7.11.2013

Gloria Blog Awards gaala-asu

Kyllä on kiva olla taas kotona! Pientä tai oikeastaan aika suurta väsymystä on ilmassa, mutta eiköhän se siitä, kun tämän päivän ottaa rauhallisesti teetä hörppien. Lentämisen jälkeen usein huomaan olon olevan puolikuntoinen ja kurkun käheä. Toivottavasti tällä kertaa säästyn isommilta flunssilta. Käytin eilen lennon hyödyksi töitä tehden. Muokkailin valmiiksi muutamia kuluvan viikon aikana otettuja kuvia. Aloitetaan siis perjantaista, jolloin vietettiin Glorian Blog Awards gaalaa. Aikaisemmin Fiiliksiä Gaalasta– postauksessa vilahti jo kuvia upeista bloggaajakolleegoista.

Tässä omat illan asukuvani, joista kiitos ihanalle Adalminalle <3

Upean mustan French Connection mekon sain gaalaan Jenny’Storesta. Iso kiitos ihanalle Jennylle mitä kauneimmasta mekosta. Tämä päällä oli niin mukava juhlistaa Glorian blog awardseissa! Samainen mekko on kuulemma nähty myös Glorian Fashion Showssa sekä  La Mattan omistajalla. Kaarina K oli vielä mekkoa kehunut! ;)

Mekkoon yhdistin 2nd Day statement korun, joka on muutenkin ollut paljon käytössä viime viikkoina. Se toi mustine reunuksineen mukavasti vielä lisää särmää kokonaisuuteen. Jaloista löytyy Zaran luottokorkkarit.

Asukuvat otimme Adalminan kanssa illalla Radisson Blu Plazan upeissa lounge tiloissa. Itse Gaalassa kuvia tuli otettua aivan liian vähän. Ystävällinen kuvaaja (jonka nimeä en valitettavasti saanut ylös) otti  ilokseni minusta ja Adalminasta muutaman yhteiskuvan.

Parasta illassa oli ehdottomasti ihanien kanssa bloggaajien näkeminen <3 Kiitos ihanille hyvästä seurasta ja toivottavasti saadaan pikimiten lisää mukavia tilaisuuksia, joissa nähdä porukalla!:)

You Might Also Like

29 Comments

 • Reply
  Enni
  7.11.2013 at 13:21

  Onpa kaunis mekko ja kantajansakin :-)

  • Reply
   Mona
   8.11.2013 at 15:24

   Kiitos Enni <3 :)

 • Reply
  Helen
  7.11.2013 at 13:28

  Onpas kaunis cocktail-mekko, totta tosiaankin.
  Näytät kovin iloiselta :)

  • Reply
   Mona
   8.11.2013 at 15:24

   Kiitos paljon Helen!!<3 :)

 • Reply
  Taru
  7.11.2013 at 13:35

  Mekko on kyllä upea, tuo helma erityisesti pisti silmään. Ei ihme, että Kaarina on kehunut… ;)

  • Reply
   Mona
   8.11.2013 at 15:26

   Kiitos Taru <3 Mä niin ihastuin kans juuri tuohon helmaan:)

 • Reply
  Stiina
  7.11.2013 at 14:15

  Tuo mekko on kyllä niin kaunis ja sopii sinulle todella hyvin. :)

  • Reply
   Mona
   8.11.2013 at 15:29

   Kiitos Stiina :)

 • Reply
  lili
  7.11.2013 at 14:15

  Rakastan tuollaisia tyttömäisiä, hieman a-linjaisia mekkoja ja huokailin tuon perään jo kun laitoit siitä kuvan vasta rekillä roikkumassa! Se on kuitenkin vielä ihanampi sun päällä, upeita ilmestyksiä, niin sinä kuin mekkokin!:))

  • Reply
   Mona
   8.11.2013 at 15:34

   Kiitos ihana Lili <3 :) Sinä se upea ilmestys olet.<3

 • Reply
  Elisa
  7.11.2013 at 15:02

  Aivan ihana mekko! Sopii sulle älyttömän hyvin. :)

  • Reply
   Mona
   8.11.2013 at 15:35

   Kiitos paljon!!:) Pikkumustia ei kyllä voi olla liikaa ja tämä pääsi kyllä ihan suosikkien joukkoon:)

 • Reply
  Milla
  7.11.2013 at 15:41

  oih miten nätti toi mekko on!! just niin ihana kun kuvittelinkin :) mun on hei PAKKO päästä kohta turkuun shoppailemaaan :D :D pakko kyllä sanoa että tuo adalmina on kyllä myös aika tyrmäävä näky!! :D hänen mekkonsa on U-P-E-A !!!!!! pitääkin käydä tutustumassa hänen blogiin :)

  • Reply
   Mona
   8.11.2013 at 15:36

   Hih, ehdottomasti tänne shoppailemaan! Ja eikös – Adalmina on huikea kaunotar <3 <3 :)

 • Reply
  johanna
  7.11.2013 at 17:43

  Tuo mekko on kyllä yksi kauneimmista, jotenkin herkkä ja samalla niin tyylikäs <3

  • Reply
   Mona
   8.11.2013 at 15:36

   Kiitos paljon <3 :) Tämä pääsi kyllä lemppareiden joukkoon heti!:)

 • Reply
  elina.p
  7.11.2013 at 17:52

  Ihana mekko! Blu Plaza on kyllä yksi mun suosikki hotelli, olimme siellä viime kesänä (ihanat huoneet ja mahtava aamupala).

  • Reply
   Mona
   8.11.2013 at 21:17

   Kiitos <3 Tuo oli kyllä ihana hotelli ja ehdottomasti aion majoittua uudestaankin Helsingin reissulla. Tosi kivaa henkilökuntaa ja ihanat tilat. Ja todellakin ihan huikean hyvä aamupala!!:)

 • Reply
  Tanja
  7.11.2013 at 19:44

  Aivan ihana mekko! Kuten myös tuo Adalmiinan kantama. Tosi upeita molemmat. Ja niin aurinkoisia olette itsekin :)

  Mulla olisi etsinnässä pikkumusta tai miksei joku värillinenkin meidän yrityksen pikkujouluihin jotka on parin viikon kuluttua. Jotenkin haaveilen halterneck tyylisestä. En vaan tiedä mistä aloittaisin. :)

  • Reply
   Mona
   8.11.2013 at 21:21

   Kiitos Tanja <3 Heiiiii eikös vaan, että samoissa partyissa nähdään!! :) Niin kivaa, odotan jo innolla mitä tännä vuonna on keksitty:)

 • Reply
  MM
  7.11.2013 at 23:59

  Tää kommentti ei liity mitenkään tähän bostaukseen, mutta mulla tuli mieleen että minkä kokoinen sun musta evechin biker takki on? :) se on niin ihana et voisin tilata myös samanlaisen <3

  • Reply
   Mona
   8.11.2013 at 21:22

   Se on S kokoinen, mutta on aika pientä kokoa joten olis voinu M olla inan parempi! :) Se on NIIN ihana.
   Käy kurkkaamassa Xenin blogissa, sieltä löytyy alekoodikin tälle viikonlopulle!!! :)

 • Reply
  Marja
  8.11.2013 at 10:18

  Tuo mekkosi on kyllä todella kaunis! Ja tuo koru – tiedätkö löytyykö moisia vielä jostain? Mäkin pääsen (avecina tosin) vihdoin ja viimein ensimmäiseen blogigaalaani ensi pe ja tuo koru olisi just eikä melkein oikeanlainen… must have :)

  • Reply
   Mona
   8.11.2013 at 10:58

   Täältä löytyy vielä tismalleen sama koru!!:) (Huom, tuo linkki on mainoslinkki nettikauppaan!:) )
   Ja kiitos paljon Marja <3 :) Kiva, että sullakin gaalat tiedossa!!:)
   Ps. Kyllä raidat on ehdottomasti sun juttu!!;) Ihana asu <3

 • Reply
  Madde
  14.11.2013 at 20:04

  Heii! Tosi kaunis asu, sopii niin täydellisesti sulle! Aloin tuossa pohtimaan, että eikö sun kihlasormus ollut hopeinen ja muistaakseni parissa rivissä timantteja? Heh joo, muistan tällaiset asiat aika tarkasti :D Tuossa sormessasi on keltakultainen sormus ja timantit yhdessä rivissä? Onko sormus vaihtunut vai onko multa jäänyt jotain huomaamatta? Tosi kaunis on tuokin!!

  • Reply
   Mona
   14.11.2013 at 21:48

   Heippa!!:) Kiitos tosi paljon <3 Tuo kuva hiukan vääristää. Sormus on edelleen siis sama. Se on valkokultainen ja siinä on sellaisia ihan pikkusia timangeja kolmessa rivissä:) Nää kuvat on otettu sisällä ja tosi hämärässä niin on tullu tosi paljon kohinaa, siks varmaan näyttää niin erilaiselta..

   • Reply
    Madde
    14.11.2013 at 22:01

    Okei, nyt ymmärrän! Näyttää tuossa ihan että olisi keltakultainen ja olisi neljä isoa timanttia vierekkäin :D sitten aloin panikoimaan että apua et kai oo vaikka kadottanut sitä tai ettei sitä oo varastettu! Kuumeisesti kaivoin tässä väliin jääneitä postauksia, mutta en löytänyt mitään mainintaa. Hyvä siis että on tallessa, mikä nyt on ehkä olettamuskin :D välillä kuulee niitä surullisia tarinoita että on jäänyt vaikka salille tai jonnekin ja se on jäänyt sille tielleen:( Tosin näitä tarinoita on kyllä enemmän miehiltä…. :D wonder why….

    • Reply
     Mona
     14.11.2013 at 22:09

     Joo Eetuhan hukkas omansa 4 päivän käytön jälkeen!!!! :D Vähän kyllä harmitti, mutta onneksi materiaalia se kuitenkin on. Olisin kyllä harmitellut megana enemmän jos oma olisi hukkunut;) Eetu on ainakin niin höveli ja sählä, että saadaan varmaan monen monta sormusta vielä ostaa tulevaisuudessa sille;D

     • Madde
      14.11.2013 at 22:35

      4!! Siinäpä vasta suoritus :D Jooo, ehkä se on naiselle tavallaan tärkeempi se eka sormus kun sen saa siinä tilanteessa ja sitä ajattelee että se on tasan tarkkaan se sormus mitä kantaa loppuelämänsä:) Ja sitten jos joutuisi vaihtamaan niin se ei olisi enää se ensimmäinen. Mutta miehille ei niin justiinsa. Tsemppiä siis Eetulle tulevaisuuteen ja sulle pitkäpinnaisuutta ;D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *