30.10.2013

Tartan skirt and outfit video

Niin siinä taas kävi, että minäkin menin ja hankin itselleni tartan hameen! :D Alkusyksystä ajattelin, että tämä trendi ei ole minua varten, mutta tarpeeksi sitä nähtyäni muun muassa Pinterestissä aloin pitämään siitä koko ajan enemmän ja enemmän.  Pinterestin Fall Fashion inspiration– kansioon eksyi huomaamattani useampi fashionista tartan asuineen. Paljon ei sitten enää tarvittukkaan kannustusta, kun Jenny’Storessa aivan sattumalta bongasin alerekistä yhden yksinäisen Sandin tartanin. Eihän sitä vain voinut enää vastustaa näitä muotikansan ruutuja! Inspistä asukokonaisuuteen ei tarvinnut kovin kaukaa hakea, sillä Pinterestin lisäksi Costumen isosisko Olivian lehden bloggaaja Hanna ilahdutti juuri lukijoita upealla tartan kokonaisuudella, josta hainkin eniten inspiraatiota ensimmäiseen kokeiluuni tartan hameen kanssa:)

Mielestäni värikäs ja silmiin pistävä tartan kaipaa rinnalleen neutraalin kokonaisuuden ja ainakin itse jätän muut kuviot suosiolla asusta pois. Rohkeimmat yhdistelevät myös muita kuoseja ruutujen kanssa, mutta siihen itselläni on vielä matkaa;)

Ilmojen muuttuessa kylmemmiksi ja säiden ollessa sateisia huomaan olevani äärimmäisen laiska hiusten suhteen! En jaksa laittaa niitä juuri mitenkään, koska heti ulos astuessa ne valuvat pitkin päätä tai vaihtoehtoisesti muistuttavat yhtä pörröistä angoravillalankakasaa sileiden hiusten sijaan:D Vanha kunnon sukkanuttara pitänee ottaa taas vakituiseen käyttöön hiusten kanssa.

Kuvat, Eetu

Kengät: Aldo // Hame: Sand @Jenny’Store // Paita: Zara // Takki: Nly Trend // Laukku: Mulberry // Kaulakoru: 2nd Day @Jenny’Store

Kuvien lisäksi ehdimme kuvata myös lyhyen asuvideon pitkästä aikaa!:)  Omat editointitaitoni kaipaavat edelleen harjoitusta. Olisi aivan huippua osallistua johonkin videokuvauksen koulutukseen jossain vaiheessa. Rakastan valokuvaamista ja  kuvien muokkaamista, joten nyt on ollut todella kiva perehtyä myös videoihin enemmän. Videot haastavat omia taitojani ihan uudella tavalla. Aikaa videoiden teko ottaa kyllä hurjasti, mutta toivottavasti harjoittelulla saan myös hieman lisää vauhtia hommaan. Tarkoitus on entisestään lisätä postauksiin mukaan videoita ja tietysti toivon, että niiden laatu samalla paranisi. Kärsimättömänä persoonana tosin toivon, että videot vastaisivat heti sitä mitä niiltä odotan;D  Itse koen, että lyhyet ja positiiviset videot tuovat blogeihin paljon lisää elävyyttä ja fiilistä. Mitä mieltä te olette videoista blogeissa ja erityisesti näistä asuvideoista, joita ollaan nyt Eetun kanssa muutamaan otteeseen toteuteltu? :)

[youtube width=”700″ height=”550″]http://www.youtube.com/watch?v=ooA-gJpSYAg[/youtube]

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Jonttu
  30.10.2013 at 09:38

  Voi, suurkiitokset taas aivan ihanasta postauksesta. Sun videot ovat vain aina ihan älyttömän positiivisia, ja se on tietenkin vain hyvä asia. Ja Eetu on kyllä todella hyvä kuvaaja.

  Vaikken tartarin ystävä olekaan, niin tuo asu näyttää sinulla todella hyvältä. Ja hameen seuralaiset ovat juurikin sopivan neutraaleja, ajattomia sanoisin. Hyvällä maulla valittu kokonaisuus. Ja hiuksetkin näyttävät todella hyvältä. Minusta hiukset auki on naisellisemman näköinen kuin nyttyrä.

  • Reply
   Mona
   30.10.2013 at 17:54

   Hih:) Kiitos sulle Jonttu, kiva kuulla, että pidät näistä <3 :)
   Ja mä oon kyllä niin samaa mieltä, Eetu on ihan mega hyvä kuvaamaan. Mä jään ihan kevyesti jo kakkoseksi;D

 • Reply
  -H
  30.10.2013 at 10:38

  Nää videot on ihan parhautta, niistä näkee asunkin ihan eri tavalla kuin kuvista!! Mulla on sama juttu hiusten kanssa, jos jätän ne auki, niin en jaksa hirveästi mitään yrittää, kun näillä kosteilla säillä, niistä ei kuitenkaan ole hetken päästä mitään jäljellä ;)

  • Reply
   Mona
   30.10.2013 at 17:55

   Hih, kiva kuulla!! :) Just näin, kosteilla ilmoilla vilkaseekin ulos ni tukka on miten sattuu :D :D

 • Reply
  mami
  31.10.2013 at 19:26

  Mami tykkää ihan hirveesti tuosta hameesta!!!! Aivan ihana, kuten koko asu ja Mona <3

 • Reply
  perchik
  4.11.2013 at 10:38

  amazing skirt and all look!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *