12.11.2013

Nude takki ja muutama shoppailuvinkki

Rakastan nudeja takkeja ja etenkin nyt talvea vasten nudet villakangastakit kiehtovat kovasti. Pinterestista löytyy jo useampi inspiroiva asu nuden takin kera ja nyt yhteistyökumppani Zalandon sivuja selaillessa törmäsin ihan täydelliseen yksilöön. Itseasiassa vastaava takki löytyy jo kotoa punaisena!;) Se oli loistava löytö viime talvena Helsingin Bulevardi 5 liikkeestä puoleen hintaan. Nyt houkuttelisi kuitenkin kovasti satsaus myös tähän beigeen upeuteen. Mitä mieltä te olette tästä?:)

Zalandolla on nyt menossa myös melko houkutteleva Designer Sale. Joukosta löytyy ihania juttuja mm. Day Birker et Mikkelsen merkiltä. Kamppiksen tuotteista saa koodilla PREMIUM13FI 20% alennuksen ja tarkemmat alekoodin ehdot löytyy täältä.  Zalandolla on ajateltu myös jo joulua! Jouluostoksia voi tehdä huoletta heidän kauttaan sillä marras- joulukuussa tehdyille tilauksille saa tammikuun loppuun palautusaikaa. Kohta voisikin alkaa suunnittelemaan jo joululahjoja, ihanaa!!:) Joulu on niin ihanaa aikaa.  Tunnelman luomisen voisi pian jo aloittaa kotonakin. Paljon kynttilöitä ja lämpimiä peitteitä – glögiä unohtamatta. Glögikauden aloitin jo muutama viikko sitten;)

Nettivinkeistä vielä yksi jäljellä nimittäin Nellylla on parhaillaan kiva kamppis menossa suosikkitakeista , joista on 20% alennus. Tarjous on voimassa vain muutaman päivän, joten kannattaa kurkata nopeasti löytyykö omia suosikkeja joukosta:) Kamppis löytyy täältä.

Nyt ihanaa iltaa muruset! Minä painun peiton alle kirjan ja inkivääriteen kanssa:)

(Adlinks)

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Annika
  13.11.2013 at 08:47

  Hei,
  Pakko vinkata,Kekäleen verkkokaupassa myös kamppis meneillään,-20 pinnaa takeista,siellä samainen Ted Bakerin takki pitkänä ja lyhyenä versiona alennettuna,jos joku kaipailee :)Äsken oli vieläkokoja ihan mukavasti jäljellä…Itse klikkailin juuri tuon lyhyemmän version kotia kohti…
  http://www.kekale.fi/naiset/takit/ted-baker-takki-1.html

  Kiitos ihanasta blogista,olet päivän piristys!

  • Reply
   Mona
   13.11.2013 at 22:31

   Voi ihana Annika, kiiiitos vinkistä!! oot super ystävällinen:)
   Ja oih, tuo lyhyt olis kans NIIIIIN kiva <3 En kestä:D
   Kiitos sulle ihana, kun jaat aikaa ja positiivisuutta täällä <3 :)

 • Reply
  Milla
  13.11.2013 at 11:06

  Toi takki on ihan yli-ihana!! Ja nään ton 100% sun päällä :)

  • Reply
   Mona
   13.11.2013 at 22:31

   Hih, no eikös!! Mä niin tykkäisin vielä siitä lyhyestäkin mallista… Miks takkikaapit ei oo loputtomia :D :D

 • Reply
  Jonttu
  13.11.2013 at 13:12

  Nuo alarivin takit ovat silmääni kyllä ihan täydellisiä kaunottaria.

  • Reply
   Mona
   13.11.2013 at 22:32

   Eikö vaan!!:) Mä oon ainakin sellanen takkihirmu, et oksat pois. Vähänkö olisi ihanaa, kun olisi oma iso (todella iso) kaappi ihan vaan pelkästään takeille8)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.