8.11.2013

Tyttöjen ilta ennen gaalaa

Gaalat ja niihin liittyvät postaukset taitavat olla monen mielestä jo todella nähty, mutta siitäkin huolimatta haluan laittaa vielä muutaman kuvan meidän etkoista, jotka järjestivät ihanimmat Sofié ja Char <3  Heidän luonaan vierailu loistavalla porukalla olo yksi illan parhaimmista osuuksista. Muutama lasillinen kuohuvaa, pientä hyvää naposteltavaa ja aivan loistavaa seuraa. Tällaisia etkoja pitäisi niin järjestää useammin ja ihan jatkoiksi asti;)

Ensimmäinen puolituntinen taisi mennä vain ihastellessa naisten upeaa kotia. Voi taivas mikä sisustus ja niin paljon toinen toistaan ihanampia yksityiskohtia. Heidän kaksionsa ei todellakaan helpottanut alati nousevaa uuden kodin kuumetta.

Char oli kattanut meille tyylikkään pöydän, jossa oli ihania herkkuja. Suosittelen kurkkaamaan tarkemmat kuvat Elegantti kattaus gaalailtaan– postauksesta.

Charimus oli ennättänyt ottaa ihania tilannekuvia myös ihan huomaamattaan. Nämä olivat minusta niin ihania ja niistä välittyy kivasti illan fiilis. Kiitos Char kuvalainasta <3 :)

Edessä vasemmalla upea tyylitär Tyylialkemisti, minun jälkeen Adalmina ystäväiseni ja oikealla edessä niin ihana ja kaunis Hanna. Alemmassa meikkauskuvassa juuri Elle lehden alle siirtynyt mega tyylikäs Blod Rivets blogin Kira  ja meikattavana jumalaisen kaunis Sofié <3

Tämä kuva oli ihan ehdottomasti mun suosikki!!:D Puss <3

Kiitos naiset loistavasta illasta ja uusitaanhan tämä pian – jookos kookos! :)

 

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    CuriousNoora
    8.11.2013 at 11:03

    Kyllä on niin upeita mimmejä Suomen blogitaivas pullollaan kun näitäkin kuvia katsoo! Mukava fiilis välittyi tänne asti. <3 Toivottavasti mekin pian treffattaisiin jossain merkeissä! ;)

    • Reply
      Mona
      8.11.2013 at 21:39

      No ihan varmasti vielä treffaillaan!!:) Jos seikkailet täällä Turussa päin niin muistahan laittaa viestiä, niin mennään kahvittelemaan:) Hassua, ettei olla vielä missään edes sattumalta törmätty.
      Haleja ihana Noora <3 :)

  • Reply
    Char and the city
    8.11.2013 at 12:31

    Otetaan, ehdottomasti! Seuraavaksi sitten Turussa ;) Ja kiitos, että pääsitte tulemaan, oli niin kiva nähdä pitkästä, pitkästä aikaa!

    • Reply
      Mona
      8.11.2013 at 21:40

      No niinpä, ihan liian harvoin tulee treffailtua. Tuutte ehdottomasti Turkuun, toivottavasti pikimiten <3 :) Pus <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *