29.10.2013

Lämpimiä mekkoja arkeen

Keräsin toivepostauksen tiimoilta pitkähihaisia mekkoja inspiroimaan pukeutumista talven varalle. Talvisin mekkojen pitää olla lämpimiä ja mukavia. Tähän keräsin siis lähinnä arkisempia yksilöitä, joita itse voisin käyttää niin toimistolla kuin kaupungillakin käydessä. Alle vain paksut mustat sukkahousut ja asun kanssa tarkenee kylmemmilläkin keleillä. Itse panostaisin mekossa sen pehmoisiin materiaaleihin.  Alla olevat voisin kotiuttaa kaikki!:) Olin tällä kertaa selvästi hyvin harmaalla tuulella;)

1. edc by Esprit
2. Esprit
3. Marc O’Polo
4. Object
5. Jackpot
6. Marc O’Polo
7. Kaffe
8. Pepe Jeans
9. Stella Nova
10. Marcella
(adlinks)

Näitä mekkoja poimiessani pistin merkille, että omasta kaapistani puuttuu juuri tällaisia arkisempia mekkoja, joita voi käyttää useammissa tilanteissa. Juhlavampia mekkoja (kröhöm) on kyllä tullut hankittua yksi jos toinenkin;) Arkisempien mallien puuttumisen takia tuleekin useammin laitettua ne tutut ja turvalliset housut jalkaan. Talven ostoslistalle menee siis vähintään yksi arkimekko!:)

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    Elisabeth
    29.10.2013 at 21:22

    Arkimekot ovat juuri ne parhaimmat! Itse mekkohulluna tämä blogikirjoitus oli makuuni :) Objectin mekko on kyllä suosikkini.

    xxx
    E
    http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  • Reply
    armi owo
    29.10.2013 at 21:34

    aivan ihania ! :))
    mulla on jo jonkin aikaa ollu mielessä kysymys et mistä sä aina löydät motivaatiota? miten sä vaan pystyt urheilemaan ja syömään terveellisesti etkä ratkee niihin ‘helppoihin ja nopeisiin’ vaihtoehtoihin, esim just hesen kerroasteria kokiksella yms. tai miten voit olla vetämättä 300g karkkipussia joka lauantai? miten sulla riittää aina intoa ja inspiraatiota?
    täst aiheesta (ite siis jos kertoisin ni ois vaik miten laaja aihe! :D) olis kiva saada vaikka erillinen postauskin, niinkun motivaatiosta kaikkeen, jos sulla vaan kerrottavaa ja vinkkejä riittää ! :) itellä tää motivaatio todellakin hukassa, aina kaikkia hienoja visioita tulee päähän mut mikää ei koskaa oikein toteudu ku aina puuttuu se toteuttamismotivaatio … :D

  • Reply
    RagDoll
    29.10.2013 at 22:47

    Voi Mona minkä teit! Mulla on harmaa kausi meneillään ja tuosta löytyi vaikka mitä ihanaa.. kukkaroni huutaa pian mattia..

    • Reply
      Mona
      29.10.2013 at 22:55

      Voi nöyyyyy!!!! :D Harmaa on vaan niin tää kausi… Nimimerkillä meni sitten eilen illalla kaks harmaata neuletta tilaukseen ja kukkaro ei todella tykkää;)

  • Reply
    Valpuri
    30.10.2013 at 10:04

    Mahtavaa, suurkiitos taas! Kiva, että sulta saa tilata näitä personal shopper -palveluita :) Näissä oli monta superhienoa. Kakkonen, nelonen ja vitonen on pohdinnassa.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *