18.10.2013

Päivän tosi rento asu

Turussa alkoi nyt se tavallinen sateinen syksy. Värikkään ja lämpimän alkusyksyn takia ei kyllä yhtään haittaa vaikka vähän sateleekin! Iltaisin voi hyvällä omallatunnolla käpertyä tiiviimmin pehmoisen viltin alle ja siemailla teetä:) Ainut miinus pimenevässä syksyssä on aamut! En meinaa päästä, en sitten millään aamuisin hereille, kun ulkona on niin pimeää. Pitäisi varmaankin hankkia kirkasvalolamppu tai mennä nukkumaan jo yhdeksältä. Onko teillä kokemuksia kirkasvalolampuista?

Noh tänään pääsin sentään hieman yli seitsämän ylös, onneksi sillä hommaa olisi taas riittämiin koko päiväksi. Töiden ohella on kuitenkin tarkoitus käydä rakkaan ystäväni kanssa lounaalla, joka on juuri kotiutunut Jenkeistä kahden viikon reissusta! Ei varmaan  yhtään helpota hänen treffaaminen jatkuvaa matkakuumetta;) Onneksi on oma viikonloppureissu jo varattu!:)

Eilen kävin asioilla hyvin rennossa ja niin mukavassa asussa. Eetu ehti ottaa muutaman kuvan, joten tässä vähän erilaista päivän asua:)

Harmaan paidan sain Evechista ja oi että se on ihana! Tällaiset “lörttö” neuleet ovat ihan parhautta syksyssä ja talvessa:) Ei kiristä eikä purista mistään ja sopivat loistavasti arkeen farkkujen kaveriksi.

Converset ovat parhautta ja olen nyt käyttänyt vuorotellen näitä harmaita nahkaisia sekä uusia valkoisia nahkaisia. Tavallisille kankaisille Converseille ei ole ollut enää niin paljon käyttöä. Nämä nahkaiset ovat paljon jämäkämmät jalassa ja pysyvät minusta paljon helpommin kauniina. Olen melkoinen sottapytty, joten kankaiset (etenkään valkoiset) eivät kauaa siisteinä pysy omassa käytössäni.

Pipo löytyi H&M:ltä. Oli pakko ostaa se Mulberry huivin kaveriksi. Väri sopii sen kanssa aivan täydellisesti. Pipoja saisi olla vaikka kuinka paljon – niillä saa kivasti lisää jujua rentoihin asuihin!:) Huonon hiuspäivän yllättäessä pipo on ihan ehdoton.

Jalassa on Liu Jo:n ihanat Bottom Up Slim Leg farkut! (adlink) Rakastan näiden vaaleaa pesua ja mega mukavaa matskua. Mikä parasta ne taikovat myös aika hyvän pyllyn!;) Oodi Liu Jo:lle! Pitäisikin joskus koota kaikki merkin farkkuni samaan postaukseen. Näitä voin hehkuttaa loputtomiin.

Kengät: Converse (vastaavat täällä)
(huom Spartoolle: koodilla monasdailystyle1 10% alennus yli 80€ ostoksista!)

Housut: Liu Jo* täällä

Paita: Evechic.com*

Huivi: Mulberry

Takki: Nly Trend* täällä

Laukku: LV

Pipo: H&M

(giveaway* / adlinks)

Huom Spartoolla on taas paljon Converseja lisää ja Uggeja löytyy puolestaan alesta!. Tässä olisi alekoodit lokakuun loppuun normaalihintaisille tuotteille, jotka kannattaa muistaa käyttää hyödyksi. (adlinks)
monasdailystyle1 -10% alennusta yli 80€ ostoksesta.
SPFIKTAH15  -15% yli 100 euron ostoksesta
SPFIKTAH2  -20% yli 150 euron ostoksesta

Super kivaa ja rentoa viikonloppua kaikille!!:)

You Might Also Like

19 Comments

  • Reply
    Janet
    18.10.2013 at 13:01

    Voi miten hyväntuulen kuvia! Susta huokuu sellainen positiivisuus ♥
    Ja nyt sit on sellainen asu, jonka voisin varasta omaan kaappiin ;) Tosi ihana kokonaisuus. Ja tuo neule, todellakin kelpais :)

  • Reply
    elina.p
    18.10.2013 at 13:04

    Kiva asu! Paita on tosi kivannäköinen farkkujen parina. Olen miettinyt monesti noita Liu Jo:n farkkuja, vastaavatko muuten hyvin kokoaan?

    • Reply
      Mona
      18.10.2013 at 17:04

      Kiitos paljon!!:) Noista Liu Jo farkuista melkein poikkeuksetta kannattaa ottaa normaalia pienempi koko. Mulla on nää 27 tuumaset, mutta olis saanut olla jopa 26 tuumaset.

  • Reply
    Sonja
    18.10.2013 at 15:32

    Ihana, ihana Mona! Kiitos lounasseurasta <3

    • Reply
      Mona
      18.10.2013 at 17:05

      Kiitos itsellesi murmeliseni <3 :)

  • Reply
    Jonttu
    18.10.2013 at 15:37

    Joo, sellainen Liu Jo -koontifarkkupostaus olis kiva. :)

    Tosi ihana tuo lörttöpaita. :D

    • Reply
      Mona
      18.10.2013 at 17:05

      Se siis listalle myös. Apua mun lista kasvaa ja kasvaa ja mihin tää aika menee:D Korvikset sentään on jo kameran muistikortilla ;)

      • Reply
        Jonttu
        18.10.2013 at 17:18

        Jee. :)

  • Reply
    Milla
    18.10.2013 at 17:03

    Ihana ihana ihana ihana ihana mona!!!!! <3 niin söpöjä kuvia! :) sulle sopii rentotyylikin loistavasti! Nuo conssit ovat pure love, mullakin on ne ;) kovasti himottais nuo beigenä/vaaleen ruskeena!! Ja farkkupostaukselle peukutus!

    • Reply
      Mona
      18.10.2013 at 17:06

      Hih <3 Sä se ihana olet!!:) Farkkupostaus menee listalle!!:)

  • Reply
    Sanna
    18.10.2013 at 17:21

    Hei! Mikä conssin malli tuo on? Spartoo mainostaa, että ota normaalia pienempi koko. Onko näin?
    Todella kiva asu ja hauskat kuvat!

    • Reply
      Mona
      18.10.2013 at 17:26

      Hmm.. Mulla on kaikista Converseista koko 37 (muista kengistä yleensä 37 tai 38 ). Eli en nyt oikeen osaa sanoa onko pientä kokoa:/ En tiedä mikä mallin nimi on mutta nää on nahkaset ja sisällä on karvavuori:) Osaiskohan joku muu auttaa tai muistaa mikä tämän karvaisen mallin nimi on? :D

      • Reply
        Sanna
        18.10.2013 at 17:41

        Wow! Nopeaa reagointia, kiitti!
        …selailee täällä nettikauppoja. Zalandolla löytyy hyvin samannäköinen. En tiedä onko karvavuorta tosin. Converse boot nimittäin. Ah, miksi sait kenkäshoppailuidean mun päähän juuri, kun päätin etten tarvi taas uusia?! :D

      • Reply
        Milla
        18.10.2013 at 17:54

        Mä en mallin nimeä tiedä, mutta mulla on ainakin noista ihan normi koko vaikka siellä sivulla sanottiin että on pientä :) voihan sieltä tilata kahdet ja paulauttaa toiset esim :)

        • Reply
          Sanna
          18.10.2013 at 19:12

          Jep, siis Spartoo käskee ottamaan pienemmän, eli niiden pitäis olla normaalia isommat. Noh, katotaan kuin käy. Klikkasin 38 mustat double zipit tulemaan. Normisti mulla on 38-39 kenkiä.

          • Mona
            18.10.2013 at 19:17

            Kiitos Milla myös sun kokemuksista!!:)
            Jee, toivottavasti on Sanna sopivat!:) Ja siis apua tarkotitko noita missä on tollanenen kiva vetskari??8) Ne on IHANAT!!!! :) Mun mielestä Converseja sais olla tasan yhdenlaisia, niin ei tulis sen suurempia himotuksia haluta montaa erilaista mallia;D Nimimerkillä, haluan noi myös ja viininpunaiset nahkaiset kans :D

  • Reply
    Pinja
    18.10.2013 at 23:20

    Ihanan pirteitä kuvia, näistä tuli jotenkin tosi hyvälle tuulelle :) Sulla on muuten ihan mielettömän kaunis hymy!

  • Reply
    Sanna
    19.10.2013 at 12:32

    Juu! Juuri niitä. Oli kyllä vähän vaikeuksia valita, kun oli niin monta kivaa nahkaista mallia tarjolla eri nettikaupoissa. Juurikin viininpunaiset olis ollu yks vaihtoehto.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *