin ja arvatkaa onko asuntokuumeen lisäksi taas objektiivikuumekin päällä;)

Päivän touhujen jälkeen parasta on heittäytyä mukavissa kotivaatteissa sohvan pohjalle tekemättä mitään – oikeasti kirjoitan kyllä nytkin tätä postausta täältä sohvan pohjalta;) Sain OnePiecelta uuden jumpsuitin ja Eetu puseron. OnePiecen haalarit on ihan mun suosikkeja. Mikään ei oo parempaa, kuin tulla kotiin ja vaihtaa vaatteet jumpsuittiin. Edelleenkään ulos en kehtaa haalarissa lähteä, mutta parempaa kotiasua saa kyllä hakea. Tämän harmaan ihanuuden  päädyin valitsemaan sen istuvuuden takia. Eetu sai kyllä revittyä tästä aika hyvin huumoria. Joo kyllähän mä vähän näytän olevan nakinkuoressa tuo päällä..;D

Huomenna to do listalla on taas vaikka mitä, mutta ainakin koitan saada noita kuvia vihdoin ja viimein käytyä läpi. Budapestistakin on vielä rutka määrä kuvia julkaisematta. Nyt siis peitto niskaan, nukkumaan ja aamulla pirteänä ylös. Kuullaan huomenna!

Ps. Jaksan edelleen iloita noista maailman upeimmista villasukista, jotka olen saanut ihanalta lukijalta Miialta <3

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Jonttu
    15.11.2013 at 09:33

    Söpöjä ootte. :)

  • Reply
    Liisi
    15.11.2013 at 10:00

    Voi, että kun on ihanat villasukat!! <3

  • Reply
    miia
    15.11.2013 at 19:02

    Ihana Mona <3

  • Reply
    mami
    15.11.2013 at 21:16

    Murut <3

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *