21.10.2013

Voita Braun Silk-Épil 7

* Yhteistyössä Braun *

Olen mukana yhteistyökumppani Braunin kampanjassa, jonka puitteissa kerron blogissa Silk-Épil 7 epilaattorin käytöstä ja kokemuksista. Braun on teettänyt tutkimuksen jossa todettiin, että ärsyttävintä karvaisissa jaloissa on pukeutumisvaihtoehtojen rajautuminen “cover up” vaatteisiin. Voin täydellisesti samaistua tähän ja arvaan, että niin voi moni muukin. Minun oli helppo lähteä tähän yhteistyöhön mukaan, tarkoitus on testata muutaman kuukauden ajan uutta Silk-Épil 7 epilaattoria. Sain kyseisen laitteen jo kesällä Braunilta ja sitä ennen olen käyttänyt yli kymmenen vuotta saman merkin vanhempaa mallia. Monelle ystävällenikin olen hehkuttanut laitteen tuomaa helpoutta arkeen.

Minä en lukeudu niihin, joiden sääret olisivat yhden sheivailun tuloksena monta viikkoa sileät ja hehkeät. Ehei, en todellakaan. Mikäli käyttäisin sheiveriä – johon joskus satunaisesti saatan turvautua kiireessä – saan tuloksena punaiset, haavoille menneet sääret, joissa tuntuu kamala sänki pahimmassa tapauksessa jo seuraavana päivänä! Tällöin ei tulisi mieleenkään laittaa lyhyttä mekkoa tai ohuita sukkahousuja jalkaan. Ensimmäinen ja viimeinen vaihtoehto ovat housut ja mahdollisimman peittävät sellaiset.

Herkän ihoni takia olenkin aikoinani päätynyt käyttämään epilaattoria. Suurin syy epilaattorin käyttöön on kuitenkin sen helppous ja ennen kaikkea tuloksen kestävyys! En yksinkertaisesti jaksaisi ajella höylän kanssa sääriä lähes joka päivä, eikä ihonikaan sitä kestäisi.

Uudessa Silk-Épil 7 mallissa on paljon hyviä ominaisuuksia, joita ei vanhassa ollut. Vaikka vanha perusmallikin ajoi loistavasti asiansa en ihan hevillä luopuisi uuden loistavista lisäyksistä. Suurin helpottava lisäys on kirkas valo epilaattorin edessä. Se auttaa todella paljon saamaan lopputuloksesta tarkemman. Pieni juttu, iso vaikutus! Toisena on langattomuus. Miten paljon helpompaa onkaan käyttää epilaattoria, kun siinä ei roiku johto perässä ja epiloinnin voi tehdä suihkussa. Tämä vaikuttaa myös hurjan paljon kipuun. Vesi auttaa poistamaan kivun tunnetta ja se vähäinenkin kipu, mitä epilointiin tottuneena on tuntenut,  häviää lähes kokonaan!

Suihkussa epilointi helpottaa ja nopeuttaa muutenkin toimenpidettä paljon. Itse epiloin jalat noin kerran viikossa, jolloin ne pysyy jatkuvasti siisteinä. Suihkussa epilointia käy käden käänteessä eikä tarvitse erikseen varata aikaa tälle toimenpiteelle. Uudessa epilaattorissa tulee mukana myös huikean hyvä kuorintapää. Tällaiselle kuorinta-aine fanaatikolle tuo on melko vallankumouksellinen keksintö:D Kirjoitan siitä kuitenkin vielä myöhemmin erikseen.

Uuden epilaattorin myötä olen alkanut myös epiloimaan kainalokarvat! Enpä olisi uskonut ennen, että uskaltaudun moista edes yrittämään. Muutaman rohkaisevan kommentin johdosta kesällä ajattelin kuitenkin, että miten paljon helpompaa se olisi, ettei tarvitsi kainaloitakaan joka ikinen päivä suihkussa höylän kanssa sheivata kärsien jatkuvasti rikkoutuneista kainaloista. En voi sanoa, etteikö ensimmänen kerta kainaloita epiloidessa olisi sattunut. Nimittäin ainakin oma kipukynnykseni on niin matala, että voi taivas kyllä vedet valui silmistä ja hampaat oli irvessä:D Kuitenkin jo toisella epilointikerralla kipu oli lähes kokonaan poissa, eikä nykyään tunnu juuri mitään!! En voi käsittää miksen ole aikaisemmin uskaltanut tähän hommaan ryhtyä. Miten ihanaa on nyt, kun kainalot ovat jatkuvasti siistit ilman ikävää pientä sänkeä. Salilla rehkiminen on hurjasti mukavampaa, kun ei tarvitse miettiä näkyykö ikäviä sänkipeltoja käsien alta painoja nostaessa;) Vannonkin kautta kiven ja kannon, etten koskaan enää höylää kainaloita!:D Pitkään säilyvät pehmeät kainalot ovat niin paljon enemmän oma juttuni kuin arka iho ja pienen pieni sänki, joka vain ärsyttää ja saa ihonkin punoittamaan. Suosittelen todellakin lämpistä rohkaistumaan kaikkia tähän, jotka kärsivät ärsyttävistä kainalokarvoista. Hihattomien mekkojen ja paitojen käyttäminen on 100 kertaa miellyttävämpää, kun kainalot ovat kauniit ja ennen kaikkea sängettömät!

Mikä parasta pääsen arpomaan tämän blogikampanjan aikana useamman Braunin Silk-Épil 7 epilaattorin teidän lukijoiden kesken!!:) Voin itse luokitella tämän laitteen ehdottomasti yhdeksi tärkeimmäksi kauneudenhoitotuotteekseni ja täten ilolla teen merkin kanssa yhteistyötä ja vien epilaattorin ilosanomaa eteenpäin. Voin todella lämpimästi suositella laitetta kaikille, joita karvaiset jalat ja kainalot ärsyttävät! :)

Voita nyt siis itsellesi tai ystävällesi kauneudenhoidon luottotuote kommentoimalla postausta!:)

 

 

Arvonnassa on KOLME Silk-Épil 7 epilaattoria!!

Arvontaan voi osallistua helposti jättämällä kommenttia tähän postaukseen.

Muistathan lisätä toimivan sähköpostiosoitteen, jotta voiton osuessa kohdalle saadaan nopeasti yhteyttä!:) Sähköposti näkyy ainoastaan minulle, eikä niitä käytetä muuhun tarkoitukseen.

Arvonta päättyy sunnuntaina 27.10.2013 kello 21.00. Ilmoitan arvonnan voittajat ensi viikon maanantaina 28.10.2013 täällä blogissa. 

 

 

EDIT: ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

You Might Also Like

440 Comments

 • Reply
  KL
  21.10.2013 at 09:55

  Oi tuo olisi täydellinen, loppuisi jatkuva sheivaaminen!

 • Reply
  Karoliina
  21.10.2013 at 10:01

  Kiva arvonta, mukana ollaan! :)

 • Reply
  elmi
  21.10.2013 at 10:05

  Mielestäni minulla on jopa melko korkea kipukynnys, mutta silti kokemukseni epiloinnista rajoittuvat yhteen vuosientakaiseen kivuliaaseen ja epävarmaan räpellykseen. Josko nyt olisi aika antaa uusi mahdollisuus tuolle kapistukselle..:D

 • Reply
  Leena
  21.10.2013 at 10:08

  Jos tämän voittaisin, saattaisi kerrankin olla omat sääret myös talvella “edustuskunnossa”. Yleensä ne on jo kevättalvella aikamoiset gorillan jalat, kun ei vaan jaksa höyläillä =)

 • Reply
  TeeKoo
  21.10.2013 at 10:10

  Tälle olisi kovasti tarvetta, olen siis mukana :)

 • Reply
  Marre
  21.10.2013 at 10:12

  Mukana arvonnassa,tämä tulisi niin kovin tarpeeseen :-)

 • Reply
  Tiia
  21.10.2013 at 10:15

  Ajelen höylällä karvat ja täytyy kyllä todeta, että aina se höylä on liian tylsä ja vie ihoakin mennessään. Josta seuraa armottomasti kutisevat koivet, joille rankinkaan body butter ei riitä. En ole koskaan kokeillut epilaattoria, mutta luettuani tekstisi vakuutuin siitä, että kyseinen laite voisi pelastaa minut monelta.

  Toiveikkaana ja ilolla arvonnassa mukana. :)

  Aurinkoa päivään!

 • Reply
  apple
  21.10.2013 at 10:18

  En ole ikinä kokeillut epilaattoria, sillä juurikin kipu pelottaa. Mutta olisihan se kyllä kätevää, ettei tarvitsisi lähes päivittäin höyläillä. Tämän takia viime aikoina olenkin miettinyt epilaattorin hankintaa. Täytyy nyt pitää peukut pystyssä, josko arpaonni suosisi :)

 • Reply
  Laura
  21.10.2013 at 10:21

  Vitsit miten kiva arvonta, olisi niin tarpeellinen tuo! :) Mukana ollaan siis.

 • Reply
  Maria
  21.10.2013 at 10:22

  Olen aina pelännyt kipua joka epiloinnista saattaa tulla joten en ole rohkaistunut kokeilemaan. Jatkuva höylällä sheivaaminen alkaa kuitenkin jo kyllästyttää joten olisi hienoa voittaa tällainen vekotin!! :)

 • Reply
  Malviina
  21.10.2013 at 10:23

  Ihana arvonta, haluaisin ehdottomasti päästä kokeilemaan uutta epilaattoria!!

 • Reply
  Riikkis
  21.10.2013 at 10:24

  Mukana arvonnassa :) Olisi kiva päästä testaamaan kyseistä tuotetta, nimittäin nykyään höylä käytössä..

 • Reply
  Emilia
  21.10.2013 at 10:24

  Minulla on tällä hetkellä Philipsin epilaattori, jonka ostin kesällä kokeiluun. Samaistun kirjoittamaasi todella paljon, enkä tule epilaattorista enää koskaan luopumaan!

  Harmittaa vain, etten kesällä ostanut sitä kalliimpaa vaihtoehtoa, jolla olisin voinut epiloida suihkussa ja ilman ärsyttävää johtoa. Toivottavasti onni osuu kohdalle ja pääsen vihdoin kokeilemaan epilointia suihkussa!

 • Reply
  Netta
  21.10.2013 at 10:24

  Olisi todella kätevä (nimim. herkkä iho..) Olen mukana! :)

 • Reply
  Katja
  21.10.2013 at 10:25

  Epilaattorin hankinta on ollut mielessä jo pidemmän aikaa, mutta samanlaisen alhaisen kipukynnyksen ihmisenä en ole sitä uskaltanut vielä tehdä. Pelkuri mikä pelkuri :D Höylällä on siis tähän asti menty ja ärsyynnytty sängestä säärissä heti seuraavana päivänä. Siksipä kinttuni ovat välillä karvaiset kun ei vain jaksa koko aikaa höylän kanssa äheltää… Onneksi talvella luottovaatteena on muutenkin housut, mutta eipä niitä karvakinttuja ole kiva kotona silti esitellä. Epilaattorikisa tulee siis erittäin sopivasti, voitto olisi vielä sopivampi ;) Mutta jos nyt ei Onnetar istu olkapäällä, voisi tuota ehkä pyytää Joulupukilta, jos uskallus riittää ;)

 • Reply
  essiessi
  21.10.2013 at 10:26

  Ompas kiva kilpailu, osallistun! :)

 • Reply
  SuviAnni
  21.10.2013 at 10:26

  Jes, mukana arvonbassa! Olen pitkään halunnut kokeilla epilaattoria, mutta en ole koskaan uskaltanut. Olen itsekin herkkäihoinen ja todennut esimerkiksi kotivahaukset täysin mahdottomiksi. Nyt olisi sitten hyvä mahdollisuus päästä vihdoin höylästä eroon :)

 • Reply
  Xeve
  21.10.2013 at 10:26

  Tuo laite olisi kuin tehty minulle ja karvaisille jaloilleni! :)

 • Reply
  Anjuska
  21.10.2013 at 10:27

  Auttaisi arkea ihan hurjasti. Erityisen kiinnostunut olen paitsi epiloinnista myös laitteen kuorintaominaisuudesta. Tällaiselle korppuiholle olisi mitä mainioin laite!

 • Reply
  Janet
  21.10.2013 at 10:27

  Mä en ikinä ole uskaltautunut edes vilkaisemaan epilaattoreihin päin. Kuvittelen siitä aiheutuvan kivun niin kovaksi, että olen kiertänyt kaukaa. Kuitenkin olen tylsistynyt tähän jatkuvaan ajeluun. Josko sittenkin uskaltaisin testata moista kidutusvehjettä? Jos arvonnassa osuu voitto kohdalle, niin se on kyllä kohtalon määräämää sitten ;)

 • Reply
  Mia
  21.10.2013 at 10:28

  Tuo tulisi niin tarpeeseen, mukana ollaan! :)

 • Reply
  Minna
  21.10.2013 at 10:29

  Oi, tuo tulisi niin tarpeeseen! :)

 • Reply
  Karoliina
  21.10.2013 at 10:32

  Kipukammoisena olen kiertänyt epilaattorit kaukaa mutta kiinnostaisi kyllä kokeilla! :)

 • Reply
  Tintsu
  21.10.2013 at 10:32

  Mukana arvonnassa. Olisi niiiiin mukavaa päästä kokeilemaan ko. laitetta! Sille olisi iso tarve!

 • Reply
  Allerginenipana
  21.10.2013 at 10:32

  Oi, tuo kapistus ois unelma! Johon mulla valitettavasti näinnopiskelijana ei oo varaa joten toivon että arpaonni suosii :)

 • Reply
  Elisa
  21.10.2013 at 10:32

  Haluan tuon.. eli olen mukana arvonnassa :)

 • Reply
  HannaK
  21.10.2013 at 10:35

  Mukana ollaan :)

 • Reply
  aada
  21.10.2013 at 10:36

  Sheivaaminen on kyllä superärsyttävää, mutta ainakaan toistaiseksi en ole kokeillut muita vaihtoehtoja. Osallistun siis arvontaan, josko onni potkaisisi ja pääsisin testaamaan. :)

 • Reply
  Jenni
  21.10.2013 at 10:38

  Itsellä myös herkkä iho, jonka vuoksi jatkuva sheivaaminen tai vahvat aineet eivät tule kysymykseenkään. Tuo olisi siis loistava apu arjen kiireyteen :)

 • Reply
  Anski
  21.10.2013 at 10:38

  Mukana arvonnassa!:) Ihana kun pääsisi vihdoon eroon sheivereistä… Tämä tulisi todellakin tarpeeseen!:)

 • Reply
  Maria
  21.10.2013 at 10:39

  Olen jo pitkään haaveillut tuosta, mutta köyhänä opiskelijana ei siihen ole ollut varaa :( Ihoni on todella herkkä ja höylällä varsinkin kainalot kutiavat jatkuvasti ja ovat inhottavan näköiset. Tuo tulisi todellakin tarpeeseen ja saisi pidettyä sääret ja kainalot kauniina kesät talvet! :)

 • Reply
  Sandy
  21.10.2013 at 10:40

  Mukaan arvontaan. Oma bauhaus-versioni lähinnä keskittyy surisemaan ilman näkyvää lopputulosta… :)

 • Reply
  Mira P
  21.10.2013 at 10:40

  Mukana arvonnassa! Tää olis niin hyvä juttu kun edellinen masiina meni sano sopparin irti loppukesästä :)

 • Reply
  Laura
  21.10.2013 at 10:42

  Oi osallistun, olisi tarpeen! :)

 • Reply
  Piia
  21.10.2013 at 10:42

  Oi vitsit, kuulostaa täydelliseltä! Arvontaan siis onnea tänne ;)

 • Reply
  Iitu
  21.10.2013 at 10:43

  Mukana ollaan, tarvettakin olisi :)

 • Reply
  Riikka
  21.10.2013 at 10:45

  Mukana arvonnassa ollaan!! Epilaattori tuttu vehje ja varsinkin kesällä kovassa käytössä. Omani toimii verkkovirralla, joten on hieman hankala käyttää eikä esim sovi märkäajoon ollenkaan. Allekirjoitan kyllä kaikki mielipiteesi epiloinnin eduista esim. höyläämiseen! :)

 • Reply
  venla
  21.10.2013 at 10:46

  Haluan, haluan!

 • Reply
  maccis
  21.10.2013 at 10:47

  Itsellänikin on kovin herkkä iho, tuo olisi mitä mainioin. Toivottavasti onni osuu kohdalleni :-)

 • Reply
  Daphnion
  21.10.2013 at 10:48

  Epilaattorit vaikuttavat kivuliailta, mutta helpottaisivat varmasti arkea. :)

 • Reply
  susanna
  21.10.2013 at 10:48

  Tämäkin herkkäihoinen haluaisi testata epilaattoria, eli osallistun kisaan! :)

 • Reply
  Mirkku
  21.10.2013 at 10:50

  Töissäni ajelen potilaiden karvoja kunnon koneella,mutta kotona häslään halvoilla höylillä :). Olisi mukava yllätys voittaa!

 • Reply
  Greta
  21.10.2013 at 10:50

  Tosi kiva arvonta, mukana ollaan :)

 • Reply
  -H
  21.10.2013 at 10:51

  Kuulostaa näppärältä laitteelta!! Munkaan herkkä hipiä ei oikein tykkään höyläämisestä, joten tässä voisi olla ratkaisu :)

 • Reply
  Marie
  21.10.2013 at 10:51

  Voi mä niin tartteisin tämän laitteen! Ihana arvonta ja näiden suositusten perusteella voisin melkein alkaa säästämään kyseiseen härveliin ;)

 • Reply
  Hansu
  21.10.2013 at 10:58

  Tulisi kyllä niin tarpeeseen, eli mukana ollaan! Itsekin olen todella herkkähipiäinen, joten sheivalut on jätettävä minimiin ja kärsittävä sitten sängestä ja punoituksesta jatkuvasti. Epilaattorista olen haaveillut jo monta vuotta, mutta enpä ole vielä raaskinut ostaa…

 • Reply
  Cherry
  21.10.2013 at 10:58

  Olisi kyllä aika päivittää epilaattorinräppänä uuteen =) Vanhalla kun ei kummoista jälkeä enää saa :)

 • Reply
  tiiti
  21.10.2013 at 11:01

  Kiva arvonta, pakko osallistua :)

 • Reply
  heidi-h
  21.10.2013 at 11:02

  Arvonnassa mukana! Itselläni olisi kovin paljon käyttöä tuolle kapistukselle. Olen vuosia vain sheivannut kaikki paikat, sillä eei ole ollut rahaa ostaa epilaattoria opiskelubudjetin takia:) olisi niin mahtava saada tämä vuosien haave omaksi lupaan että sille tulisi paljon käyttöä! Itse olen myös pelännyt kipua, mutta nyt olisi aivan mahtavaa päästä kokeilemaan, että onko huhu puheet totta;)

 • Reply
  Emppu
  21.10.2013 at 11:07

  Tuo tulisi kyllä todella tarpeeseen! :)

 • Reply
  Karolina
  21.10.2013 at 11:11

  Yksi herkkäihoinen täälläkin ilmoittautuu! Kokeilemisen arvoinen laite. :))

 • Reply
  Oona
  21.10.2013 at 11:16

  Kuulostaa mahtavalta laitteelta, pakko päästä kokeilemaan! :)

 • Reply
  Annas
  21.10.2013 at 11:18

  Tälle olisi todellakin tarvetta. On melkoisen hintavalaite opiskelijan ostaa, joten mukaan arvontaan vaan!:)

 • Reply
  Elli
  21.10.2013 at 11:19

  Siis myönnän nyt, että minulla ei ole koskaan ollut epilaattoria. Olen aina turvautunut vahaan, (joka jättää yleensä inhottavasti jalat tahmaisiksi) tai höylään, jolloin karvat kasvavat taas pian takaisin. Olen siis lopenkyllästynyt molempiin aikaisempiin tapoihin ja tämä uusi hieno tuote toisi kyllä arkeen helpotusta huomattavasti!

 • Reply
  Liinu
  21.10.2013 at 11:21

  Mukana ollaan !:)

 • Reply
  Sunshine
  21.10.2013 at 11:24

  Ihana arvonta! Jos voitto osuu kohdalle, uskaltaudun vihdoin kokeilemaan epilaattoria. Kipua pelkäävänä :D

 • Reply
  Teukka
  21.10.2013 at 11:25

  Vaude, tämän kun voittaisi niin olisi huikeen hienoa, joten mukana arvonnassa!

 • Reply
  Heidi
  21.10.2013 at 11:26

  Mukana arvonnassa :)

 • Reply
  Mervi Lahti
  21.10.2013 at 11:27

  Olisi ihana voitto tuo epilaattori! Olen braunin extra paljon vanhemman version omistanut, siitä katkesi pistoke aikanaan.

 • Reply
  Heini
  21.10.2013 at 11:28

  Epilointi on masokismia raaimmillaan, mutta hei, a girls gotta do what a girls gotta do!

 • Reply
  tiksulainen
  21.10.2013 at 11:28

  Tämä kuulostaa lupaavalta laitteelta! Tällä aparaatilla voisi jatkuva sheivaaminen loppua :-)

 • Reply
  iitu
  21.10.2013 at 11:29

  Itse olen tottunut vahaamaan/sokeroimaan kosmetologilla, mutta olishan se kiva kun sais kotonakin sääret sileiksi :)

 • Reply
  Emmi
  21.10.2013 at 11:32

  Kuulostaa hyvälle, voisi heittää höylällä vesilintua ;)

 • Reply
  Tia
  21.10.2013 at 11:32

  Sama vika täällä. Herkkä ihoni ei todella kestä sitä jokapäiväistä sheivausta ja ärtyy helposti.. Ja niitä punaisia pilkkuja..ARGH. Mutta kyllä, täällä olisi laitteelle kyllä käyttöä! Suosittelen myös kokeilemaan rfsu:n tuotteita sheivaukseen (niille joilla ei ole vielä ostomahdollisuutta kunnon epilaattorille, kuten minulla), itseltäni löytyy sheivaukseen geeli ja sen jälkeinen viilentävä voide joka hieman auttaa niihin punaisiin täpliin ;)

 • Reply
  Lotta Lehto
  21.10.2013 at 11:32

  Voi kun osuisi onni kohdalle, olen jo kauan (todellakin!) tarvinnut epilaattoria, mutta ei ole ollut varaa ostaa, kun ovat niin arvokkaita, varsinkin nämä hyvät… Peukut ja varpaat (ja karvat) pystyssä odottelen arvonnan tuloksia!!!

 • Reply
  Ullalaa
  21.10.2013 at 11:33

  Ooh, kuulostaa niin huipputuotteelta, että pakko osallistua arvontaan :)

 • Reply
  Noora
  21.10.2013 at 11:37

  Ostin ensimmäisen ja ainoani epilaattorin noin 5 vuotta sitten ja se jäi muutaman todella kivuliaan kokeilun jälkeen käyttömättämömäksi ja lahjoitinkin sen sitten äidilleni. Nyt kuitenkin ihoni on alkanut oireilemaan sheivauksen jälkeen, saan kärsiä kutiavista näppylöistä ja ihottumasta aina vähintään 3 päivää. Olen alkanut miettimään uudelleen eri vaihtoehtoja karvojen poistoon. Nyt alkoi kiinnostamaan uudelleen epilointi varsinkin tuon suihkussa käyttömahdollisuuden takia. :)

 • Reply
  Maija
  21.10.2013 at 11:40

  En ole aikaisemmin uskaltautunut epilaattoria kokeilemaan kauhukertomusten takia, mutta tuo kuullostaa todella lupaavalta! Mieluusti ottaisin testiin ja antaisin karvoille kyytiä :D

 • Reply
  Annina
  21.10.2013 at 11:42

  Voi vitsit, tuo olisi ihana. Nykyinen on sellainen halpis, joka lähinnä vain katkoo karvat, joten kasvavat suht nopeasti takaisin. Olisi niin mahtavaa omistaa oikein kunnon epilaattori.

 • Reply
  IMAGE
  21.10.2013 at 11:44

  Mukana ollaan. :)

 • Reply
  Anne
  21.10.2013 at 11:46

  Kuulostaa hyvälle.

 • Reply
  Ade
  21.10.2013 at 11:46

  Voi, tälläisen koneen tämä pienten lasten äiti todellakin tarvitsisi, eli mukana! :)

 • Reply
  Anis
  21.10.2013 at 11:48

  Itse en ole aikaisemmin uskaltanut epilaattoria kokeilla, mutta tämän luettuani voisin kyllä rohkaistua ja testata “epiksen”!

 • Reply
  ÄnTee
  21.10.2013 at 11:49

  En voi ymmärtää, miten sitä kipua voi kestää, ku epiloi kainalot. Oon ite tehny sen kerran ja kipu oli aikas paha. Silee iho oli ihana, mut epiloidessa karvatupeista tuli verta.. en oo sen jälkeen uskaltanu, ku en tiiä onks se normaalia…:) ehkä tolla koneella uskaltais taas yrittää..

 • Reply
  Annika
  21.10.2013 at 11:50

  Tuo tulisi todella tarpeen! Olen lähdössä pian Karibian lomalle ja Silk-Épil pelastaisi jo housukauteen tottuneet sääreni :)

 • Reply
  Johanna
  21.10.2013 at 11:55

  Tälle olisi todellakin tarvetta! Mukana arvonnassa!

  Kiitos iloisesta ja positiivisesta blogistasi, sen lukeminen piristää aina ja olen saanut sinulta myös paljon hyviä vinkkejä! :)

 • Reply
  Tarja
  21.10.2013 at 11:58

  Aktiivisena liikkujana olisi niin paljon helpompaa epiloida ihokarvat pois jokapäiväisen sheivaamisen sijasta! Aiemmin en ole mitään epilaattoria kokeillut, joten olisikin ihan mahtavaa jos tämän tuotteen omakseni voittaisin! Mukana kilpailussa siis ollaan :)

 • Reply
  T_
  21.10.2013 at 11:58

  Vautsi mikä arvonta! :) Tuo olis oikein unelma omille kintuille, jotka ei oo kuunapäiviin vielä epilaattoria nähnykkää, mut ite oon monesti meinannu sellasen ostaa.

 • Reply
  Tiina
  21.10.2013 at 12:01

  Voi mikä onnenpotku olisi päästä epiloimaan sääret ihka uudella silk-epil koneella. En ole raskinut vieläkään uutta epilaattoria ostaa kun 6 vuotta vanhakin vielä toimii, joten olen vain haaveillut noista kaikista uusista ominaisuuksista joita uudet mallit sisältää, kuten valo ja suihkussa epiloinnin mahdollisuus.

 • Reply
  suvi
  21.10.2013 at 12:02

  Koskaan en oo epilaattoria kokeillut mutta luettuani tän haluisin ehdottomasti kokeilla !! :)

 • Reply
  m
  21.10.2013 at 12:04

  Mulle tollanen, osallistun! :> kiitti pirteestä blogista!

 • Reply
  Hanna
  21.10.2013 at 12:08

  Itse olen myös vannoutunut epiloija ja olen epiloinut myös kainaloitani jo lähes 10 vuoden ajan. Voinkin ilokseni sanoa, että ihokarvojen kasvu todellakin vähenee, jos vaan jaksaa ahkerasi epilaattoria käyttää :) Oma epilaattorini on jo aika vanha, joten uusi tulisi kyllä tarpeesee.

 • Reply
  Elina
  21.10.2013 at 12:15

  Mukana arvonnassa. Olisipa hauska päästä kokeilemaan, koska koen, että itselläni on melko korkea kipukynnys… :) Ja sileät sääret pitkään, houkuttaa ehdottomasti!

 • Reply
  ansku
  21.10.2013 at 12:16

  Kuulostaa hyvältä! Kiitos Mona arvonnasta ja muutenkin kivasta blogista! :)

 • Reply
  Heidiik
  21.10.2013 at 12:16

  Oo, tulis kyllä tarpeeseen. Mukana ollaan. :)

 • Reply
  Mape
  21.10.2013 at 12:18

  Olen tähän asti sheivaillut höylällä ja geelillä, mutta herkkäihoisena kokeilisin mielelläni tuollaista epilaattoria. Toivottavasti arpaonni suosii! =)

 • Reply
  Jenni
  21.10.2013 at 12:20

  Minkälaista ääntä epilaattori pitää? Kuulun siihen ryhmään joka ajattelee, ettei miehen kuulu nähdä eikä kuulla sheivausta. Jepjep. Oikea siveyden sipuli olen. Pörisevä ja pärisevä epilaattori on ehdoton nou nou :D

  • Reply
   Mona
   21.10.2013 at 12:26

   Hih, ihana siveyden sipuli olet!!:) Kyllä tuo valitettavasti hiukan pitää pörinää ja pärinää!;D Mutta jos epiloi suihkussa, niin eipä se sitten taida kuuluua juuri lainkaan suihkun läpi!:)

 • Reply
  Hanna
  21.10.2013 at 12:27

  mukana arvonnassa ollaan. hieno tuote :)

 • Reply
  maarit
  21.10.2013 at 12:40

  Tarvitsen tämän!!!!! Epilaattorista ei vielä olekaan yhtään hyvää kokemusta, eli kokeilla pitäisi!
  Mun pitää sheivata aamuin illoin jos haluaa olla edustuskunnossa… onneksi leukaan eikä rintaan kasva, muuten tässä ollaankin jo miehekkään karvaisia :( …

 • Reply
  Minna
  21.10.2013 at 12:42

  Olisipa kiva kokeilla tuota vekotinta, olen siis mielelläni mukana tässä arvonnassa! En olekaan aikaisemmin epilaattoria kokeillut.. :) En ole aiemmin kommentoinut mitään, mutta kiitos kivasta blogistasi!

 • Reply
  Joann4
  21.10.2013 at 12:43

  Tällainen ollut jo pitkään ostoslistalla, siis mukana ollaan :)

 • Reply
  Jaana
  21.10.2013 at 12:43

  Monesti on epilaattorin hankinta ollut mielessä, mutta niin vain vieläkin kitkuuttelen höylällä….todellakin rasittavaa, sillä tulos on hyvä vain niin kovin vähän aikaa. Vahaa olen käyttänyt välillä myös, mutta Se puolestaan on sotkuista ja kun kaksi tenavaa pyörii ympärillä, en edes uskalla alkaa minkään kuumavahapurkkien kans läträämään, ettei satu vahinkoa. Epilaattori olisi siis enemmän kuin tervetullut minulle :)

 • Reply
  Kati
  21.10.2013 at 12:46

  Kyllä tuollainen laite minulle kelpaisi :)

 • Reply
  NiinaP
  21.10.2013 at 12:46

  osallistun:)

 • Reply
  Hilla
  21.10.2013 at 12:51

  Täällä myös yksi sänkisääri mukana arvonnassa! :D Itselläni ei ole kokemusta epilaattoreista, mutta monesti kyllä harkinnut sen ostoa.

 • Reply
  Pinja
  21.10.2013 at 12:52

  Tätä mä haluun ehdottomasti kokeilla!:)

 • Reply
  Minna
  21.10.2013 at 12:54

  Voi tämän niin haluaisin

 • Reply
  Taina vuorela
  21.10.2013 at 12:57

  Osallistun, ehdottomasti!

 • Reply
  Anna
  21.10.2013 at 13:00

  Hyvältä kuulostaa! Mukana arvonnassa.

 • Reply
  Jonna
  21.10.2013 at 13:01

  Oi tuollaisesta olen haaveillut jo pidemmän aikaa ja varsinkin näin ison mahan kanssa epilaattori olisi erittäin tervetullut! Aurinkoa päivääsi :)

 • Reply
  reetta
  21.10.2013 at 13:02

  mukana ollaan! ;)

 • Reply
  Anu
  21.10.2013 at 13:05

  Mukana arvonnassa, toivottavasti arpaonni suosii! :)

 • Reply
  pex
  21.10.2013 at 13:08

  kiva palkinto.

 • Reply
  Maisa
  21.10.2013 at 13:08

  tää tulis tarpeeseen.

 • Reply
  Reetta
  21.10.2013 at 13:11

  Oi! Epilaattoria en ole koskaan kokeillut, joten se on listallani seuraavaksi. Mukana ollaan! :)

 • Reply
  Essi
  21.10.2013 at 13:19

  Osallistun arvontaan! Olen monta vuotta miettinyt epilaattorin ostamista, mutta en ole ikinä raaskinut, joten tämä ois kyllä tosi kiva voittaa:)

 • Reply
  Lotta
  21.10.2013 at 13:21

  Oioi, enpä ole koskaan kokeillut kyseistä laitetta, mutta näiden hehkutusten jälkeen on kyllä aivan pakko! Toivottavasti onni suosii, ettei tarvi itse hommata. :p

 • Reply
  Ripi
  21.10.2013 at 13:22

  Tämä tulisi NIIN tarpeeseen. Ehdottomasti mukana arvonnassa!

 • Reply
  Rosa
  21.10.2013 at 13:31

  Osallistun :) sheivaus ei sovi minunkaan iholle mutta toi epilaattori on kauheen kallis, joten täydellinen arvonta!

 • Reply
  Saia
  21.10.2013 at 13:31

  Uijui miten söpö, ja tulis tarpeeseen, että saisin luovuttaa meijän kimppa-epin kokonaan kaverille omaksi.. :P

 • Reply
  TanjaRiikka
  21.10.2013 at 13:33

  Tuo olisi mahtava ja todella tarpeellinen!! Osallistun arvontaan :-)

 • Reply
  Moonika
  21.10.2013 at 13:36

  Toivon todella voiton osuvan kohdalleni, sillä niin kauan olen haaveillut kyseisen laitteen hankinnasta! :)

 • Reply
  Petra
  21.10.2013 at 13:36

  Oi vitsi, toi tulis kyllä tarpeeseen täälläki! :))

 • Reply
  Jutta Vienonen
  21.10.2013 at 13:36

  Voih, tuon haluan! o.O

 • Reply
  Tiia
  21.10.2013 at 13:45

  Ihan mahtava arvonta :) Ehdottomasti mukana siis.

 • Reply
  A
  21.10.2013 at 13:45

  Olen aina miettinyt epilaattorin hankintaa, mutta olen pelännyt, jos se on hirveän kivulias toimenpide. Jatkuva sheivaaminen on turhauttavaa :)

 • Reply
  MN
  21.10.2013 at 13:47

  Tismalleen oma ongelmani: “arka iho ja pienen pieni sänki, joka vain ärsyttää ja saa ihonkin punoittamaan”! Jsokus muinoin kokeillut epilaattoria mutta se oli hyvinkin kivulias kokemus mistä jäänyt lähinnä kammo, josko tämä olisi miellyttävämpi kokemus?

 • Reply
  Marsku
  21.10.2013 at 13:51

  Mukana arvonnassa! :)

 • Reply
  Ira
  21.10.2013 at 13:56

  Aivan huippua! Itsellänikin tosiaan Braunin vanhempi malli ja tästä uudemmasta jo kauan haaveillut! Mukana olen ja arpaonnea toivon :)

 • Reply
  Liina
  21.10.2013 at 14:00

  Hei!
  Hyvä arvonta eli mukana ollaan :)
  – Liina

 • Reply
  oona
  21.10.2013 at 14:07

  Mukana ollaan:)

 • Reply
  Sonja
  21.10.2013 at 14:10

  Tämä tulisi niin tarpeeseen, olen harkinnut tuon ostoa jo pitkään! Mukana arvonnassa siis :)

 • Reply
  Marianna
  21.10.2013 at 14:11

  Vanha epilaattorini veteleekin jo viimeisiään! Mukavaa viikkoa sinne :)

 • Reply
  L
  21.10.2013 at 14:21

  Tätä tarvitsen!!! Mukana arvonnassa!

 • Reply
  mk
  21.10.2013 at 14:25

  Kätevä! Mukana arvonnassa.

 • Reply
  tintti
  21.10.2013 at 14:27

  Täällä yksi sheivaaja ja sängestä kärsivä :D En KOSKAAN ole käyttänyt tuollaista! Ja olen kohta jo kolmekymppinen! :O Että ehkä ois jo aika ;) Mukana siis :)

 • Reply
  Miisa
  21.10.2013 at 14:30

  Mukana arvonnassa! Tälläinen on ollut pitkään ostoslistalla ja kuvailusi perusteella voisin ostaa kyseisen epilaattorin, jos arpa onni ei suosi! :)

 • Reply
  Onski
  21.10.2013 at 14:32

  Oi pakko osallistua, mä oon halunnut tollasen jo niin pitkään ! Helpottais arkea ihan uskomattoman paljon, puhumattakaan jos niistä kipeistä punasista laikuistakin pääsis vielä eroon…

 • Reply
  Iina
  21.10.2013 at 14:34

  Tää tulis kyllä niin tarpeeseen, olisi ihanaa, kun ei tarvitsisi joka päivä höyläillä!

 • Reply
  Mimmu
  21.10.2013 at 14:35

  Kelpais! mulla myös herkkä iho ja tummat, erittäin nopeasti kasvavat karvat :/

 • Reply
  LadyBlue
  21.10.2013 at 14:36

  Ihana arvonta, joten mukana ollaan! Voi kun arpa osuisi kerrankin kohdalle <3 Tuo on kyllä joka naisen MUST!

 • Reply
  Sanna
  21.10.2013 at 14:41

  Kesällä bongasin tuon jostain blogista ja siitä lähtien oon suunnitellu sen hankkivani. En oo koskaan epiloinu, mut nyt haluisin koittaa. Vähä turhan harvoin muistan höyläillä sääriä ja sit häpeilen salilla viidakkoa :D

 • Reply
  olennainen
  21.10.2013 at 14:42

  Ehdottomasti mukana! Epilaattori olisi varmaankin ihoystävällisempi (jos siis kipua ei lasketa :D) kuin höylääminen.

 • Reply
  ragdoll
  21.10.2013 at 14:43

  Nyt oli pakko osallistua! Oma kivikautinen Braunin epilaattorini pitää kovempaa ääntä, kuin traktori ja se on johdollinen, joten sitä ei niin vaan viedä ihan minne vain. ;)
  Sääriin en sillä koske, mutta bikiniraja hoituu aina tuolla härvelillä.

 • Reply
  Sanna
  21.10.2013 at 14:44

  No tähän arvontaan on ihan pakko osallistua! :D

 • Reply
  Rea
  21.10.2013 at 14:47

  Nyt olisi aika vaihtaa konetta. Tämän hetkinen myös braun merkkinen mutta ikää jo yli 10 vuotta eli hyviä laitteita on. Toivottavasti lykästää.

 • Reply
  Salla
  21.10.2013 at 14:50

  Mukana arvonnassa.. :)

 • Reply
  Heidi
  21.10.2013 at 14:51

  Niin lopen kyllästynyt olen myös melkeinpä päivittäiseen sheivaamiseen, että tää ois ihan mahtis! :)

 • Reply
  Tiina
  21.10.2013 at 14:54

  Tulisi kyllä tarpeeseen kelvollinen epilaattori :)

 • Reply
  elina.p
  21.10.2013 at 14:58

  Mukana arvonnassa!

 • Reply
  Mari
  21.10.2013 at 15:04

  Mukana arvonnassa, sillä tarpeeseen tulisi. :)

 • Reply
  Venla
  21.10.2013 at 15:04

  Olisi latteelle käyttöä, kyllästyttää monta kertaa viikossa sheivalu.. Mukana siis ollaan :)

 • Reply
  Venla
  21.10.2013 at 15:05

  Olisi laitteelle käyttöä, kyllästyttää monta kertaa viikossa sheivalu.. Mukana siis ollaan :)

 • Reply
  Marjaana
  21.10.2013 at 15:08

  Mukana :)

 • Reply
  Eliisa
  21.10.2013 at 15:14

  Ehdottomasti mukana! :)

 • Reply
  Alisa // More precious than gold
  21.10.2013 at 15:16

  Onpas ihana arvonta, todellakin mukana! :)

 • Reply
  Janski
  21.10.2013 at 15:18

  Oi, tämä olis mulle unelmien täyttymys!! Minua on usein kiusattu juurikin jalkojen runsaan karvoituksen vuoksi, ja minullekaan kun tuo jokapäiväinen höylääminen ei sovi. Viikko rippileirillä oli yhtä kidutusta kun toiset tytöt katsoivat jalkojeni sänkeä inhoten kesähelteillä. Eihän pieni sänki kenenkään maailmaa kaada, mutta 16-vuotiaana olisi niin ihanaa, kun ei aina tarvitsisi ajatella, että mitä voi päälleen laittaa.

 • Reply
  -Annis-
  21.10.2013 at 15:24

  Itse epiloin viimeks joskus vuonna nakki, sillä tuloksena oli aina, siis monenkin kerran jälkeen, punapilkkuiset sääret, ja siksi siirryin sheivaamiseen, jonka ihoni kestää paljon paremmin. Varmaan epilaattorit ovat tällä välin kehittyneet, ja sun postaus saikin pohtimaan, että pitäisiköhän antaa epilaattorille jälleen mahdollisuus?

 • Reply
  Friida
  21.10.2013 at 15:30

  Mukana arvonnassa, tulisi niin tarpeeseen tällainen :)

 • Reply
  Kerttu
  21.10.2013 at 15:30

  Itse käytän vielä höylää, vaikka joskus olen miettinyt epilaattorin hankkimista… Mukana arvonnassa siis!

 • Reply
  Maria
  21.10.2013 at 15:32

  Rohkaisevan tekstin jälkeen mukana arvonnassa ollaan!!!

 • Reply
  Lispe
  21.10.2013 at 15:33

  Kuulostaa täydelliselle! Lähes päivittäin joudun höyläämään… Ehdottomasti siis mukana arvonnassa!

 • Reply
  Laaravaan
  21.10.2013 at 15:35

  Jospa nyt sattuis kohdalle!

 • Reply
  Born Grown
  21.10.2013 at 15:42

  Epilaattorin hankinta on ollut mielessä jo pitkään. Monelle ystävistäni on mies ostanut lahjaksi epilaattorin, mutta itse vierastan ajatusta tälläisestä lahjasta. :D

  Olen siis mukana kilpailussa.

 • Reply
  Anne
  21.10.2013 at 15:42

  Tarpeeseen tulisi! Olen todella laiska sheivaamaan, mutta silti pidän sileistä sääristä. Kipukynnys ei ole ongelma, ammatin puolesta tullut jo tutuksi mm. pistotunneilla. ;)

 • Reply
  Hanna
  21.10.2013 at 15:46

  Tahtoo!! Ratkaisisi kaikki sheivausongelmat!! Varsinkin reissussa :)

 • Reply
  marika.t
  21.10.2013 at 15:46

  Tuollainen laite itseltä vielä puuttuu, arvonnassa mukana :)

 • Reply
  Edgarpro
  21.10.2013 at 15:50

  Voi,että miten haluaisin tämän! Haha, katseeni kiinnittyi heti jalkoihin, hyväksihän nämä ovat salilla tulleet, mutta karvojen vuoksi en ala esittelemään ;)

 • Reply
  Minna
  21.10.2013 at 15:56

  Olen niin mukana arvonnassa

 • Reply
  sanna
  21.10.2013 at 15:57

  mukana ollaan, en ole ennen epilaattoria kokeillutkaan..

 • Reply
  noora
  21.10.2013 at 16:02

  Toi olis ihan mahtava voittaa, oon just harkinnu uuden epilaattorin ostoa kun vanha alkaa vetelemään jo viimeisiä :)

 • Reply
  Bisous
  21.10.2013 at 16:04

  Uusi epilaattori tulisi täydelliseen saumaan, edellinen sanoi itsensä irti viime viikolla monen käyttövuoden jälkeen. :)

 • Reply
  Tiramisuheidi
  21.10.2013 at 16:05

  Mukaan arvontaan! :)

  lasalmihe@gmail.com

 • Reply
  Tiina
  21.10.2013 at 16:14

  Oi,sileät kainalot ilman jokapäiväistä höyläämistä.. kyllä kuulostaa houkuttelevalta!

 • Reply
  janni
  21.10.2013 at 16:23

  Mukana!:) Itse haluisin kokeilla höylän vaihtamista epilaattoriin, ja ostinkin sitten jostain alennuksella jonkun mutta ei kovin hyvän olonen. Oliskin kiva testata että mikä ero laadukkaan epilaattorin ja ton mun oman välillä on :)

 • Reply
  Minna
  21.10.2013 at 16:23

  Kiinnostuin, kauniskin laite on kaiken lisäksi ja helpottaisi kyllä arjen rutiineja.
  Toivottavasti arpaonni osuu kohdalle :)

 • Reply
  Tiiisku
  21.10.2013 at 16:26

  Pakko osallistua tähän arvontaan, tulisi kyllä niiiiiin tarpeeseen :)

 • Reply
  Laura
  21.10.2013 at 16:28

  Mukana arvonnassa! Tollanen olis niin mahtava kun aina ärtyy iho höyläämisestä ja monesti tulee turvauduttua niihin pitkiin housuihin vaik haluis käyttää hametta useammin! :)

 • Reply
  ceira
  21.10.2013 at 16:28

  Olispa ihana lopettää säärien kiduttaminen höylällä :)

 • Reply
  Riikka
  21.10.2013 at 16:29

  Tosi suuri tarve olis, kun itellä on atooppinen iho joka ei oikeen kestä sheivaamista! Ois aivan mahtava tuote!

 • Reply
  Tuija
  21.10.2013 at 16:42

  Mukana arvonnassa…lopen kyllästynyt sheivailuun, lisäksi herkkä ihoni kärsii siitä paljon, en vain ole uskaltautunut hankkimaan epilaattoria kivun pelossa, mutta postauksesi sai mieleni muuttumaan. Tämä tulisi niin tarpeeseen!!! :D

 • Reply
  Emilia
  21.10.2013 at 16:47

  Olen jo pitkään tuosta laitteesta haaveillut, mutten ole raaskinut ostaa… Mukana arvonnassa ehdottomasti!

 • Reply
  Pirita Ylimaa
  21.10.2013 at 16:49

  Mahtavaa kuulla hyviä kokemuksia epiloinnista! Itse olen ikuisuuden harrastanut kainaloiden sheivaamista ja kärsin todellakin reippaasta karvankasvusta sillä sänki löytyy kyllä jo saman päivän iltana :/ Epilaattorin hankinta taitaa olla joka tapauksessa hankintalistalla sillä kainalotkin alkavat pikkuhiljaa tulemaan tiensä päähän sheivaamisen osalta. Ostoslistalle menee vaikkei voittoa tulisikaan! Iso kiitos rohkaisevasta postauksesta :)

 • Reply
  Emmi-Juulia
  21.10.2013 at 16:50

  Vaikuttaa mahtavalta tuotteelta, kumpa kerrankin onnistaisi arvonnassa, sillä tolle olisi takuulla käyttöä! :)

 • Reply
  Tintsuli
  21.10.2013 at 16:52

  Ikinä en ole epilaattoria uskaltautunut käyttämään, vaan höylään turvautunut. Mielelläni voisin kyllä kokeilla jos arpaonni osuisi kohdalleni :)

 • Reply
  Eltsi
  21.10.2013 at 16:52

  Minulla on myös todella herkkä iho eikä kainaloiden jatkuva sheivaaminen helpota asiaa ollenkaan. En ole kuitenkaan uskaltanut koittaa epilaattoria. Mutta jos nyt…! :) Mukana arvonnassa siis!

 • Reply
  minnamaria
  21.10.2013 at 16:58

  Oi ihanaa, olen toivonut epilaattoria jo vuosia joten ehdottomasti olen mukana arvonnassa! :)

 • Reply
  K
  21.10.2013 at 16:59

  Mukana ollaan! :)

 • Reply
  Karoliina
  21.10.2013 at 17:00

  Oih, tää ois super-voitto, todellakin mukana! :)

 • Reply
  Petra
  21.10.2013 at 17:01

  Kivalta vaikuttaa kyllä toi laite, kiitos arvonnasta! :)

 • Reply
  Reeta
  21.10.2013 at 17:02

  Oli mukava kuulla kokemuksiasi epilaattorin käytöstä. En ole itse koskaan sellaista uskaltanut käyttää. Kärsin itsekin hyvin herkästä ihosta, joten epilaattorin käyttö olisi luksusta elämään. Osallistun mielelläni mukaan arvontaan.

 • Reply
  IS
  21.10.2013 at 17:03

  Vanha kone putosi kylppärin lattialle ja ei tykkää enää toimia, uuden haluun mä :-)

 • Reply
  sipu
  21.10.2013 at 17:07

  pakko osallistua :)

 • Reply
  Sanna
  21.10.2013 at 17:07

  Oi haluan tuollaisen! Mukana siis arvonnassa :))

 • Reply
  Tanja
  21.10.2013 at 17:08

  Mukana! Olen tällaista jo pitkään harkinnutkin :)

 • Reply
  terhi
  21.10.2013 at 17:09

  Voi nyt kyllä tulisi tarpeeseen! Vaikkakin talvi sieltä yrittää, niin tykkään enemmän villasukista, kuin omista karvasukista……

 • Reply
  Marjukka
  21.10.2013 at 17:20

  Mukana arvonnassa, aikoinaan epiloin mutta luovuin siitä laitteen hankalan käytön takia. Nyt olisi kiva kokeilla uudestaan.

 • Reply
  Tuula
  21.10.2013 at 17:20

  Tuollainen laite olisi kätevä :)

 • Reply
  Maria
  21.10.2013 at 17:29

  Mukana! :)

 • Reply
  Anna
  21.10.2013 at 17:32

  Mukana arvonnassa! Toivottavasti arpaonni suosii, sillä häpeän myöntää, että juuri 30 täyttäneenä kahden lapsen äitinä en ole koskaan edes kokeilut epilointia :) ja joka toinen päivä pitää suunnilleen sheivailla jos ei halua luolanaista muistuttaa ;)

 • Reply
  Zenby
  21.10.2013 at 17:33

  Oi mahtavaa! Mukana arvonnassa!

 • Reply
  Jenna
  21.10.2013 at 17:40

  Sheivaaminen on välillä todella työlästä puuhaa! Varsinkin kesällä siihen pitää varata oma aikansa, kun jalat ja kainalot ovat muutenkin paljon esillä :D Itse olen vasta pikkuhiljaa opetellut käyttämään epilaattoria höylän sijaan, mutta eron todella huomaa. Harmi vain, ettei oma epilaattorini saa aikaa kovinkaan tarkkaa jälkeä. Lopputulos pitää aina viimeistellä höylällä, eikä tämä varmaankaan ole se pointti :P Uusi epilaattori on jo kiikarissa; itse asiassa olenkin pitkään pohtinut juuri tuota samaista Braunin mallia.

 • Reply
  Reetta
  21.10.2013 at 17:42

  Mukana arvonnassa! Ehkä olisi korkea aika testata tuollaista masiinaa :)

 • Reply
  Nella
  21.10.2013 at 17:43

  Mukana arvonnassa. En ole ikinä käyttänyt epilaattoria, mutta hyödylliseltä tuo kapistus vaikuttaa.

 • Reply
  Maiju
  21.10.2013 at 17:44

  Mukana arvonnassa! Tässä viimeaikoina on tuntunut siltä, että vanha (8-vuotias) epilaattorini vetelee viimeisiään (viimeisiä karvoja). Nyppimisen sijaan tuntuu ennemminkin, että se katkoo suurimman osan karvoista ja näin ollen ajeluvälin täytyy olla lyhyempi, jos haluaa pysyä täysin sängettömänä. En ole kuitenkaan tiennyt millaisen vekottimen sitä seuraavaksi hankkisi, joten vanhalla on pitänyt pärjätä. Uusi epilaattori tulisi erittäin tarpeeseen! :)

 • Reply
  Tuna
  21.10.2013 at 17:46

  Kokeilenpa kanssa onneani, josko joku noista epilaattoreista löytäisi tiensä meikäläisen toilettilaukkuun :) Epilaattori voisi olla siunaus tällaiselle ihokeliaakikolle, ei tarvis aina kaupassa syynätä vaahdoista gluteenijohdannaisia ja raastaa herkkää ihoa terillä.

 • Reply
  Riikka
  21.10.2013 at 17:48

  Epilaattori on kuulunut kylpyhuoneen vakiokalustukseen jo vuosia, ihme että vuoooosia vanha Braun vielä toimii :)

  Uusi epilaattori tulisi siis enemmän kuin tarpeeseen!

  Äidilläni on arvottava vempele ja kylläpä sillä epiloiminen oli huomattavasti mukavempaa kuin omalla vanhuksella :)

 • Reply
  Henna
  21.10.2013 at 17:58

  en ole koskaaan kokeillut epilaattoria, syynä liene kauhukertomukset, joissa karvat ovat alkaneet kasvaa ihon alle.. ehkäpä uskaltautuisin kokeilemaaan jos voittaisin, tai taidan käydä ostamassa itse:)

 • Reply
  Inna
  21.10.2013 at 17:59

  Tuo vekotin olisi kiva voittaa! Minullakin on se vanhempi johdollinen versio, mutta tuolla uudella epilointi kokemus voisi olla enemmän miellyttävämpi, mukana arvonnassa siis :)

 • Reply
  Jutta
  21.10.2013 at 18:00

  Mahtava arvonta! Toivon, että onni suosisi minua, koska olen myös vannoutunut epiloija! :) Itselläni tosin löytyy hyvin vanha, myös Braunin, epilointilaite, joka tuntuu kaipaavan jo seuraajaa!

 • Reply
  Josssq
  21.10.2013 at 18:01

  Näistä epilaattoreista olen kuullut pelkästään hyvää…olisi kiva päästä itsekin kokeilemaan :)

 • Reply
  Salla
  21.10.2013 at 18:02

  Voi tää on mun joululahjatoivelistalla, joten kelpaisi!

 • Reply
  Veera
  21.10.2013 at 18:03

  Onpas ihana arvonta!(: osallistun;)
  Ja jos ei onnetar suosi niin kyllä tuo ehdottomasti menee omalle joululahjalistalle!(:

 • Reply
  klaura
  21.10.2013 at 18:03

  Oma ihoni on tosi herkkä sheivaukselle, minkä vuoksi tämä tuote sopisi myös itselleni tosi hyvin! Toivottavasti arpaonni suosii;)

 • Reply
  Liia
  21.10.2013 at 18:05

  Eiiih, tän mä haluaisin! Vanha on hajonnut enkä ole saanut ostettua uutta..

  Liia

 • Reply
  LL
  21.10.2013 at 18:07

  oi, tulisi kyllä tarpeeseen! :)

 • Reply
  Maria
  21.10.2013 at 18:15

  Itselläni on nyt käytössä äitin vanha epilaattori joten uusi tulisi todellakin tarpeeseen :D äitikin taitais haluta omansa jo takaisin pikkuhiljaa… sillä ei kyl uskalla mennä lähellekkään kainaloita! Sormet ristissä ja mukana arvonnassa siis :)

 • Reply
  Riikka
  21.10.2013 at 18:15

  Oi tuollaisesta olen haaveillut jo kauan. Arvonnassa mukana siis totta kai!

 • Reply
  Susa R.
  21.10.2013 at 18:19

  Jep, sheivaamisen jälkeen jalat on kuivat, täynnä näppylöitä ja koko homman saa alottaa uudestaan jo seuraavana päivänä! Epilaattori ois niiiin kätevä!

 • Reply
  Petra
  21.10.2013 at 18:24

  Kuulostaa kyllä hyvältä laitteelta, jos vihdoinkin itsekin uskaltautuisi kokeilemaan.

 • Reply
  Suppu
  21.10.2013 at 18:26

  Hei, ihan loistava arvonta!
  Mun epilaattorikokemukset on tehty äidin kaverin vanhalla (krrhhmm) epilaattorilla.
  Jotenkin päädyin takaisin höylään, vaikka epiloimalla karvat ei kasvaneet nopeasti takaisin. Olisi huippua päästä testaamaan hieman uudempaa mallia kuin vuodelta yks ja kaks :-D

 • Reply
  Maija
  21.10.2013 at 18:28

  Olen aina hävennyt sääriäni nopean karvankasvun takia. Tämä voisi olla pelastukseni!

 • Reply
  Titu
  21.10.2013 at 18:29

  Mukana arvonnassa :)

  neiti_tiltu@hotmail.com

 • Reply
  Katja
  21.10.2013 at 18:30

  15 vuotta on tullut höyläiltyä… Joskohan arvontaonni suosisi ja pääsisi testaamaan epilaattoria!:)

 • Reply
  Piitu
  21.10.2013 at 18:32

  Ehdottomasti mukana, sheivaaminen yhtä tuskaa!

 • Reply
  Ninnis
  21.10.2013 at 18:39

  Mukana arvonnassa :) en ole sitten teinivuosien ensimmäisen epilointikokemuksen (kyyneleitä ja hikeä…) jälkeeen uskaltautunut, mutta tässä kypsässä jo lähempänä 30 vuoden ikäpuuta, sait kyllä minut vakuuttuneeksi siitä, että olisi aika kokeilla!

 • Reply
  Nina
  21.10.2013 at 18:39

  Vautsi! Tuolla varmasti saisi sileät sääret :D!

 • Reply
  MinnaK
  21.10.2013 at 18:40

  Mukana ollaan:)

 • Reply
  Sari
  21.10.2013 at 18:40

  Olis niin ihanaa jos ei tartteis aina höyläillä, tähän asti en oo vaan uskaltautunu kokeilemaan epilaattoria! Toivottavasti olis kerranki hyvää tuuria!!:)

 • Reply
  kaijas
  21.10.2013 at 18:43

  olis tosiaan mukava voitto, haaveillu oon…

 • Reply
  Tuula
  21.10.2013 at 18:44

  Olen aina välillä hypistellyt epilaattoreita kaupassa, mutta jättänyt ostamatta, koska pelkään kipua. Tuo suihkun vaikutus kipuun oli mielenkiintoista. Olisi kiva päästä kokeilemaan toimisiko se minullakin…

 • Reply
  Ida
  21.10.2013 at 18:48

  Vitsi miten mahtava arvonta! Minä myös kärsin kuivasta ja herkästä ihosta ja usein sheivaaminen vaan ärsyttää ihoa lisää. Siksi tämä epilaattori tulisi todella tarpeeseen! Ja voipi olla että jos ei tässä arvonna tärppää niin toivon tuotetta joulupukilta :D

 • Reply
  Sara
  21.10.2013 at 18:53

  Voi että, tuo olisi aivan täydellinen itselle!! Omistan valitettavasti tummat, paksut ja ahkerasti kasvavat karvat ja nykyään en vain enää edes jaksa sheivata jalkoja… Aina on paikat hellinä jatkuvasta sheivaamisesta ja muistona joka kerran jälkeen punainen näppy-rivistö… Tää olisi aivan unelma mulle!!

 • Reply
  Heidi
  21.10.2013 at 18:53

  Ompas hyvä arvonta! Lisäkiitosta alussa olleesta yhteistyöpostaus* merkinnästä. Mielestäni Blogiposteissa saisi olla enemmänkin käytössä tuo yhteistyö* x kanssa tai sisältöyhteistyä* merkinnät postauksien alussa. Samaan tapaan kuin televisio-ohjelmissakin tulee mainita, jos ohjelma sisältää tuotesijoittelua.

 • Reply
  Eeva
  21.10.2013 at 18:57

  Pakko osallistua, palkinto tulisi todella tarpeeseen!:)

 • Reply
  Julia
  21.10.2013 at 18:57

  Olen pitkään harkinnut epilaattorin ostamista, mutta en vain jostain syystä sitä ole hankkinut! Joten tämä olisikin mitä parhain tilaisuus sellainen saada!:)

 • Reply
  Niina
  21.10.2013 at 18:59

  Ooo, ompas mukava arvonta. Tulisi enemmän kun tarpeeseen! Mukavampi lähteä miehen kanssa ensi kuussa “rakkauslomalle” viikoksi kun ei tarvisi koko ajan olla sheivaamassa karvasia jalkojaan ;) Mukana arvonnassa siis ollaan! :)

 • Reply
  Sarra
  21.10.2013 at 19:05

  Eikä! Viimeksi tänään surffailin netissä ja mietin uskaltaisinko tilata epilaattorin ku se niiiiiiiiin houkuttaisi mutta en uskaltanut vielä ku mielessä kummittelee teiniaikojen kokemukset ku salassa kaivoin äitin ikivanhan epilaattorin esiin ja auts se sattui niin paljon! Mahtava kilpailu mahtavaan aikaan! Jos nyt vaikka onni potkaisis ja saisin uuden yrityksen epilaattorin kanssa! :))

 • Reply
  Kaisaem
  21.10.2013 at 19:07

  Olisi mahtavaa voittaa tämä! Olen halunnut ostaa tämän epilaattorin jo vuoden verran.

 • Reply
  Suvi
  21.10.2013 at 19:14

  Täällä yksi herkkäihoinen ilmoittautuu mukaan arvontaan. Helpottaisi huomattavasti elämää tämä tällainen laite. :)

 • Reply
  Paula
  21.10.2013 at 19:15

  Olisi tosi hienoa voittaa tämä. Ihoni ei kestä höyläystä yhtään ja se on tosi ikävää.

 • Reply
  Napsu
  21.10.2013 at 19:17

  Oih, tämä ollut jo pitkään haavelistalla! :)

 • Reply
  Inka
  21.10.2013 at 19:19

  Mukana arvonnassa! :) En ole ikinä kokeillut epilaattoria ja tämän postauksen luettuani ajattelin vihdoin rohkaistua, joten tämä laite tulisi tarpeeseen.

 • Reply
  J
  21.10.2013 at 19:21

  Mukana ollaan!! =))

 • Reply
  Heini
  21.10.2013 at 19:22

  Voi kuinka kätevä tuollainen laite olisikaan! Jos arpaonni ei suosi, niin täytyy laittaa joululahjatoivelistalle :)

 • Reply
  eppu
  21.10.2013 at 19:25

  Kiva arvonta! Mulla vanha epilaattori jäi käytöstä muutama vuosi sitten, ja mielelläni kokeilisin, kuinka tuo vehje on vuosien kuluessa kehittynyt… :)

 • Reply
  Än
  21.10.2013 at 19:29

  Oi, tuo olisi todella kätevä. Pakko osallistua! :)

 • Reply
  soofia
  21.10.2013 at 19:30

  Mukana ollaan :)

 • Reply
  Jenny
  21.10.2013 at 19:43

  Epilaattorille olisi kyllä käyttöä, osallistun kilpailuun! :)

 • Reply
  Outi
  21.10.2013 at 19:50

  Epilaattori tulisi enemmän kuin tarpeeseen, eli mukana ollaan arvonnassa.:-)

 • Reply
  Viivi
  21.10.2013 at 19:52

  Oispa kiva yllättää ihana ystävä, joka on epilaattorista höpötellyt viime keväästä lähtien :D

 • Reply
  Sofii
  21.10.2013 at 19:55

  Mun on pitkään pitäny hankkia tollanen laite, mut vieläkään en oo saanu aikaseks! Jospa nyt onni osuisi kohdalle arvonnassa ;)

 • Reply
  Eija Nieminen
  21.10.2013 at 19:59

  Kävin etsimässä edelleenkin käytössä olevan epilaattorini jonka ostin Belgiasta 1998 :) toimii edelleen verkkovirralla. Haaveilen johdottomasta, lampullisesta, suihkussa käytettävästä ja hierovasta, päivitetystä versiosta – niin paljon hyvää olen siitä kuullut. Ehdottomasti ikuisesti epilaattorini Ystävä.

 • Reply
  LauraL
  21.10.2013 at 20:01

  Tulis niin tarpeeseen, vanhasta braunista meni laturi rikki enkä ole saanut etsittyä uutta. Nyt joudun tyytymään sheivaukseen :(

 • Reply
  Mari
  21.10.2013 at 20:02

  Mukana arvonnassa ehdottomasti! Olispa herkkäihoiselle pelastus :)

 • Reply
  Aino
  21.10.2013 at 20:03

  Epilaattori olisi kyllä tosi kätevä! Viimeksi, kun sheivasin, onnistuin saamaan tosi ison haavaan jalkaan. Epiloinnissa säilyisi iho ainakin ehjänä :)

 • Reply
  mmakum
  21.10.2013 at 20:10

  tälläselle gorillalle toi olis kyl (kivulias) pelastus!

 • Reply
  Kathy
  21.10.2013 at 20:10

  Osallistun :)….. Tää on niin mun juttu, sillä iho on jo höylää ajatellessa arka!

 • Reply
  Anu
  21.10.2013 at 20:18

  Hieno laite monilla erilaisilla ajopäillä, mukana ollaan:)

 • Reply
  jonna
  21.10.2013 at 20:25

  Mahtava arvonta! Epilaattori tulisi todella tarpeeseen.

 • Reply
  murmur
  21.10.2013 at 20:25

  Jes! Tarvitsisin, mutta en ole raaskinut vielä ostaa.

 • Reply
  saapa
  21.10.2013 at 20:25

  minä, minä, minääää! :) eli mukana ollaan :)

 • Reply
  lili
  21.10.2013 at 20:33

  Jalkojen sheivaaminen on yksi ärsyttävimmistä kauneudenhoitorutiineista mitä tiedän! En tosin tykkää epiloinnistakaan, sillä ainakin nykyisellä (melko vanhalla) epilaattorillani ei saa mielestäni tarpeeksi sileää lopputulosta. Ehkä tämä epilaattori olisi kuitenkin parempi, joten mukana arvonnassa!:)

 • Reply
  Jonna
  21.10.2013 at 20:34

  Pitäisi kyllä hankkia epilaattori :) Jospa arpaonni suosisi minua tällä kertaa!

 • Reply
  Laura
  21.10.2013 at 20:42

  Tuo laite tulisi mulle enemmän kun tarpeeseen, Omistan epilaattorin, mutta se alkaa olla jo niin vanha että uudelle olisi tarvetta. Sheivauksen jälki ei todellakaan ole kaunista katsottavaa! :(

 • Reply
  October
  21.10.2013 at 20:46

  Kuulostaa kivuliaalta, mutta mitäpä kauneuden eteen ei tekisi.. Mukana ollaan, hampaat irvessä :-)

 • Reply
  Tawunen
  21.10.2013 at 20:48

  Tuota haluaisin kokeilla!! :)

 • Reply
  Marika
  21.10.2013 at 20:50

  Mahtavaa! Mukana arvonnassa! Toivottavasti arpaonni suosii:)

 • Reply
  Suvi
  21.10.2013 at 20:50

  Palkinto olisi huippu. Ei ole epilaattorista kokemusta, mutta enemmän kuin mielelläni heittäisin sheiverini menemään ja siirtyisin sängettömään aikakauteen.

 • Reply
  Eija
  21.10.2013 at 20:53

  Tuollainen tulisi kyllä tarpeeseen. Pelkkää hyvää olen kuullut, vaikkakaan vielä en ole päässyt testaamaan.

 • Reply
  Sanna
  21.10.2013 at 20:57

  Mukana! Vanha epilaattorini pitäisi päivittää uuteen pikapuoliin.

 • Reply
  sipu
  21.10.2013 at 21:09

  oi, tää ois ihan mahtava ! pakko osallistua :)

 • Reply
  Johanna
  21.10.2013 at 21:12

  Mukana! :)

 • Reply
  Jaana
  21.10.2013 at 21:18

  Hyvä arvonta, tuollaista kun en itse raaskisi ostaa :)

 • Reply
  Tette
  21.10.2013 at 21:19

  Unelmien täyttymys! Tuollainen on pakko saada, oon meinaan niin kyllästynyt sheivaamiseen sillä se tekee ihoni kuivaksi ja jo kahden päivän jälkeen alkaa kutiimaan, kun alkaa sänki puskea esiin.. Tämän takia en kesän jälkeen käytä hirveästi hameita tai mekkoja, sillä voin hyvinkin jättää sheivaamisen väliin pariksikin kuukaudeksi :D

 • Reply
  Nopsukka
  21.10.2013 at 21:21

  Oi tuo olisi ihana pikkujoululahja itselle :)

 • Reply
  Hanna
  21.10.2013 at 21:30

  ei vitsi toi ois kyllä mahtava, oon vaan kerran kokeillu äidin vanhaa laitetta jostain 80-luvulta.. se oli traumaattinen!

 • Reply
  J
  21.10.2013 at 21:32

  Erinomainen lisälahja tyttöystävälle.

 • Reply
  Jansku
  21.10.2013 at 21:32

  Jospa itsekin uskaltautuisi kokeilemaan…

 • Reply
  Nea Kettula
  21.10.2013 at 21:43

  Osallistun ehdottomasti! :) Itse olen kanssa samaa tyyppiä että kainaloiden iho menee helposti rikki ja iho ärsyyntyy, kiitos vinkistä, mäkin uskallauduin epiloimaan kainalot!

 • Reply
  Sari
  21.10.2013 at 21:43

  Ihan välttämätön kapistus ainakin minulle, joten osallistun kisaan:)

 • Reply
  Kaisa
  21.10.2013 at 21:45

  Oon miettinyt viime keväästä että pitäisi ostaa epilaattori ja testata omaa kipukynnystä mut se on vain jostain syystä jäänyt. :) Testaisin siis mielelläni jos se todellakin voittaisi tämän höyläillyn :)

 • Reply
  Ava A.
  21.10.2013 at 21:56

  Karvaton lokakuu :)

 • Reply
  Nora
  21.10.2013 at 21:58

  mukana!!:)

 • Reply
  Anne
  21.10.2013 at 22:00

  Moikka! Olisi kyllä aivan huippu voitto ja tulisi tarpeeseen :) Itse asiassa tämä on ensimmäinen kerta, kun kommentoin blogiasi, vaikka olenkin jo pitkään seurannut. Pidän tyylistäsi ja blogisi positiivisuudesta, aina yhtä ilo lukea :)

 • Reply
  Oona
  21.10.2013 at 22:03

  Sama vika täälläkin, herkkä atooppinen ihoni vaan punoittaa sheivauksen jälkeen, en ole koskaan uskaltautunut kokeilemaan epilaattoria mutta kovasti haluaisin! Joten mukana ollaan ehdottomasti!

 • Reply
  Claudia
  21.10.2013 at 22:06

  Oma vanha Braunin epilaattori sanoutui irti viime kesänä enkä saanut aikaseksi ostaa vielä uutta. Parhaintahan tietty olis jos uuden voisi voittaa :)!

 • Reply
  Sara
  21.10.2013 at 22:07

  Olisi mahtavaa päästä testaamaan epilointia, kun on alkanut jokapäiväinen sheivaaminen tökkimään!

 • Reply
  Minna
  21.10.2013 at 22:08

  Tulisi tarpeeseen!

 • Reply
  HannaMM
  21.10.2013 at 22:15

  Kuulostaapa tutulta sinun kirjoitus! Tällaiselle olisi todella tarvetta täälläkin. Vanhan epilaattorini kanssa saa surrata kaksi tuntia ennen kuin alkaa olla sileää. Uutta en vain ole raaskinut ostaa, joten toivon kovasti että onni nyt potkaisi ja minusta tulisi tämän epilaattorin erittäin onnellinen (ja toivon mukaan vähemmän karvainen) omistaja :D

 • Reply
  Kirsi
  21.10.2013 at 22:15

  Nyt osui arvonta nappiin, olen haaveillut laadukkaasta epilaattorista todella kauan! :)

 • Reply
  Saara
  21.10.2013 at 22:26

  Mielenkiintoista. Pitäisikö itsekin siirtyä epilaattorin käyttäjäksi?

 • Reply
  Valpuri
  21.10.2013 at 22:26

  Herkkäihoinen ilmoittautuu!

 • Reply
  Eeva
  21.10.2013 at 22:39

  Oi että ois ihana saaha tää! Ku mulla on jostakin syystä geenien kautta niin tummaa ja paksua karvaa et pakko saada pois :(

  Toivottavasti onni suosii mua nyt!!!! <3

 • Reply
  Olivia
  21.10.2013 at 22:42

  Nyt kyllä osui nappiin tämä arvonta! Tuollaiselle uudelle epilaattorille on kova tarve, kun oma tämän hetkinen epilaattori, vetelee viimesimpiä. Tuo on kyllä varmasti oikea unelma. Osallistun arvontaan!! :)

 • Reply
  Tuuve
  21.10.2013 at 22:43

  Mukana ollaan!

 • Reply
  Sannis
  21.10.2013 at 22:46

  Mukana! :)

 • Reply
  Pilvi
  21.10.2013 at 22:46

  Ah, tollanen langaton epilaattori olisi niin kätevä! Nykyisessä kun on johto niin jotenkin tulee harvemmin käytettyä :/

 • Reply
  Enni
  21.10.2013 at 22:58

  Ois kyl magee voittaa tää! Tarpeeseen menis!! :))

 • Reply
  Donna
  21.10.2013 at 22:59

  Osallistun, voittaisinpa!

  • Reply
   Oomarie
   22.10.2013 at 07:39

   Pitääpäs itsekin kokeilla joskus epiloida kainalot, jotenkin olen sitä juuri kivun pelossa tähän asti vältellyt. Epilointi on mielestäni helpoin keino saada sileät sääret ja ehkä uudemmalla laitteella se helpottuisi entisestään. :)

 • Reply
  -K-
  21.10.2013 at 23:06

  Apinan sukulainen haluaa! :D

 • Reply
  jonna
  21.10.2013 at 23:40

  Mukana arvonnasssa!

 • Reply
  Heini
  22.10.2013 at 00:05

  Kuulostaa NIIN hyvältä. Olen juuri harkinnut investointia epilaattoriin, sheivailua kun tulee harrastettua ärsyttävänkin usein.

 • Reply
  Mari
  22.10.2013 at 00:15

  Ihana arvonta :) Olisipa huippua päästä kokeilemaan tuota herkälle iholleni. Mukana ollaan! :)

 • Reply
  annamva
  22.10.2013 at 00:18

  Osallistun, tuo olis niin kätevä! :)

 • Reply
  Katariina
  22.10.2013 at 00:36

  Olen muuttamassa talveksi ulkomaille jossa 80 denierin sukkahousut eivät ole enää vaihtoehto piilottamaan karhean sänkisiä jalkojani. Olen harkinnut myös hankkivani pelkkiä maxi-mekkoja, mutta tämä voisi sittenkin olla paras ratkaisu pulmaan!?

 • Reply
  Valo
  22.10.2013 at 02:48

  Useamman kerran viikossa sheivaavalle herkkä hipiäiselle ladylle tämä olisi onnenpotku :)

  Parinkymmenen vuoden takainen kokemus ystävän joululahjavehkeellä oli karmaiseva. Eläimellistä karjuntaa ja verta jo yhdellä vedolla…. Mutta mikäli olet tuolla kainalotkin saanut ajeltua niin uskallan takuulla kokeilla minäkin!

 • Reply
  Mariah
  22.10.2013 at 06:39

  Aivan huippuarvonta! Juurikin tuota vekotinta olen kaiholla katsellut, mutta en ole raaskinut ostaa. Tarvetta olisi, iho on herkkä ja epilointi voisi olla pelastus sheivaamiseen.
  PS. Sulla on ihana, hyvän mielen blogi!

 • Reply
  Iina
  22.10.2013 at 07:14

  Uudelle epilaattorille olisi tarvetta, mukana arvonnassa siis! :)

 • Reply
  Krista
  22.10.2013 at 08:24

  Uudelle epilaattorille olisi todellakin tarvetta! Mukana arvonnassa :)

 • Reply
  Anett
  22.10.2013 at 08:42

  Vanha epilaattori alkaa vetää viimeisiään, joten uusi epilaattori olisi aivan mahtava!!!! Kiitos kivasta kilpailusta! Syksyisiä terveisiä Turusta!

 • Reply
  Laura
  22.10.2013 at 09:18

  Mun vanha epilaattori vetelee viimeisiä, joten pakko osallistua! :)

 • Reply
  Arja-Leena
  22.10.2013 at 09:19

  Kehtaan myöntää, että en ole kuullutkaan tuollaisesta ihanuudesta!! toihan voi todella olla helpotus mun ongelma seivaukseen. Olis upee päästä kokeilemaan.
  Kiitos todella antoisasta ja hyödyllisestä blogista! On niiin upeeta, kun joku jaksaa päivittää mulle muodin, kauneuden ja muuta hyödyllistä – minusta se on hyvän blogin tehtävä!
  Pirtsakan ihanaa loppusyksiä!
  Artzu

 • Reply
  Sanna
  22.10.2013 at 09:22

  Uudelle epilaattorille olisi jo tarvetta, joten mukana kisassa! :)

 • Reply
  Noraa
  22.10.2013 at 09:31

  Ääää olen lähdössä pitkälle ulkomaan reissulle, ja tämä olisi ehdottomasti saatava kapsäkkiin mukaan!!

 • Reply
  Sanni
  22.10.2013 at 09:37

  Oijoi! Tän ku voittais nii tulis joulu etuajassa 8)

 • Reply
  Minna
  22.10.2013 at 09:37

  Oi että, Braun on luottomerkkini, ja vanha epilaattori kaipaisi kyllä jo seuraajaa!! Epilointi on todellakin aikaa säästävää ja paaaaljon ihoystävällisempää kun sheivaus! Peukut pystyyn :)

 • Reply
  Lilium
  22.10.2013 at 10:03

  Matalan kipukynnykseni vuoksi en ole koskaan uskaltanut käyttää epilaattoria ja höylällä olen yrittänyt pärjäillä tähän asti. Tästä epilaattorista olen kuitenkin aiemminkin lukenut paljon hyvää ja postauksesi sai minut entistä vakuuttuneemmaksi siitä, että tällainen pelkurikin voisi rohkaistua kokeilemaan epilointia. Voitto näin pikkujoulukauden kynnyksellä olisi enemmän kuin tervetullut :)!

 • Reply
  Minde
  22.10.2013 at 10:12

  Joo kyllä tulisi tarpeeseen täälläkin, mahtaa olla hyödyllinen laite! Loppuis meikäläisenkin ainainen suihkussa sheivaus.

 • Reply
  Saara
  22.10.2013 at 10:20

  Kiva arvonta – mukana ollaan :)

 • Reply
  Hanna Laitinen
  22.10.2013 at 11:04

  Voi eikäeikäeikä! Tule joulupukki etuajassa!!
  Hitsi, vaikka olenkin superahkera blogien lukija, en ole vielä ikinä yhtäkään kommenttia kirjoitellut – mutta nyt on PAKKO! Olen metsästänyt vuosia kunnollista epilaattoria ja tässäkö se nyt tupsahti silmien eteen normaalilla aamupäivän blogikierroksella?! Kiitos esittelystä :) Näyttää kauniilta ja itsekin ihon kuorinta-addiktina innostuin todenteolla (ehkä vähän liikaakin… ) :D

 • Reply
  Jenni
  22.10.2013 at 11:04

  Mukana! :) Vanha epilaattorini on jo parhaat päivänsä nähnyt, ei myöskään ole kovin “tehokas” joten on jäänyt vähemmälle käytölle. Uusi tulisi siis todellakin tarpeeseen!

 • Reply
  *Kirsikka*
  22.10.2013 at 11:34

  Osallistun :)

 • Reply
  Tiinu
  22.10.2013 at 11:42

  Tämän minä todella tarvitsisin, olen siis ehdottomasti mukana arvonnassa :)

 • Reply
  Satu
  22.10.2013 at 11:49

  OI!! Tämmöinen olisi lottovoitto!

  Minulla on epilaattorina ns. karvalakkimalli, jonka ostin ensimmäiseksi epilaattorikseni. Kapistus pitää niin hirveää ääntä, että ensimmäisillä karvanpoistokerroilla meinasi mennä pupu pöksyyn jo pelkästä pörinästä.

  Nykyisin epiloin kainalot, sääret sekä bikiniraja, ja erityisesti aroissa kainaloissa tuo ero epiloinnin ja sheivauksen jälkeen on huima! Vaikka ensikerta olikin pelkkää hampaiden yhteenpuremista ja kyyneleiden pidättelyä ;)

 • Reply
  Eeva
  22.10.2013 at 12:15

  Mukana ollaan, arvonnassa:)
  Kyllä kelpaisi minulle tuo, ei olis aina sänkiset koivet

 • Reply
  Hanna Fjäder
  22.10.2013 at 12:18

  Tälle olisi kova tarve kun vanha ei toimi enää kunnolla :) Mukana ollaan!

 • Reply
  Emmi
  22.10.2013 at 12:45

  Kelpaisi minulle mielihyvin uusi epilaattori :)

 • Reply
  Jenni
  22.10.2013 at 13:03

  Voi kuinka mahtavaa olisikaan voittaa upea epilaattori! Pitkään on pitänyt se itselleni hommata, mutta niin se vaan on jäänyt! Kunpa nyt tärppäisi! Kaunista syksyn jatkoa sinulle Mona! :)

 • Reply
  Anna
  22.10.2013 at 13:25

  Mä niiin tarviik tollasen!! Mä kun aamulla sheivaan niin jo illalla näkyy sänki…… Ja se on suoraan sanottuna perseestä!

 • Reply
  Tiia
  22.10.2013 at 13:39

  Tuollaiselle olisi kyllä tarvetta! :) mukava arvonta!

 • Reply
  Mona
  22.10.2013 at 13:43

  Eikää!! Tää mun oisi saatava! :) Monen vuoden ajan ollu hakusessa hyvä epilaattori, mutta en vaan yksinkertaisesti ole saanut aikaiseksi ostettua sellaista….

 • Reply
  Iida
  22.10.2013 at 13:47

  Oi, tuollainen kapistus helpottaisi naisen elämää kummasti! Mahtava arvonta, mukana ollaan :)

 • Reply
  Jenni
  22.10.2013 at 14:11

  Eikä, just toissapäivänä kokeilin kainaloiden epilointia ja oli kyllä yhtä TUSKAA!! Mun epilaattori on kyllä jostain kivikaudelta, ehkä tällä uudemman mallisella voisi oikeesti onnistua kainaloidenkin epilointi!

 • Reply
  Sini
  22.10.2013 at 14:16

  Olen keväästä asti miettinyt epilaattorin hankkimista, mutta vuosien takaiset kymävahaliuska kokoeilut ovat jääneet johonkin takaraivoon kummittelemaan kivuliaisuuden vuoksi. Moni on mulle kuitenkin uskotellut, että ei epiloiminen ole niin kivuliasta (en voi uskoa ennen kuin kokeilen). Säärien karvankasvu on mun kohdalla niin nopeaa, että saisi olla sheivaamassa joka päivä jos haluaa täysin sileät sääret. Hieman pidempikestoinen tulos oli siis enemmänkin kuin kivaa!
  Ja onhan tuo kapistus nyt muotoilultaankin nätti!

 • Reply
  anni
  22.10.2013 at 14:26

  Mukana ollaan! Voi kumpa onni olisi myöten tässä arvonnassa:)

 • Reply
  karkki
  22.10.2013 at 14:28

  Uusi epilaattori tulisi tarpeeseen, yli 10 vuotta palvellut vanha kone vetelee todella viimeisiään…:)

 • Reply
  Outi
  22.10.2013 at 14:35

  Kiva, kiva, kiva! Mukana sillä nuo kertakäyttöiset eivät ole kovin mukavia. :)

 • Reply
  Meri
  22.10.2013 at 15:17

  Tämän postauksen jälkeen munkin on pakko saada tuo! Olen muutenkin jo useamman vuoden ajan harkinnut epilaattorin hankkimista.

 • Reply
  slasal
  22.10.2013 at 15:29

  Olen jo pitkään miettinyt vanhan epilaattorin päivittämistä uudempaan malliin. Vanha kun lähinnä väistelee niitä karvoja nyppimisen sijaan…

 • Reply
  Sofia L.
  22.10.2013 at 15:49

  Sain isosiskon epilaattorin käyttööni arviolta 15 vuotiaana eli yli 12 vuotta sitten ja sillä samalla Braunilla huristelen edelleen. Haaveilen uudesta, mutta kun tuo pirun vempain aina vaan toimii niin en ole raaskinut ostaa uutta. Vanha on kuitenkin vanha ja sen lisäksi, ettei se ole ehkä se kaikkein tehokkain, niin se ääni mikä siitä tulee on ehkä maailman pelottavin! :D

 • Reply
  tiiittu
  22.10.2013 at 15:58

  tuollainen tulisi kyllä tarpeeseen ! :) mukana ollaan siis !

 • Reply
  Jennaj
  22.10.2013 at 16:32

  Tämä olisi hienoa saada. Arvonnassa ollaan siis mukana. :)

 • Reply
  Laura
  22.10.2013 at 17:15

  Mukana arvonnassa. Tulisi niiin tarpeeseen :)

 • Reply
  Satue
  22.10.2013 at 17:45

  En ole koskaan kokeillut epilaattoria, nyt olisi siis jo korkea aika.
  Mukana siis arvonnassa!

 • Reply
  Eerika
  22.10.2013 at 17:56

  Kiva arvonta! mukaan mukaan…

 • Reply
  Juuli
  22.10.2013 at 18:14

  Tämä tulis todellakin terpeeseen :)

 • Reply
  Sue
  22.10.2013 at 18:34

  Oi kelpaisi ja käyttöä olisi.

 • Reply
  Jazzu
  22.10.2013 at 18:57

  Messissä ollaan!! :-) Silkkisen sileää syksyyn!

 • Reply
  Julia
  22.10.2013 at 18:59

  Mukana arvonnassa! :) Tulis kyllä niin tarpeeseen, sheivaaminen tuppaa vähenemään entisestään nyt kun ilmat kylmenee…!

 • Reply
  C
  22.10.2013 at 19:05

  Mukana!! :)

 • Reply
  Nanna
  22.10.2013 at 19:07

  Tämä tulisi todellakin tarpeeseen;-)

 • Reply
  Tiina
  22.10.2013 at 19:12

  Mulla on ollut jo monen vuoden projektina epilaattorin hankkiminen, enkä vieläkään oo saanu tehtävää suoritetuksi! Tulisi siis todellakin tämä tarpeen! :D

 • Reply
  Maiku
  22.10.2013 at 19:15

  Mahtava arvonta! Ihan ehdottomasti mukana :)

 • Reply
  Eeva
  22.10.2013 at 19:17

  Tälle ois todellakin tarvetta, epilaattoria on tullut joskus käytettyä mutta uutta ei ole tullut hommattua:)

 • Reply
  J
  22.10.2013 at 19:19

  Epilaattori on ollut mietteissäni jo pidemmän aikaa ja näiden myyntipuheiden jälkeen ehdoton must have.

 • Reply
  a.
  22.10.2013 at 19:35

  Oi mikä palkinto, olisi mahtava joululahja äidille (: itse olen ollut braunin epilaattorin tyytyväinen omistaja jo hmmm viimoiset 4 vuotta!

 • Reply
  Ina
  22.10.2013 at 19:36

  Epilaattori tulisi todella tarpeeseen atooppisen ihon takia! Ehkä sitten vihdoinkin saisi hyvän ja kestävän lopputuloksen, kun ei se tuolla höylällä tunnu onnistuvan :)

 • Reply
  NoobaX
  22.10.2013 at 20:03

  Olen haaveillut omasta epilaattorista iät ja ajat!

 • Reply
  Jennie
  22.10.2013 at 20:10

  Voi ei! Kun vaan kerrankin onni osuisi kohdalle. Haaveissa juuri tuollainen peli jolla päästä eroon tuskaisista hetkistä karvojen kanssa taistelussa.

 • Reply
  hilla
  22.10.2013 at 20:18

  Kiva arvonta! Olisipa ihana saada epilaattori käyttöön, on nimittäin ollut jo pitkään ostoslistalla :)

 • Reply
  Petra
  22.10.2013 at 20:24

  Olisipa ihana voittaa tämä! Pitkään olen omasta laitteesta haaveillut, mutta hinta on toistaiseksi ollut esteenä. Toivottavasti nyt tärppää. :) Aurinkoista syksyä sinulle! :)

 • Reply
  NeitiG
  22.10.2013 at 21:01

  mahtava olisi voittaa tämä :)

 • Reply
  Mahina
  22.10.2013 at 21:33

  Epilaattori olisi kiva saada. Mukava arvonta!

 • Reply
  jonna
  22.10.2013 at 21:46

  Kauankohan sitä on pitänyt tuollainenkin hankkia.. :D

 • Reply
  Terhi
  22.10.2013 at 21:50

  Itselläni on myös matala kipukynnys enkä siksi ole poistellut ihokarvojani muulla kuin perushöylällä. Olen kuitenkin kuullut viime aikoina ystävältäni pelkkää hyvää hänen epilaattoristaan ja kuinka sitä ei mikään korvaa, joten nyt kun sinäkin sitä suosittelet, niin ehkä mäkin uskaltaisin! :D Joten mukana olen minäkin!

 • Reply
  Anniina
  22.10.2013 at 22:04

  En ole koskaan testannut epilaattoria, mutta varmasti se olisi paljon parempi vaihtoehto höylälle. Pysyisi jalat varmemmin sileinä myös talviaikaan. Mukana siis arvonnassa.

 • Reply
  Sanna
  22.10.2013 at 22:07

  Tarvetta todella olisi!!:) Vanha on jo nähnyt paremmat päivänsä ja uusi epilaattori tulisi tarpeeseen!

 • Reply
  Johanna
  22.10.2013 at 22:34

  Mukana arvonnassa:)

 • Reply
  Kirsi
  22.10.2013 at 23:02

  oioioi, kyllä! mahtava arvonta, sormet ja varpaat ristiin että arpaonni suosii :)

 • Reply
  Miina
  22.10.2013 at 23:03

  Mahtava kisa, tällainen epilaattori tulisi tosi suureen tarpeeseen!

 • Reply
  emmiina
  22.10.2013 at 23:26

  Ihan huippuarvonta, mielelläni ottaisin itselleni kyseisen kapistuksen :)

 • Reply
  Tinttii
  22.10.2013 at 23:37

  Aa tämä olisi täydellinen! Täälläkin on todella kyllästytty kainaloiden sheivaamiseen, haluaa salilla kuitenkin kehdata nostaa kädet ilmaan :D tuo olisi pelastus!!

 • Reply
  eija
  23.10.2013 at 02:32

  heikko näkökyky ja vauhdikas karvan kasvu…siis ehdottomasti tulisi tarpeeseen;)

 • Reply
  Maya
  23.10.2013 at 08:09

  Eikää!! Tää tulis niin tarpeeseen. Eilen just suihkussa meitin kuinka taas pitäis sheivata mutta eikös lapsi jo vaatinut huomiotaan keittiöstä..ei vaan tunnu löytyvän sitä ylimäärästä aikaa! Tää olis pelastus mulle:)

 • Reply
  jenni
  23.10.2013 at 08:13

  Tätä mä tarvisin!! Toivotaan parasta :)

 • Reply
  Heidie
  23.10.2013 at 09:51

  Oon harkinnut epilaattorin ostamista jo ehkä parin vuoden ajan, joten nyt olisi kyllä jo aika sellaisen ostamiselle tai voittamiselle ;)

 • Reply
  Paula
  23.10.2013 at 10:04

  Olen pitkään harkinnut epilaattorin hankkimista, mutta en ole uskaltanut panostaa laitteeseen. Postauksesi myötä mielenkiinto ja innostus heräsi taas ja olisikin mahtavaa voittaa Braunin epilaattori! :)

  Mahtavaa viikkoa!

 • Reply
  tiinakkk
  23.10.2013 at 10:43

  Mukana arvonnassa :)

 • Reply
  Anne
  23.10.2013 at 12:01

  Osallistun mielelläni arvontaan sillä vanha Braun on jo 20 vuotta palvellut ja aikansa elänyt! (vaikkakin toimii edelleen)

 • Reply
  Sanna
  23.10.2013 at 12:53

  Minua on aina kiinnostanut epilaattorin kokeileminen, mutta yleensä laitteen aika kallis hinta ja juurikin tuo mahdollinen kipu ovat saaneet perääntymään. Sait kuitenkin minut vakuuttuneeksi, että tuo laite olisi aika passeli! :)

 • Reply
  Susanna
  23.10.2013 at 12:58

  Mukana!! :))

 • Reply
  Ruusunen
  23.10.2013 at 13:03

  On pitänyt jo pidemmän aikaa hankkia myös uusi epilaattori, mutta jostain syystä ei ole tullut ikinä ostettua. :D Mukana ollaan. :)

 • Reply
  Viivi
  23.10.2013 at 14:14

  Mukana ollaan ehdottomasti, helpottaisi arkea huomattavasti! :)

 • Reply
  Oona
  23.10.2013 at 14:34

  Kiva arvonta! Itse en ole epiloimaan vielä uskaltautunut, mutta nyt houkutus kokeilemaan on liian suuri! Joten mukana ehdottomasti :)

 • Reply
  Lina
  23.10.2013 at 16:47

  Voi, tämä kiinnostais!

 • Reply
  Rinna
  23.10.2013 at 18:19

  Mukana arvonnassa : )

 • Reply
  Sohvi
  23.10.2013 at 18:23

  Oih, tuo kuulostaa niiiin hyvältä! :)

 • Reply
  Emmi
  23.10.2013 at 18:40

  Just päivittelin kaupassa naisten höylien hintoja, kun surkeista kertakäyttöhärpäkkeistäkin saa maksaa lähes kympin. Tännekin siis kelpaisi tuollainen epilointivärkki. :)

 • Reply
  sisko
  23.10.2013 at 18:41

  voi, mukana ollaan tottakai

 • Reply
  Heidi
  23.10.2013 at 19:49

  Mukana arvonnassa!

 • Reply
  Liisa Katariina
  23.10.2013 at 20:06

  Eikä, ehkä huikein arvonta ikinä, pakkohan tähän on osallistua! Olen ikuisuuden miettinyt epilaattorin hommaamista päästäkseni eroon jatkuvasta sheivailusta tai juurikin kainalosängestä, mutta jotenkin se hinta on aina kirpaissut sen verran etten ole uskaltanut ilman, että joltain olisi kuullut takuuvarmia hyviä kokemuksia. Josko nyt sitten marssisi kauppaankin jos ei arpaonni osu!

 • Reply
  Norppa
  23.10.2013 at 21:03

  Vaude mikä arvonta! ITse olen iät ja ajat haaveillut tommosesta härvelistä, mutten kuitenkaan koskaan hankkinut sellaista. Ja höylienkin hinnat vaan kallistuu ja kallistuu. Itse en pysty edes talvisin sheivailuista luopumaan. Arpaonnea kokeilemaan siis!

 • Reply
  Veera
  23.10.2013 at 21:52

  Käytössä oleva oma epilaattori on ehkä vuodelta nakki ja papu, joten päivitetty versio olisi enemmän kuin tarpeellinen! :)

 • Reply
  Minttu
  23.10.2013 at 22:34

  Oih, toi kuulostaa niiin hyvältä! Mullakin on aika herkkä iho, eikä se oikeen tykkää jokapäiväisestä höyläilystä. Sokerointiakin olen kokeillut, mutta se oli inhottavan tahmaista ja aikaavievää touhua. Toi epilaattori kuulustaa ihanan helppokäyttöiseltä!

 • Reply
  Jeppe
  23.10.2013 at 22:50

  Tulispa tarpeeseen! Täällä nimittäin ikivanha epilaattori alkaa purkaantua joka puolelta ja osia sinkoilee milloin mihinkin suuntaan joka käyttökerralla :D

 • Reply
  JL
  23.10.2013 at 22:59

  Epilaattori on kyllä ihan ehdoton! Oma epilaattorini on 13-14 vuotta vanha Braun, ja olen harkinnut uudemman mallin hankintaa. Mukana arvonnassa:)

 • Reply
  Jennifer
  24.10.2013 at 00:21

  Epilaattorille olisi tarvetta, vihdoin uskaltaisin kokeilla tuota ja luopua sheivereistä.. :p

 • Reply
  VS
  24.10.2013 at 09:36

  Kiitos Mona rehellisestä ja jopa hiukan henkilökohtaisesta postauksesta. Naisille ihokarvat ovat usein hyvinkin henkilökohtainen asia – ja itse lukeudun näihin naisiin. Kiitos siitä, että kirjoitit suoraan vaikeasta asiasta. Olen pitkään häpeillyt omaa karvankasvuani – minulla kun tuppaa sänki tulemaan sääriin juurikin seuraavana päivänä ja kainalot joutuvat päivittäisen sheivaamisen kohteeksi. Olen kerran kokeillut epilaattoria, mutta korkean kipukynnykseni vuoksi en sitä osannut oikein käyttää. Toinen syy epilaattoreissa on niiden hinta. Tiedän, että jos laskisin sheiverin todelliset kustannukset/vuosi, niin epilaattori tulisi pidemmällä aikavälillä halvemmaksi vaihtoehdoksi – puhumattakaan näiden kahden vehkeen jättämien jälkien eroista iholla. Toivottavasti minua nyt onnistaisi, sillä kuvailemasi epilaattori ja sen mahdollisuus suihkukäyttöön kuulostavat juuri sellaiselta mitä minä tarvitsisin.

 • Reply
  Jenni
  24.10.2013 at 10:42

  Loistava arvonta, olis mahtavaa saada tää! nimimerkillä todella todella kyllästynyt jatkuvaan sheivailuun ja jalat on niin kärsineen näköset koko ajan! Alkuvuodesta lähdössä poikaystävän kanssa matkalle olis ihana saada sileät sääret ettei tarvis auringonpaahteessa ärsyttää ihoa entistä enemmän jokapäiväisellä sheivaamisella!

 • Reply
  Ilokseni
  24.10.2013 at 11:04

  Voi tällaista niin toivoisi! Osuisipa onni kohdalle :)

 • Reply
  Janni-Kaisa
  24.10.2013 at 12:03

  hui, mukana :-)

 • Reply
  Anna*
  24.10.2013 at 13:04

  Epilaattori tulisi kyllä tarpeeseen!

 • Reply
  Sonja
  24.10.2013 at 17:15

  Kyllä kelpaisi shortsit jalassa treenata sileillä säärillä, mukana kisassa! ;)

 • Reply
  hanna
  24.10.2013 at 17:41

  mukaan arvontaan :)

 • Reply
  kka
  24.10.2013 at 19:08

  mukana!

 • Reply
  Henna73
  24.10.2013 at 20:06

  Mukaan :) Tarvetta ois

 • Reply
  sheidi
  24.10.2013 at 20:55

  Mukana ollaan!

 • Reply
  Late
  24.10.2013 at 21:20

  Johan pomppas! Oli niin huippu hyvä kilpailu et pakko oli osallistua jos onni potkaisis. Itellä on epilaattori, jossain kaapin perukoilla vuodelta nakki, terät on ruostuneet ja niitä on niin vähän et muistoksi on jäänyt vain että AUTSH ja ITKU! Tämän jälkeen olen entistä kiivaammin ollut kolitsit jalassa kesät talvet, koska niiden alle myös ihokarvat mahtuvat huomaamattomasti ja kollareitten pukeminen ei ole kivuliasta. Ihmettelen, miten mieheni silti aina huomaa juuri, kun olen höylällä sheivannut sääreni, että “onpa siloista!” (; Tähän ei ikinä auta muu kuin vastata, että ei ole enää huomenna. Ehkä vielä jonain päivänä voin ilolla myöntää että jep, ja tulevat olemaan, joten ehdottomasti MUKANA! <3

 • Reply
  Toffeetiikeri
  24.10.2013 at 21:37

  Epilointi nykyisellä laitteellani aiheuttaa kauhean punoituksen ja melkein nokkosrokkoa muistuttavat jäljet ko. illan ajaksi. Ehkä tämä olisi ihoystävällisempi vaihtoehto. Ei oo hyvä vaihtoehto pelkästään sheivaaminenkaan ja saati se vaiva minkä sekin sitten taas vaatii… Mutta arvontaan osallistun. :)

 • Reply
  Milla
  24.10.2013 at 21:48

  Mukaan onnea kokeilemaan :)

 • Reply
  Z
  25.10.2013 at 16:39

  Toivottavasti minulla olisi onnea tällä kertaa. Pitää toivoa parasta!! :)

 • Reply
  Lumikki
  25.10.2013 at 18:00

  Ehdottomasti pitää tähän arvontaan osallistua :)

 • Reply
  Eelinn
  26.10.2013 at 07:33

  Osallistun!Enää en luopuisi epilaattorista vaikka alku kivulias olikin.

 • Reply
  Enkuli
  26.10.2013 at 07:40

  Minä en ole koskaan uskaltautunut tällaista kokeilemaan, mutta viime aikoina olen alkanut harkitsemaan ostamista. Pitääpä nyt laittaa arpa peliin, että jos onni pian suosisi tätä kautta :)

 • Reply
  Heidi
  26.10.2013 at 11:23

  Oih, olen jo pitkään miettinyt epilaattorin ostamista, mutta opiskelijabudjettini on niin pieni, että sen hankinta on jäänyt. Olen ehdottomasti mukana arvonnassa ja pidän peukut pystyssä, että arpaonni suosisi! Epilaattori olisi kyllä arjen pelastus :)

 • Reply
  emilla
  26.10.2013 at 14:01

  Mukana ollaan. Mun epilaattori on niin kovin vanhanaikainen..

 • Reply
  Elina
  26.10.2013 at 15:20

  Höyläämisestä ärsyyntyvä ihoni varmasti ilahtuisi epilaattoriin vaihtamisesta, joten ehdottomasti mukana arvonnassa.

 • Reply
  Delle
  26.10.2013 at 15:42

  Toi koje näyttää hurjan paljon hellävaraisemmalta, kuin minulla jo oleva. Oma “repijäni” on ensimmäinen markkinoille tullut epilaattori, siinä on mustekynän jousen näköinen spiraalimainen metallihässäkkä. Sillä. kun ajeli pääsi pari valittua kovaasanaa!! Jotenka uusi trimmeri tulisi todella tarpeeseen.

 • Reply
  NinaK
  26.10.2013 at 15:45

  Mukaan arvontaan!

 • Reply
  ella
  26.10.2013 at 16:19

  Epilaattorin hankkiminen on ollut jo useamman vuoden harkinnassa, eli mukana ollaan

 • Reply
  Kristiina
  26.10.2013 at 16:22

  Kiva arvonta, mukana arvonnassa tietenkin :)

 • Reply
  Monica Ananin
  26.10.2013 at 17:54

  Jee! Olen kokeillut pioneerina ensimmäisiä, kaikkine kipuineen:) Nyt kaikkeen tottuneena voisin taas alkaa kokeilla epilaattoria.

 • Reply
  Jenna
  26.10.2013 at 18:25

  Mukana !

 • Reply
  mzk
  26.10.2013 at 19:00

  Mukana ollaan:D

 • Reply
  maisa22
  26.10.2013 at 19:31

  mukaan ollaan.

 • Reply
  paula
  26.10.2013 at 19:32

  osallistun.

 • Reply
  janina
  26.10.2013 at 21:06

  Mukana ollaan! :)

 • Reply
  johanna
  27.10.2013 at 06:14

  Wau, mikä arvonta! Epilaattori tulisi kyllä niin tarpeeseen :)

 • Reply
  Minskuliina
  27.10.2013 at 10:02

  Mukana toki.

 • Reply
  kaijas
  27.10.2013 at 11:04

  mukana ollaan toki, toivottavasti onni on suosiollinen

 • Reply
  Kulta89
  27.10.2013 at 11:28

  Tarvitsisin kyllä niin kovasti tällaista, joten pakko osallistua arvontaan :)

 • Reply
  Sari Jäämaa
  27.10.2013 at 13:34

  ihana postaus

 • Reply
  kataa
  27.10.2013 at 15:57

  Oioioi, pakko osallistuu! Omaan toodella herkän ihon, joten tässä voisikin olla helpotus säärilleni :)

 • Reply
  Violennia
  27.10.2013 at 16:54

  Mulla on ollut Silk-Épil 3 käytössä aika kauan jo. Olin jo melkein ostamassa Silk-Épil 7, mutta odotan ainakin huomiseen sitten. ;)

 • Reply
  Kalle
  27.10.2013 at 17:01

  Joululahja-ainesta! :)

 • Reply
  Lymmel
  27.10.2013 at 17:06

  Tyttöystävän suosikki!

 • Reply
  Peksi
  27.10.2013 at 17:13

  No tälle olisi käyttöä kyllä! Ei sillä että olisi huomautettavaa :)

 • Reply
  Nakutus
  27.10.2013 at 17:14

  Värillä on väliä… :)

 • Reply
  Nakutus
  27.10.2013 at 17:15

  Hyvä että huomasin tämän kisan! Olis käyttöä joo todellakin!

 • Reply
  Minni78
  27.10.2013 at 17:16

  Höylä on paras, mutta olis tällekin käyttöä

 • Reply
  RonjaKasikuus86
  27.10.2013 at 17:17

  Enpä ole koskaan epilaattoria kokeillut. Olis kiva testata!!

 • Reply
  Milli Vanilli
  27.10.2013 at 17:19

  Mukana mukana, voittoa kohti :)

 • Reply
  Kettu
  27.10.2013 at 19:56

  Hienoa että Mona kirjoitat muustakin kuin vaatteista/muodista!! Epilaattori olisi todellakin arjen helpotus, sillä ihoni kutiaa jatkuvasti kaikista sheivereistä yms. Toivottavasti arpa osuu!!! :)

 • Reply
  Iris Munkki
  27.10.2013 at 20:12

  Ooo… Mä haluun :D Mukana ollaan!

 • Reply
  SnowAngel
  27.10.2013 at 20:40

  Onneksi ehdin vielä mukaan! :)

 • Reply
  lentoemo
  27.10.2013 at 21:14

  Ehdottomasti mukana, sääret on yleensä talvella aikalailla kamalassa moodissa…

 • Reply
  Eveliina
  27.10.2013 at 22:23

  Ehdottomasti tulisi tarpeeseen, haluan! :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *