13.11.2013

Karvaliivi ja kuulumisia

Laitoin isänpäivänä ensimmäistä kertaa päälle aivan mielettömän ihanan Brand Gallerysta saamani Supertrash merkin karvaliivin. Olen aivan myyty tälle. Liivi on monikäyttöinen ja tuo särmää monenlaisiin asuihin. Laitoin liivin ulkona takin päälle ja sisällä pidin sitä vielä paidan päällä. Aivan ihana ja niin pehmoinen. Tykkään erityisesti liivin nahkaisista yksityiskohdista. Iso kiitos siis Brand Gallerylle. Tämä tulee varmasti olemaan talven aikana paljon käytössä. Huomasin muuten Brand Galleryn fb-sivuilta, että heillä on nyt alkanut Mid Season Sale. Kannattaa siis käydä kurkkimassa! Minä olen erityisesti ihastunut juuri näihin Supertrashin vaatteisiin ja yhdet mageat saappaatkin merkiltä löytyi heidän valikoimastaan, joita vielä jäin hieman miettimään:)

Kengät: Donna Piu
Housut: Make way* täällä
Paita: Massimo Dutti
Takki: Glamorous* @Evechic
Karvaliivi: Super Trash* @Brand Gallery
Laukku: Mulberry
(*giveaway / Adlink)

Isänpäivä meni niin hirmuisella tohinalla, ettei ehditty pahemmin parempia asukuvia ottaa. Kuvien ottoa ei myöskään yhtään helpota se, että pimeää tulee jo neljältä! Ihan järjetöntä. Kirjoitan tätäkin postausta nyt kellon ollessa vajaa neljä ja ulkona on jo ihan hämärää. Huomaan selvästi omassa fiiliksessäni eroa, kun valoisa aika vähenee. Olen vakavasti harkinnut kirkasvalolampun hankintaa. Onko teillä kokemuksia niistä?

Tällä hetkellä on muutenkin miljoona asiaa mielessä niin työ, koulu kuin muissakin jutuissa, että lisäenergia tulisi tarpeen. Olen muuten huomannut, että blogi elää aina ihan täysin oman energian ja fiilisten mukaan. Viime päivinä olen ollut todella väsynyt ja se näkyy heti postausten määrässä. Tavallaan sekin on hassua sillä täällä blogin puolella oleminen on aina todella terapeuttista. On ihana tehdä inspiroivia kollaaseja, muokata kuvia, selailla nettikauppoja ja ennen kaikkea lukea teidän ihanien kommentteja. Välillä kuitenkin oman olon ollessa väsyneempi ei vain yksinkertaisesti saa itsestään irti samalla tavalla. Toisaalta en haluaisi tulla blogiin kertomaan niistä huonommista tunteista, koska tämä on aina ollut se paikka, jossa voi irrottautua arjesta ja nauttia niistä pienistä kevyistä aiheista, joista saa aina iloa ja energiaa. Välillä tekee kuitenkin hyvää vähän purkaa tuntoja.

Yksi iso asia, joka tällä hetkellä mietityttää on asunto. Rakastan meidän kotia ja tämä on ensimmäinen oma ja yhteinen koti Eetun kanssa. Tähän on muodostunut jo todella luja side. Haluaisin kuitenkin jotain muutosta. Kaipaan kotia, joka on täysin oman näköinen. Kotia, jossa ei ärsyttäisi pienet jutut. Olen yleisestikin todellinen kotirotta, jos niin voi sanoa. Eikös ravut olekin horoskoopinkin mukaan niitä, joille koti on kaikki kaikessa;) Jos näin on olen todellakin tyypillinen rapu. Minulle koti merkitsee niin paljon. Se on paikka, jossa haluan voivani kokea olevani turvassa. Se on paikka, jossa voin rentoutua. Se on paikka, jonne on ilo kutsua rakkaimpia ihmisiä viettämään aikaa. Vaikka nykyinen koti onkin ihan huikean hyvä meidän nykyiseen tilanteeseen verrattuna, kaipaan silti jotain valmiimpaa (ja enemmän kaappitilaa). Kaikki ei valitettavasti ole kuitenkaan aina niin yksinkertaista. Mikään ei tule ilmaiseksi, eikä asunnon vaihto ainakaan. Meikäläisen kärsimätön luonne ei auta yhtään asiaa. Vaikka väitän olevani todella järkevä monissa asioissa, olen silti enemmän tunneihminen. Teen nopeita päätöksiä ja luotan siihen mitä sydän sanoo ja pelottavan usein unohdan sen mitä järki sanoo. Päivääkään en ole kuitenkaan tähänastisia päätöksiä katunut. Uskon siihen, että sydämen sanomalla on tarkoituksensa ja jos liikaa miettii kaikkea voi jäädä moni asia välistä. Toisaalta pitää muistaa miten hyvin omat asiat oikeasti ovatkaan juuri nyt. Minä olen itse itseni pahin kritisoija ja kaikki kiire ja stressi ovat aivan täysin itse aiheutettuja.

Vaikka haaveilen nyt muutosta ja tiedän pettyväni todella pahasti mikäli se ei onnistu, niin ei se asioita muuta oikeasti mitenkään huonompaan suuntaan. Edelleen meillä on koti, jossa on oikeasti hyvä olla ja ennen kaikkea mulla on ihana ja niin hemmetin rakas Eetu rinnalla. Mä niin arvostan sitä miten Eetu jaksaa tukea mua aina kaikissa asioissa ja päätöksissä. Olen todella impulsiivinen ja temperamenttinen tunteiden puolelta ja suuttuessani on Eetu aina se, joka saa kokea sen mun järjettömän räjähtämisen etulinjassa. Täytyy sanoa, että olen neljän vuoden aikana rauhoittunut todella paljon ja Eetulla on nimenomaan ollut siihen ihan hurja vaikutus. Me tasapainotetaan toisiamme juuri hyvin siinä, että mä meen aina ensin tunteella ja Eetu taas on meillä se järjen ääni. En olisi koskaan voinut kuvitellakaan, että pystyn rakentamaan toiseen ihmiseen niin lujan ja luottamuksellisen siteen, kuin olen rakentanut Eetuun. Me ollaan todella monissa asioissa kuin yö ja päivä, mutta kaikkein tärkeimmät elämänarvot meillä on tismalleen samalaiset. Vaikka toinen ärsyttääkin välillä (lue: aika usein) paljon niin siitä huolimatta se on vaan osa sitä normaalia arkea. Olisi aika tylsää, jos koskaan ei tulisi mitään sanottavaa;)

Onneksi siis Eetu on pitänyt mut maan tasalla tämän haaveilun asunnonkin suhteen, jotten tule ihan niin korkealta tippumaan, jos kaikki ei menekkään juuri niin kuin olisin toivonut. Uskon vakaasti, että kaikella on aina tarkoituksensa. Tässä asunnon haaveilun lomassa tapasin muun muassa erään ihan ihan huikean hyvän tyypin, joten eipä tämäkään haaveilu ollut ihan turhaa:)

Tulipas melkoinen vuodatus, mutta nyt jo pienen turinoinnin jälkeen olokin on paljon parempi. Onko siellä ruudun toisella puolella muita, joilla tämä pimenevä talvi saa aikaan energiatasojen laskua?

Ps. Sain eilen Orange is new black sarjan loppuun ja en kestä, että toinen tuotantokausi tulee vasta alkuvuodesta!!:D

Pps. Nuo asukuvissa olevat uudet mustat farkut (Bubbleroomin omasta mallistosta ) ovat ihan järjettömän hyvät! Lähes identtiset Dr. Denimien kanssa, mutta hinta on paljon pienempi. Voin lämpimästi suositella:) Löytyy täältä (adlink) .

You Might Also Like

26 Comments

  • Reply
    Jonttu
    13.11.2013 at 17:57

    Tosi ihana postaus. Kiva lukea myös ihan sinun omista kuulumisista. Kirjoitat tosi kauniisti Eetusta.

    Jaksamisia väsyttäviin talven hetkiin.

    PS. Nuo kengät ovat aivan ylisöpöt.

    • Reply
      Mona
      13.11.2013 at 22:24

      Kiitos Jonttu<3:) Sä oot niin aurinkoinen aina<3
      Noi kenkulit on kyllä ollut aikoinaan tosi hyvä hankinta:) Näissä kuvissa ne tosin näyttää hassun vaaleilta vaikkeivat sitä oikeasti ole.

  • Reply
    mami
    13.11.2013 at 18:36

    Ole huoletta Monsku, ei aina tarvi jaksaakaan ja postaus tahtisi on ollutkin ihan huikea! Mielestäni yksi postaus päivää kohti riittää vallan mainiosti :)

    Taidetaan olla molemmat turhaan stressierkkejä… pitäisi osata ottaa asiat rennommin ja luottaa ihan oikeasti, että ennemmin tai myöhemmin asiat kyllä järkkääntyy.

    Raksu muru <3

    • Reply
      Mona
      13.11.2013 at 22:26

      Pitäs tosiaan…;) Ainakin sun ruususeni!! :D <3 Sä oot vielä enemmän stressierkki ku mä;D
      Raksu, oot korvaamaton <3

  • Reply
    konkistadori
    13.11.2013 at 20:38

    Oi oi niin samoja asuntoajatuksia täällä päässä. Ihana koti hyvällä paikalla,ja todella ihana tilanne muutenkin…mutta muutokselle ja yhteiselle kodille olisi jo hyvä aika. Talo on kuitenkin ollut miehen bachelor pad :) välillä tuntuu jopa hieman syylliseltä kun miettii,että kaikki on tavallaan enemmän kuin hyvin tässäkin kodissa. Mutta ei kaikkia sydämen päätöksiä voi selittää :) aika aikaansa kutakin – asuntojenkin suhteen. Mun suurin dilemma on siinä,että haluaa asua luonnon lähellä ja mielellään lähes maaseudulla,mutta stocka saisi olla kävelymatkan päässä, heh :D mä taas EN ole varsinaisesti kotihiiri. Saapi nähdä :) kärsivällisyyttä odotukseen sinne! <3 ps. Saa purkaa tunteita,tää on silti tosi virkistävä hyvän energian blogi!

    • Reply
      Mona
      13.11.2013 at 22:27

      Hih, toi foi olla hiukan hankala juttu… Stocka + maaseutu… :D Hih, ihana sinä:) Ja kiva kuulla, että myös muilla samoja mietteitä<3 Kärsivällisyyttä tosiaan tarvitaan, kiitos paljon sun kivasta kommentista <3<3 :)

  • Reply
    ibe
    13.11.2013 at 20:50

    Tosi nätti asu ja ihana tuo karvaliivi! Eiköhän tuo pimeys vaikuta jokaiseen, kyllä mua ainakin masentaa kun neljältä on jo pimeetä! Meillä on sellainen wake-up light kirkasvalolamppu ja kyllä se ainakin aamuheräämisiä helpottaa, suosittelen siis kyllä :)

    • Reply
      Mona
      13.11.2013 at 22:27

      Kiitos murunen <3 :) Tollanen on kyllä pakko hankkia. Pitääkin allkaa hiukan tutkimaan valikoimaa.:) Ehkäpä edes aamut helpottais sen avulla:)

  • Reply
    Åsa-Maria
    13.11.2013 at 21:49

    Mikä Eetu on horoskooppimerkiltään?

    • Reply
      Mona
      13.11.2013 at 22:28

      Eetu on Vaaka! :)

  • Reply
    elsa
    13.11.2013 at 22:22

    Moi! Sellaista kyselisin, et mitäs kokoa noi sun housut mahtaa olla? Just tuli omiin, vasta 3 kk vanhoihin, Dr. Denimeihin reikä ja uudet olis hakusessa.. Et onko noi samalla lailla tosi venyvät kun denimit vai “farkkumaisemmat”?

    • Reply
      Mona
      13.11.2013 at 22:29

      Moikka elsa!! Ohhoh, 3kk ja heti reikä:OO Voisit melkein pyytää niistä korvausta…..
      Mutta siis nämä ovat samalaiset toooooosi venyvät!:) Mulla koko S . Nää näytti eka siltä et hyvä, kun toinen reisi mahtuu, mutta tosiaan ovat niin mega venyvät että s koko oli just passeli!:)
      Toivottavasti nämä nyt kestäisi vähän 3kk paremmin..:/

      • Reply
        Ellu
        14.11.2013 at 21:33

        Onks sulla ollu dr denimit myös kokoa s? :) että oisko about samaa mitoitusta

        • Reply
          Mona
          14.11.2013 at 23:18

          Joo Dr. Denimit on myös S kokoa! :)

  • Reply
    Jaana
    14.11.2013 at 10:01

    Olipas vähän jännä lukea tämä postaus. Niin samanlaisia fiiliksiä täällä, että olis voinut olla kuin lähes suoraan mun kynästä. Kauhea stressi ensinnäkin työkiireistä. Sulle blogi on varmaan vähän kuin se, mikä mulla on lapset ;-D. Eli kädet on täynnä vuorokauden ympäri ja kokoa ajan pitää olla luova ja energinen ja idearikas niin töissä kuin kotonakin. Olisin NIIIIIIIN loman tarpeessa, vaikka rakastankin työtäni ihan valtavan paljon ja se on toisaalta se energian lähde, ihan kuin lapsetkin. Nykyään tehdään niin supertehokkaasti töitä, kun on internet, tietsikat ja kännykät – tehokkuus ja kaikenlainen liikkeiden nopeus työasioiden (ja muidenkin asioiden) käsittelyssä on nykyään totaali eriluokkaa, kuin vaikka 80-luvulla, kun ei ollut näitä samanlaisia teknisiä tehokkuuden boostaajia. Tuntuu, että se oravanpyöräfiilis tulee jo aika salakavalasti nurkan takaa hyvin nuorillekin ihmisille, osaltaan johtuen tästä hurjasta tehokkuudesta ja sen tavoittelusta yhdistettynä työpaikkojen kehityskeskusteluihin, yleiseen kilpailuun ylennyksistä/palkankorotuksista ja oman aseman säilyttämisestä aikana, kun pätevää työvoimaa on työttömänä ja tyrkyllä ihan koko ajan ja joka suuntaan. Vähemmästäkin menee pää pyörälle.

    Tuo asuntoasiakin osuu niin minuunkin :-D. Ollaan jo 4 vuotta katseltu ja etsitty isompaa kotia, mielellään omakotitaloa tämän nykyisen rivarin sijaan. Ei vain ole ihan helppoa löytää sellaista, missä olis kaikki kohdallaan; sijainti, koko, tyyli, kunto ja HINTA(!!!) Oulun seudulla sais ihan mukavaan hintaan todella upeita, isoja, uudehkojakin taloja jokirantatontilla, jos on valmis katselemaan uutta kotiaan n.20-50 km säteellä Oulun keskustasta. Me tietysti haluttais mieluiten n. 6 km säteellä keskustasta, jolloin hinnat pomppaa melkoisen hypyn ylöspäin…. :/ Musta olis niin kiva kulkea omat menoni ja työmatkani pyörällä auton sijaan ja kun typsytkin kasvaa, niin olis mahtava, kun hekin voisivat mennä harrastusmenot pyörällä…. Saa nähdä miten käy…. Toisaalta me kyllä nykyiseenkin asuntoon mahdutaan ihan mainiosti, naapurit ja koko taloyhtiö on oikein kiva; viihdytään hyvin ja pikkuhiljaa olen alkanut löytää omat mieltymykseni sisustuksen suhteen :). Kaappitilaa vain saisi olla enemmän ja yksi makuuhuone lisää, jos mietitään pidemmällä tähtäimellä….

    Haha :D ja vielä se mies!!!!! Mussa on ihan kamalaa Drama-Queenin vikaa….melkein itseäkin hävettää, kun pitää välillä tehdä pikkuasioista niin isoja ongelmia. Marko osaa niin kauniisti laittaa asiat oikeisiin mittasuhteisiin mun kans :) En aina edes huomaa, kun mut on “ohjattu” oikeille raiteille :). Sanoit hyvin tuon, että teillä on kaikkein tärkeimmät elämänarvot samanlaiset ja näinhän se just menee; Ne kaikkein tärkeimmät ja itselle isoimmat asiat kun on linjassa sen rakkaimman kanssa, niin on aivan sama, jos riidellään siitä, mihin laatikkoon keittiössä laitetaan haarukat ja missä kaapissa on lautasten ja lasien paikat :)

    Jaksamista Mona! Kohta on Joulu!!!! :) Aivan mielettömän ihana tuo sun karvaliivi muuten….yritin nettikaupoista etsiä tuota, mutta ei löydy :( Sulla on varmaan koko S tuossa (vai miten tuo kokoluokitus tossa menee???)

    • Reply
      Jaana
      14.11.2013 at 22:19

      Bubbleroomista löyty tuo liivi. Lähtee tilaukseen ehdottomasti!!

      • Reply
        Mona
        14.11.2013 at 22:23

        Loistavaa!!! :) Tää on niin ihana!!:)

        • Reply
          Mona
          14.11.2013 at 23:20

          Mihin mun aikasempi vastaus oikein katosi:O
          Mutta siiiiiis. Sä oot Jaana niin ihana. Todellakin kuulostaa enemmän kuin samalta. <3 Meidän NIIN pitäisi oikeasti nähdä joskus ihan livenä. Voisitko tehdä Turkureissun??;) Veikkaan, että meillä saattais olla höpötettävää toviksi jos toiseksikin :D
          Haleja ihana ja iso kiitos kun valeiset mun päiviä ihanilla kommenteilla kiireestä huolimatta <3 <3

          • Jaana
            15.11.2013 at 15:25

            Mun todellakin pitäis tehdä Turkureissu ! :) Ihan vaikka vaan sun takia; että nähtäs :D Turku on muuutenkin jäänyt käytännössä täysin vierailematta mulla – yhdesti oon 19-vuotiaana juossut kovaa kyytiä Turun rautatieasemalta laivasatamaan Vikingiin laivaan ison ja painavan matkalaukun kans. Muistan vaan, miten purin hammasta ja kirosin mielessäni, etten ollut uhrannut muutamaa kymppiä (silloisia markkoja) taksiin. Silti mieleen jäi kauniit puutalot ja ihana auringonpaiste ja tietty idyllisyys siinä ympäristössä :)

            Meillähän aivan takuulla juttua riittäis :)
            Mun piti muuten palauttaa se evechicin maxihame – se oli vaan niiiiin hurjan pitkä, etten kokenut sitä oikein käytännölliseksi itselleni – olisi jäänyt kaappiin turhanpantiksi. Tilasin samaan aikaan leokorkkarit, jotka on olleet tehokäytöllä koko ajan. Yllättävänä moneen muuten voi tuollaiset leokengät yhdistää tyylikkäästi ja niistä tulee sitä säpäkkyyttä kokonaisuuteen:)

          • Mona
            15.11.2013 at 15:31

            Oi ne leokorkkarit on ihanat!!! :)
            Ja kyllä – nyt vaan suunnittelemaan Turkureissua. Voitaisiin keksiä jotain kivaa ohjelmaa!!:)
            Haleja <3 <3

  • Reply
    -H
    14.11.2013 at 13:35

    Olet jotenkin erityisen kaunis näissä kuvissa, säteilet hyvää fiilistä :)

    • Reply
      Mona
      14.11.2013 at 23:20

      Voi kiitos paljon ihana <3 <3 :)

  • Reply
    Milla
    14.11.2013 at 15:04

    Mun mielestä tämä postaus oli kiva, ei siksi että on kiva kuulla et sulla on murheita, vaan koska tää antaa enemmän yksityiskohtaista kuvaa susta kun vain pinnalliset jutut :) musta on hienoa et uskallat avautua meille ja kertoa niistä negatiivisimmistakin asioista. Vaikka sä olet aina niin positiivinen ja aurinkoinen niin kaikilla on huolensa, se on vain elämää <3 Mä voin niiin samaistua tuohon asunto juttuun.. Ollaan yli puoli vuotta etsitty poikakaverin kanssa uutta asuntoa mutta ei löydy :( se on todella, todella turhauttavaa mutta uskon et tää odotus on vaan sen arvoista :) meille tämä tulee olemaan ensimmäinen yhteinen oma (eli omistus) koti joten en malta odottaa!! Kaikki sistustusaiheiset postaukset, inspikset ja vinkit ovat siis tervetulleita ;) miten muuten teidän hääsuunnittelit edistyy?? Olis kiva kuulla niistä :)

    • Reply
      Mona
      14.11.2013 at 23:23

      Hih, kiitos Milla, sä oot niin itse aurinko <3 :)
      Oi ihanaa, ekan yhteisen kodin hankinta on niin iso ja ihana asia<3 Hyvää kannattaakin odottaa! Sisustuspostauksia on muuten tulossa!! Saan ihanalta uudelta tutulta käyttöön aivan MIELETTÖMIÄ asuntokuvia ja odotan intona jo, että pääsen niitä täällä julkaisemaan: Huoh, se ei yhtään helpota kuumeilua;)
      Hääsuunnittelu on kyllä ollut täysin jäissä. En oo ehtinyt yhtään ajatusta laittaa niille. Toisaalta ens kesänä niitä ei millään vielä ehditä tai voida muutenkaan pitää niin onneksi on vielä aikaa suunnitella:)

  • Reply
    Jessica Teljänneitocitylife
    14.11.2013 at 21:04

    Voi tsemppiä sinne <3 Tutulta kuulostaa noi asuntoasiat!! :) Kyllä sydämeen täytyy luottaa ja tärkeää on se, että koti tuntuu juuri oikealta! Toki se kodinvaihtokin on stressaavaa, varsinkin jos välittäjäkin möhlii kuten meidän tapauksessa :/ Niin, ja toi karvaliivi sopii sulle tosi kivasti :)

    • Reply
      Mona
      14.11.2013 at 23:24

      Kiitos ihana <3 :) Joo onhan se oma stressinsä, mut pitänee vaan ottaa itse vähän rennompi asenne ni kaipa se siitä :D
      Haleja <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *