3.11.2013

Fiiliksiä Gaalasta

Kävin tänään lennon aikana hiukan läpi perjantaisia kuvia Glorian blog Awards gaalasta. Vitsit miten upeita ja tyylikkäitä bloggaajia olikaan paikalla! Latailen enemmän kuvia ja asukuvat vielä myöhemmin, kun pääsen hetkeksi asettumaan aloilleen. Oli kyllä niin ihana nähdä näitä upeuksia pitkästä aikaa. Olimme ennen juhlia etkoilla Charin ja Sofién luona. Ihan liian harvoin tulee nähtyä. Näitä yhteisiä iltoja pitäisi järjestää paljon useammin. Kiitos tytötä parhaasta seurasta <3

Tässä kuitenkin alkuun muutama kuva silmäniloksi  kaikille!;)

Adalmina’s Secret , Char & the City , Avec Sofié , Pupulandia

Vivian Valpuri , Mungolife , Strictly Style , Blond Rivets, Julia Toivola

Private Blend

Huikean upeita mekkoja, pitkiä sääriä, hymyileviä kaunottaria ja iloinen meininki – niistä oli ilta tehty. Kuvista puuttui harmikseni kokonaan mm. ihana ja niin suloinen Jonna, joka onneksi myös ehti paikalle!:) Juhlapaikan valaistus oli sen verran haastava kuvaamiseen, että kuvasaldo jäi harmillisen pieneksi.  Lisää kuvia Gaalasta löytyy mm. täältä!:)

Nyt ihanaa sunnuntaita ja kuullaan!!:) Koitan ehtiä reissun päältäkin päivittelemään kuulumisia.

You Might Also Like

10 Comments

  • Reply
    Mikko
    3.11.2013 at 19:23

    Mahtavaa, että nähtiin juhlissa! Ja ihanaa matkaa :)

    • Reply
      Mona
      7.11.2013 at 09:10

      No niin oli! Olit kyllä taas niin tyylikkäänä:) Ja kiitos Mikko <3

  • Reply
    NannaK
    3.11.2013 at 19:42

    Upeita pukuja kaikilla :)

    • Reply
      Mona
      7.11.2013 at 09:10

      Eikös! <3 :)

  • Reply
    Reetta
    3.11.2013 at 23:50

    Kivoja kuvia ja kauniita tyttöjä ♥

    • Reply
      Mona
      7.11.2013 at 09:11

      No eikö ookkin huippu tyylikkäitä ja kauniita <3 :) Olisimpa hoksannut vaan kuvata enemmän ja ottaa myös lisäsalaman mukaan…

  • Reply
    Anna-Maria / Secret Wardrobe
    4.11.2013 at 10:47

    Vitsit miten hyviä kuvia illasta, itse en saanut oikein yhtään otosta onnistumaan :( Oli kiva tavata pikaiseen, ja nauttikaahan reissusta!! :)

    • Reply
      Mona
      7.11.2013 at 09:12

      Voi kiitos ihanuu <3 :) Oli aika haastavat paikat kyllä ottaa kuvia ja suurin osa mullakin meni ihan pilalle..:/ Oli tosi kiva tavata, toivottavasti pian uudestaan ja josko ehtisi vaihdella enemmän kuulumisia!! :)

  • Reply
    Jaana
    6.11.2013 at 11:43

    Kävin selaamassa kuvat :) Sulla oli tosi upea puku!!!!! Ihana, vähän erikoisempi hameosa ja koko mekko sopii sulle mielettömän hyvin!!!! – oikein hurmaava ja näytitte Adalminan kanssa superkauniilta yhteiskuvassa. :)

    Muutenkin kauniita pukuja naisilla, mutta ihan vain yhtäkkiä välähti ja alkoi ihmetyttämään kuvia selatessa, että miksi me suomalaiset naiset “aina” pukeudutaan mustiin vaatteisiin juhlissa. Oikeesti!!!!! ainakin 90 % kuvista naisilla musta mekko!! Vain kesällä on muuta väriä. Ihan oikeasti tää menee aina näin. Meilläkin oli eilen juhlistusta oman perheeni kanssa ja kappas vaan, oma pukuni oli mustaa pitsiä, äidilläni oli tumman ruskea/pronssin värinen puku ja omat söpöiset tyttöni olin itse pukenut viininpunaiseen, johon olin onneksi kuitenkin yhdistänyt vaaleaa roosaa rusettia jne…. Joka tapauksessa tummia värejä kaikilla aikuisilla. Miksi me ei käytetä enemmän värejä syksyn mittaan ja talvella juhlissa – eihän sen pitäisi sitä tarkoittaa, että olisi jotenkin kesäisesti pukeutunut, jos on väriä vaatteissa. Toisaalta kauppojen valikoimat kyllä tahtoo tähän vuodenaikaan tarjotakin enemmän sitä tummaa ja valtaosin juhlapuvuissa mustaa. Mutta johtuuko tumma tarjonta siitä, että suomalaiset ei osta muuta vai siitä, että valikoimassa ei ole tarjolla värejä liikkeiden sisäänostajille…..?

    • Reply
      Mona
      7.11.2013 at 09:14

      Kiitos ihana <3<3 :) Hih, juu tuolla sitä naureskeltiinkin, että kaikki oli ihan glooneja :D :D Ihan pelkkää pikkumustaa;) Pitäis vaan räväyttää itse värien kanssa, mut kyllä se musta on vaan niin klassisen tyylikäs, että siihen on helppo luottaa… Mutta ehkä ens kerralla repäsee ja laittaa jotain muuta;)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *