21.10.2013

Täydelliset kengät syksyyn

Viikonloppuna postasin kuvan uusista mega upeista Guessin saappaista. Ne ovat olleet jo muutaman kerran päällä ja edelleen olen melkoisessa kenkäonnessa niiden suhteen;) Asukuvia en ole ehtinyt vielä ottaa, mutta keräsin nyt yhteistyökumppani Fashionstoren sivuilta muitakin ihanuuksia inspiraatioksi tänne. Rakastuin näistä kaikkiin ja voisin mieluusti kotiuttaa jokaisen parin! Ihania klassisia pareja, joissa on kuitenkin särmää. Sain ilokseni teille myös alekoodin Fashionstorelle!:)

 

1. // 2. // 3. // 4. // 5. // 6. // 7. // 8. // 9. // 10. // (adlinks)

Numero ykkösen ja kutosen ylipolven saappaat ovat mitä upeimmat. Malleissa ei ole mitään liikaa vaan niissä on säilytetty kaunis yksinkertaisuus. Tuollaiset kengät on niin helppo yhdistää moneen asuun. Kumisaappaat tarvitsen ehdottomasti omaan valikoimaani ja numero kolmoset olen jo kiikuttamaisillani kassalle. Ihanan naisellinen malli, joten kehtaa kulkea kaupungilla kumppareissakin;) Mitäs mieltä te olette näistä?

Ja tosiaankin koodilla 1FSG529M blogin lukijat saavat nyt siis -15% alennuksen Fashionstoren normaalihintaisista tuotteista!!:) Fashionstoren valikoimaan täältä! (adlink) Koodi on voimassa tämän viikon sunnuntaihin asti!:)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Milla
    22.10.2013 at 13:49

    Huippu postaus!! Täältä löyty paritkin kengät!! :)) kiitos vaivannäöstä <3

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *